Recente artikelen

Met de rolstoel de mooie uitzichten van Hamburg verkennen

Met de rolstoel de mooie uitzichten van Hamburg verkennen

7-8-2018

Als je voor het WK rolstoelbasketbal in Hamburg bent, dan wil je natuurlijk deze spectaculaire sport volgen. Maar de tijd ervoor of erna moet je zeker gebruiken om de Hanzestad beter te leren kennen. Je kan bijvoorbeeld de dag afsluiten aan de Jungfernstieg boulevard om te shoppen, een terrasje te pakken of gewoon even te rollen en de geur van de stad op te snuiven. Of pak een van de gele dubbeldekker bussen en ontdek het mooie Hamburg op deze manier. De keuze is helemaal aan jou!

Lees verder

Rolstoeltoegankelijke hotels in Hamburg

Rolstoeltoegankelijke hotels in Hamburg

24-7-2018

16 augustus wordt het startsignaal in Hamburg gegeven voor het WK rolstoelbasketbal 2018. Het Nederlands rolstoelbasketbalteam, waaronder #TeamSunrise atleten Carina de Rooij en Anton de Rooij zijn natuurlijk ook van de partij. Ben jij een liefhebber van deze sport en ben je van plan om naar Hamburg te gaan? Of wil je op een ander moment de stad Hamburg gaan bewonderen? Dan geven we je hierbij een aantal tips waar je zonder belemmeringen kan overnachten.

Lees verder

Dagjes uit voor mensen met een beperking

Dagjes uit voor mensen met een beperking

10-7-2018

Zomer of winter, gezellig er op uitgaan doen wij als Nederlanders graag. Lekker een dagje winkelen in een mooi stad, een bezoekje aan een dierentuin of heerlijk uiteten gaan. Jammer genoeg is het soms best lastig om een leuk en geschikt uitje te vinden als je een mobiliteitsbeperking hebt en kan je er niet zomaar spontaan op uitgaan. Gelukkig zijn er steeds meer activiteiten en gelegenheden ingericht voor mensen met een mobiliteitsbeperking.

Lees verder

Aangepaste zomerkleding voor rolstoelgebruikers

Aangepaste zomerkleding voor rolstoelgebruikers

3-7-2018

Het is zomer! De een vindt het heerlijk, die lange zonnige dagen. De ander zoekt een koel plekje op. In een rolstoel heb je vaak meer last van de warmte dan anderen. Waarom is dat eigenlijk? En hoe pas je je kledingkeuze daarop aan?

Lees verder


Displaying results 1-5 (of 41)
  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9  > 

Onze merken