Improving people's lives

Lees alles over de recente trends en ontwikkelingen met betrekking tot rolstoelen, lifestyle en mobiliteitsoplossingen.

Duiken met een beperking

26-11-2019

Meer dan 70% van de aarde is bedekt met water. Wanneer je nog nooit onderwater gekeken hebt, mis je een enorme en prachtige nieuwe wereld. Met duiken kom je in een compleet andere omgeving, bewoond door onder andere prachtige vissen en kleurrijke koralen. Elke duik is uniek en elke duikstek biedt iets anders. Zowel in Nederland als wereldwijd wordt de duiksport door een groeiende groep mensen beoefend. Met een goede opleiding en begeleiding is duiken zeer veilig en enorm leuk.

Blijf doorlezen

Toegankelijk Australië

12-11-2019

Zin in een mooie en verre reis? In Australië is de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in toegankelijk toerisme. Het land biedt een ruime keuze aan rolstoelvriendelijke vakantiebestemmingen, vakantieverblijven en excursies. Iets voor jou?

Blijf doorlezen

Multiple Sclerose: oplossingen om optimaal te genieten van het leven

15-10-2019

Multiple Sclerose is een ziekte die optreedt wanneer het immuunsysteem de myelineschede aantast (een beschermende laag die zenuwvezels bedekt) en de zenuwcellen in de hersenen en het ruggenmerg beschadigd. Verslechtering van de zenuwcellen beperkt de communicatie tussen bepaalde delen van het zenuwstelsel en leidt vervolgens tot het ontstaan van fysieke en cognitieve problemen.

Blijf doorlezen

Even voorstellen: ik ben Diede de Groot

1-10-2019

Nummer 1 van de wereld in rolstoeltennis word je niet zomaar! Alle Grand Slam titels in de single en in de dubbel, zilver in het dubbelspel tijdens de Paralympische Spelen van 2016 in Rio en op dit moment de nummer 1 van de wereld in rolstoeltennis in het enkelspel.

Blijf doorlezen

Welke handbike past bij jou?

17-9-2019

Net zoals er veel soorten fietsen zijn, bestaan er ook verschillende soorten handbikes die aangepast zijn aan de behoeften en voorkeuren van de rijder. Of je nu oud of fit bent, of je nu van A naar B of naar C wilt rijden, je een fietstocht door de natuur wilt maken of dat je juist een nieuwe sport wilt uitproberen. Er is altijd een handbike die bij jou en jouw behoeften past. Er zijn zelfs handbikes die je ook met trappers kan bedienen of geheel met elektrische aandrijving.

Blijf doorlezen
Displaying results 1-5 (of 86)
  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >