Recente artikelen

Multiple Sclerose: oplossingen om optimaal te genieten van het leven

Multiple Sclerose: oplossingen om optimaal te genieten van het leven

15-10-2019

Multiple Sclerose is een ziekte die optreedt wanneer het immuunsysteem de myelineschede aantast (een beschermende laag die zenuwvezels bedekt) en de zenuwcellen in de hersenen en het ruggenmerg beschadigd. Verslechtering van de zenuwcellen beperkt de communicatie tussen bepaalde delen van het zenuwstelsel en leidt vervolgens tot het ontstaan van fysieke en cognitieve problemen.

Lees verder

Even voorstellen: ik ben Diede de Groot

Even voorstellen: ik ben Diede de Groot

1-10-2019

Nummer 1 van de wereld in rolstoeltennis word je niet zomaar! Alle Grand Slam titels in de single en in de dubbel, zilver in het dubbelspel tijdens de Paralympische Spelen van 2016 in Rio en op dit moment de nummer 1 van de wereld in rolstoeltennis in het enkelspel.

Lees verder

Welke handbike past bij jou?

Welke handbike past bij jou?

17-9-2019

Net zoals er veel soorten fietsen zijn, bestaan er ook verschillende soorten handbikes die aangepast zijn aan de behoeften en voorkeuren van de rijder. Of je nu oud of fit bent, of je nu van A naar B of naar C wilt rijden, je een fietstocht door de natuur wilt maken of dat je juist een nieuwe sport wilt uitproberen. Er is altijd een handbike die bij jou en jouw behoeften past. Er zijn zelfs handbikes die je ook met trappers kan bedienen of geheel met elektrische aandrijving.

Lees verder

Aangepaste rolstoelauto

Aangepaste rolstoelauto's

3-9-2019

Zelf autorijden biedt veel vrijheid. Het is heerlijk om niet afhankelijk te zijn van anderen voor ritjes naar werk, winkels, afspraken, vrienden en al die andere bestemmingen. Het OV of een taxi zijn soms ook een optie, maar de auto biedt veel gemak. Dat geldt zeker ook voor rolstoelers.

Lees verder

Golfen met een handicap!

Golfen met een handicap!

20-8-2019

Een balletje slaan op een mooi greenfield. Golf is een sociale sport geschikt voor bijna alle leeftijden en het is een van de weinige sporten waaraan (bijna) iedereen, dus ook iemand met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking, kan deelnemen. Golfen is gezond. Lekker in de buitenlucht fysiek bezig zijn en je gedachten laten varen. Dat het dus goed is voor je fysieke en mentale gezondheid spreekt voor zich.

Lees verder

Displaying results 1-5 (of 84)
  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  > 

Onze merken