Recente artikelen

Toegankelijk Valencia

Toegankelijk Valencia

9-10-2018

Valencia is een heerlijke vakantiebestemming. Of je de sinaasappelstad nu voor een dagje bezoekt, een paar dagen blijft of voor een paar weken geboekt hebt; van Valencia krijg je niet snel genoeg. Dit jaar werd de stad zelfs voor het eerst meer gegoogeld als vakantiebestemming dan Barcelona. En dat is niet gek. De stad heeft zoveel te bieden en is ook nog eens heel rolstoelvriendelijk!

Lees verder

Tips voor ouders van kinderen met een beperking

Tips voor ouders van kinderen met een beperking

2-10-2018

Een kind opvoeden is een grote en zware verantwoordelijkheid. En als je kind een fysieke of verstandelijke beperking heeft, kan de uitdaging nog groter lijken. Kinderen met een beperking hebben mogelijk speciaal onderwijs nodig of specialistische hulpmiddelen en ondersteuning. Voor de ouders of verzorgers van deze kinderen kan extra praktische en emotionele ondersteuning nodig zijn om met de behoeften van hun kind te leren omgaan.

Lees verder


9 inspirerende boeken over leven met beperkingen

9 inspirerende boeken over leven met beperkingen

18-9-2018

Een boek lezen is ontspannend of je nu een romance, thriller of bijvoorbeeld een stripboek leest. Daarnaast kunnen boeken je intrigeren, confronteren of juist inspireren, dit geldt zeker van autobiografische en waargebeurde verhalen.

Lees verder


Displaying results 1-5 (of 47)
  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  > 

Onze merken