Rolstoelen / Zippie / Wandelwagens en buggy's

Wandelwagens en buggy's

Het kwaliteitsmerk Zippie staat voor innovatieve mobiliteitsoplossingen voor kinderen met een beperking. Onze aangepaste wandelwagens en buggy's staan garant voor een gezonde groei en een goede lichamelijke ontwikkeling van peuter naar kleuter.

Ieder kind is uniek. Met onze meegroeibare wandelwagens en buggy's is het mogelijk om verschillende behoeftens te ondersteunen. Ouders willen namelijk het beste voor hun kind.

ZIPPIE Voyage

ZIPPIE Voyage Wandelwagen

Een aangepaste wandelwagen voor jonge ontdekkingsreizigers

Veelgestelde vragen

Sorry, onze producten kunnen alleen gekocht worden via ons netwerk van dealers. Neem contact met ons op om jouw dichtstbijzijnde dealer te vinden.

Ja, je kan online een gratis pasafspraak maken door het formulier in te vullen op de desbetreffende productpagina. Je kan ook contact met ons opnemen.

Onze producten kunnen allen gekocht worden via ons dealernetwerk. Velen van hen bieden financieringsopties aan. Neem contact met ons op om jouw dichtstbijzijnde dealer te vinden.

Dit hangt volledig af van de keuzes die je maakt. De basisprijs (met de standaardopties geselecteerd) is te vinden op de prijslijst van het product. Als je jouw rolstoel privé wilt kopen, raden wij je aan om contact op te nemen met ons Experience Center.

Jammer genoeg kunnen we geen producten schenken aan particulieren.

 1 2 3 4 5