Elektrische rolstoelen / Magic Mobility / Elektrische terreinrolstoelen

Elektrische terreinrolstoelen

Van het rijden op zachte zandstranden, het beklimmen van heuvels en het manoeuvreren over de stoep; ongeacht het terrein wil je toch altijd op stap kunnen. Met de elektrische terreinrolstoelen van Magic Mobility krijg je een stukje van je vrijheid terug doordat geen terrein te gek is!

Magic Mobility Magic 360

Magic Mobility Magic 360 Elektrische all-terrain rolstoel

Van wendbaar in de stad naar een off-road omgeving

  • Midwielaandrijving (MWD)
  • Maximale snelheid van 10 km/u
Magic Mobility Extreme X8

Magic Mobility Extreme X8 elektrische 4x4 terreinrolstoel

Een elektrische terreinrolstoel met vierwielaandrijving (4WD) voor offroad gebruik

  • Vierwielaandrijving (4WD)
  • Maximale snelheid van 10 km/u

Veelgestelde vragen

Je kan softwareprofielen programmeren en downloaden via sunmedwebiq.com.

Je kan de accu van je elektrische rolstoel het best iedere nacht opladen, of je hem veel gebruikt hebt of juist vrijwel niet. Het is belangrijk om de elektrische rolstoel volledig op te laden voordat je deze de eerste keer gebruikt. Onderbreek tijdens het opladen nooit de laadcyclus. Als de accu’s niet regelmatig worden opgeladen, is dat van invloed op de capaciteit van de accu.

De elektronica van een elektrische rolstoel kan tot in de kleinste details worden aangepast aan jouw behoeftes en wensen. Het programmeren van je rolstoel moet door een erkende dealer van Sunrise Medical worden uitgevoerd. Informatie over het rijprofiel en andere onderdelen van je elektrische rolstoel vind je in de gebruikershandleiding.

De geïntegreerde oplaadindicator in de oplader geeft aan of de accu volledig opgeladen is. Kijk voor meer informatie in de gebruikershandleiding van je elektrische rolstoel.

Het gewicht van de meeste elektrische rolstoelen ligt tussen de 100 en 160 kg. Het gewicht wordt onder meer bepaald door het aantal elektrische verstellingen, de grootte van de accu’s en het zitsysteem. Het gewicht kan dus per model en configuratie verschillen. De specificaties staan vermeld op de productpagina van de betreffende rolstoel.

 1 2 3 4 

Geniet weer van het buitenleven met een all-terrain rolstoel. Een uitstapje naar het strand of de bergen is geen probleem meer! Door de verschillende opties in all-terrain rolstoelen is er altijd een geschikte optie voor jou.

Elektrische outdoor rolstoel

Dankzij de speciale elektrische rolstoelen van Magic Mobility, die voornamelijk buiten gebruikt worden, geniet je van het buitenleven. Verplaatsen was nog nooit zo makkelijk. De wereld is niet plat; kies daarom voor een outdoor rolstoel! Je hoeft nooit meer een uitstapje te missen met een all-terrain rolstoel. Zo is de Extreme X8 de perfecte rolstoel voor de ruige terreinen en geeft de Magic 360 je verschillende opties in banden.

De perfecte rolstoel voor ruig terrein

Ben je avontuurlijk? Schrikt ruig terrein je niet af? Trekt het vlakke strand je net zo aan als een heuvelachtig landschap? Dan is de Extreme X8 de ideale rolstoel voor jou. Deze rolstoel doet het heel goed op ruig terrein. Of je nu een dagje naar het strand gaat of dat er een pak sneeuw ligt; met deze rolstoel is bewegen geen probleem.

De Extreme X8 is een echte 4x4 terreinrolstoel, klaar om elk obstakel te trotseren. Hij functioneert als een vis in het water op elk terrein. Kinderkopjes, zand en stoepranden zijn een eitje voor deze rolstoel!

Wissel eenvoudig tussen urban en offroad

De elektrische terreinrolstoel Magic 360 is uitgerust met verwisselbare aandrijfwielen. Zo kies je zelf of je de urban, crossover of off-road wielen onder je rolstoel wilt hebben. Zowel kleine ruimtes als een oneffen ondergrond zijn geen probleem voor deze elektrische rolstoel.

Elektrische offroad rolstoelen van Magic Mobility

Uitgerust met grote offroad banden met lage bandenspanning, krachtige 700W motoren en een comfortabele zitting, is de Extreme X8 van Magic Mobility de ideale elektrische terreinrolstoel voor urban avonturiers en ontdekkingsreizigers. Net zoals de Magic 360 laat deze veelzijdige rolstoel je dromen over vrijheid de vrije loop en geniet als nooit tevoren met de Extreme X8. Niets wat jou nog tegenhoudt!

Bereik je doelen en volg je ambities. Vergroot je onafhankelijkheid en bewegingsvrijheid met de elektrische rolstoelen van Magic Mobility.

Als je op zoek bent naar een elektrische rolstoel voor dagelijks gebruik, dan kunnen onze elektrische rolstoelen van QUICKIE hier een uitkomst bieden. Zo kunnen wij altijd een oplossing aanbieden voor alle individuele smaken, wensen en behoeften. Neem vooral contact met ons op als je advies nodig hebt over een elektrische (off-road) rolstoel.