Elektrische rolstoelen / Magic Mobility / Elektrische terreinrolstoelen

Elektrische terreinrolstoelen

Van het rijden op zachte zandstranden, het beklimmen van stoepranden en heuvels, modderige bospaden, fleurige weides tot aan verharde wegen in stedelijke omgevingen... ongeacht het terrein, je zal altijd vrijheid ervaren en avonturen beleven met een elektrische terreinrolstoel van Magic Mobility.

Nieuw
Magic Mobility Magic 360

Magic Mobility Magic 360 Elektrische all-terrain rolstoel

Van wendbaar in de stad naar een off-road omgeving

  • Midwielaandrijving (MWD)
  • Maximale snelheid van 10 km/u
Magic Mobility Extreme X8

Magic Mobility Extreme X8 elektrische 4x4 terreinrolstoel

Een elektrische terreinrolstoel met vierwielaandrijving (4WD) voor offroad gebruik

  • Vierwielaandrijving (4WD)
  • Maximale snelheid van 10 km/u

Veelgestelde vragen

Je kan softwareprofielen programmeren en downloaden via sunmedwebiq.com.

Je kan de accu van je elektrische rolstoel het best iedere nacht opladen, of je hem veel gebruikt hebt of juist vrijwel niet. Het is belangrijk om de elektrische rolstoel volledig op te laden voordat je deze de eerste keer gebruikt. Onderbreek tijdens het opladen nooit de laadcyclus. Als de accu’s niet regelmatig worden opgeladen, is dat van invloed op de capaciteit van de accu.

De elektronica van een elektrische rolstoel kan tot in de kleinste details worden aangepast aan jouw behoeftes en wensen. Het programmeren van je rolstoel moet door een erkende dealer van Sunrise Medical worden uitgevoerd. Informatie over het rijprofiel en andere onderdelen van je elektrische rolstoel vind je in de gebruikershandleiding.

De geïntegreerde oplaadindicator in de oplader geeft aan of de accu volledig opgeladen is. Kijk voor meer informatie in de gebruikershandleiding van je elektrische rolstoel.

Het gewicht van de meeste elektrische rolstoelen ligt tussen de 100 en 160 kg. Het gewicht wordt onder meer bepaald door het aantal elektrische verstellingen, de grootte van de accu’s en het zitsysteem. Het gewicht kan dus per model en configuratie verschillen. De specificaties staan vermeld op de productpagina van de betreffende rolstoel.

 1 2 3 

Wat is er natuurlijker dan te willen genieten van het buitenleven, het strand, de bergen... zelfs als je een beperking hebt en gebruik maakt van een rolstoel.

Elektrische outdoor rolstoel

Dankzij de speciale elektrische rolstoelen van Magic Mobility, die voornamelijk buiten gebruikt worden, kan je heerlijk genieten van het buitenleven en je makkelijk verplaatsen in welke omgeving dan ook. Geniet als nooit tevoren en maak je klaar voor het avontuur, want de wereld is niet plat!

De perfecte rolstoel voor ruig terrein

Ben je avontuurlijk? Schrikt ruig terrein je niet af? Trekt het vlakke strand je net zo aan als een heuvelachtig landschap? Als dat het geval is, aarzel dan niet... de Extreme X8 zal jouw bondgenoot hierin zijn!

De Extreme X8 is een echte 4x4 terreinrolstoel, klaar om elke obstakel te trotseren en functioneert als een vis in het water op elk terrein. Of het nu kinderkopjes, zand, sneeuw of stoepranden zijn, de Extreme X8 is een echte buitenrolstoel met power.

Elektrische offroad rolstoelen van Magic Mobility

Uitgerust met grote offroad banden met lage bandenspanning, krachtige 700W motoren en een comfortabele zitting, is het de ideale elektrische terreinrolstoel voor urban avonturiers en ontdekkingsreizigers. Laat je dromen over vrijheid de vrije loop en geniet als nooit tevoren met de Extreme X8. Niets wat jou nog tegenhoudt!

Bereik je doelen en volg je ambities. Vergroot jouw onafhankelijkheid en bewegingsvrijheid, ga verder door te kiezen voor een elektrische rolstoel van Magic Mobility.

En als je op zoek bent naar een elektrische rolstoel voor dagelijks gebruik, dan kunnen onze elektrische rolstoelen van QUICKIE hier een uitkomst bieden. Zo kunnen wij altijd een oplossing aanbieden voor alle individuele smaken, wensen en behoeften.