Elektrische rolstoelen / Quickie / Elektrische rolstoelen

Elektrische rolstoelen

Binnen of buiten, een elektrische rolstoel van Quickie heeft de prestaties en de wendbaarheid om je te brengen waar je wilt. Een drijvende kracht voor een zelfstandig leven. We hebben een ruim aanbod van aandrijfwielen, zitsystemen en besturingsmogelijkheden. Je hebt altijd controle over je eigen onafhankelijkheid met onze elektrische rolstoelen.

Nieuw
QUICKIE Q300 M Mini

QUICKIE Q300 M Mini Elektrische rolstoel met midwielaandrijving

De smalste elektrische rolstoel met midwielaandrijving van QUICKIE!

QUICKIE Puma Q700-UP M Sedeo Ergo

QUICKIE Puma Q700-UP M Sedeo Ergo Sta-op rolstoel

Sta-op rolstoeltechnologie opnieuw uitgevonden

QUICKIE Puma Q700-UP F Sedeo Ergo

QUICKIE Puma Q700-UP F Sedeo Ergo Sta-op rolstoel

Sta-op rolstoeltechnologie opnieuw uitgevonden

QUICKIE Puma Q500 H Sedeo Pro

QUICKIE Puma Q500 H Sedeo Pro Elektrische rolstoel

De beste rijeigenschappen gecomineerd in één!

QUICKIE Puma Q500 M Sedeo Pro

QUICKIE Puma Q500 M Sedeo Pro Elektrische rolstoel met midwielaandrijving

Optimaal wendbaar in huis met uitstekende rijeigenschappen buiten

QUICKIE Puma Q400 F Sedeo Pro

QUICKIE Puma Q400 F Sedeo Pro Elektrische rolstoel met voorwielaandrijving

Goed wendbaar in huis met geweldige rijeigenschappen buiten

QUICKIE Puma Q400 M Sedeo Pro

QUICKIE Puma Q400 M Sedeo Pro Elektrische rolstoel met midwielaandrijving

Optimaal wendbaar in huis met uitstekende rijeigenschappen buiten

QUICKIE Puma Q400 R Sedeo Pro

QUICKIE Puma Q400 R Sedeo Pro Elektrische rolstoel met achterwielaandrijving

Goed manoeuvreerbaar binnenshuis met solide rijprestaties buitenshuis

QUICKIE Puma 40

QUICKIE Puma 40 Elektrische rolstoel

De perfecte mix van functionaliteit, comfort en design

Veelgestelde vragen

Sorry, onze producten kunnen alleen gekocht worden via ons netwerk van dealers. Neem contact met ons op om jouw dichtstbijzijnde dealer te vinden.

Ja, je kan online een gratis pasafspraak maken door het formulier in te vullen op de desbetreffende productpagina. Je kan ook contact met ons opnemen.

Onze producten kunnen allen gekocht worden via ons dealernetwerk. Velen van hen bieden financieringsopties aan. Neem contact met ons op om jouw dichtstbijzijnde dealer te vinden.

Dit hangt volledig af van de keuzes die je maakt. De basisprijs (met de standaardopties geselecteerd) is te vinden op de prijslijst van het product. Als je jouw rolstoel privé wilt kopen, raden wij je aan om contact op te nemen met ons Experience Center.

Jammer genoeg kunnen we geen producten schenken aan particulieren.

 1 2 3 4 

De elektrische rolstoelen met achterwielaandrijving van QUICKIE, zoals de Q700 R Sedeo Ergo, Q700 R Sedeo Pro, Q500 R Sedeo Pro, Q400 R Sedeo Pro, Puma 40 en Puma 20, zijn zeer stabiel tijdens het gebruik buitenshuis, het rijden op oneffen terrein of bij het nemen van obstakels. De achterwielaangedreven rolstoelen rijden intuïtief, hebben een krachtig veersysteem, halen hoge snelheden en hebben een tal aan besturingsmogelijkheden.

De elektrische rolstoelen met voorwielaandrijving van QUICKIE, de Q700 F Sedeo Ergo, Q700 F Sedeo Pro, Q500 F Sedeo Pro, Q400 F Sedeo Pro, Puma 40 en Puma 20, zorgt voor extra kracht bij het nemen van stoepranden of op ruig terrein, zoals in een bosrijke omgeving. Met een kleinere draaicirkel dan een elektrische rolstoel met achterwielaandrijving, kan je strakkere bochten nemen en heeft het een betere wendbaarheid binnenshuis. Omdat er voor geen zwenkwielen zijn zitten je voeten dichter bij het lichaam, waardoor je dichter bij bureaus en andere voorwerpen kan komen dan met andere aandrijfwielen.

De elektrische rolstoelen met midwielaandrijving van QUICKIE, zoals de  Q700 M Sedeo Ergo, Q700 M Sedeo Pro, Q500 M Sedeo Pro, Q400 M Sedeo Pro, Q300 M Mini en Salsa M² Mini, zijn zeer intuitief en hebben een compacte draaicirkel waardoor de elektrische rolstoel wendbaar is en je heel eenvoudig kan manoeuvreren in kleine ruimtes. De rolstoelen met midwielaandrijving zijn voorzien van geavanceerde veersystemen voor optimale rijcomfort, daarnaast is er een breed scala aan zit- en rugsystemen beschikbaar en keuze uit verschillende besturingsmogelijkheden voor meer onafhankelijkheid.

Naast deze modellen met verschillende aandrijfwielen, zijn er ook gespecialiseerde elektrische rolstoel beschikbaar van QUICKIE. Ben je opzoek naar een elektrische rolstoel met sta-op en geheugenfuncties dan is de Q700-UP M Sedeo Ergo en Q700-UP F Sedeo Ergo ideaal. Deze rolstoelen met voorgeprogrammeerde geheugenfuncties zorgen dat je in zes posities kan bewegen en kunnen geprogrameerd worden aan jouw individuele behoeften.

Verder hebben we ook een Heavy Duty rolstoel voor mensen met obesitas. Ben je opzoek naar de ideale balans tussen wendbaarheid binnenshuis of buitenshuis met elektrische functies? Dan is de You-Q Luca XL met een maximale gebruikersgewicht van 250 kg perfect voor jou.