Elektrische rolstoelen / Quickie / Elektrische rolstoelen

Elektrische rolstoelen

Binnen of buiten, een elektrische rolstoel van Quickie heeft de prestaties en de wendbaarheid om je te brengen waar je wilt. Een drijvende kracht voor een zelfstandig leven. We hebben een ruim aanbod van aandrijfwielen, zitsystemen en besturingsmogelijkheden. Je hebt altijd controle over je eigen onafhankelijkheid met onze elektrische rolstoelen.

QUICKIE Q50 R Carbon

QUICKIE Q50 R Carbon Opvouwbare elektrische rolstoel

Ga op reis met deze lichtgewicht opvouwbare elektrische rolstoel van carbon

 • Vanaf gewicht van 14,5 kg
 • Uitgebreide actieradius van 24 km
QUICKIE Q700-UP F

QUICKIE Q700-UP F Elektrische rolstoel met sta functie

De ultieme voorwiel-rijervaring met sta functie

 • Intelligent biomechanisch zitsysteem
 • Elektrische sta functie
QUICKIE Q700-UP M

QUICKIE Q700-UP M Elektrische rolstoel met sta functie

De ultieme midwiel-rijervaring met sta functie

 • Intelligent biomechanisch zitsysteem
 • Elektrische sta functie
QUICKIE Q700 F SEDEO PRO ADVANCED

QUICKIE Q700 F SEDEO PRO ADVANCED Elektrische rolstoel met voorwielaandrijving

De ultieme voorwiel-rijervaring!

 • Intelligent biomechanisch zitsysteem
 • Rijden op ooghoogte met C-Me
QUICKIE Q700 M SEDEO PRO ADVANCED

QUICKIE Q700 M SEDEO PRO ADVANCED Elektrische rolstoel met midwielaandrijving

De ultieme midwiel-rijervaring!

 • Intelligent biomechanisch zitsysteem
 • Rijden op ooghoogte met C-Me
QUICKIE Q700 M HD

QUICKIE Q700 M HD Elektrische rolstoel met midwielaandrijving

De ultieme midwiel rijervaring voor plus-size mensen.

 • Volledig configureerbaar zitsysteem
 • Succesvol gecrashtest
QUICKIE Q500 M Sedeo Pro

QUICKIE Q500 M Sedeo Pro Elektrische rolstoel met midwielaandrijving

Optimaal wendbaar in huis met uitstekende rijeigenschappen buiten

QUICKIE Q400 F Sedeo Pro

QUICKIE Q400 F Sedeo Pro Elektrische rolstoel met voorwielaandrijving

Goed wendbaar in huis met geweldige rijeigenschappen buiten

QUICKIE Q400 M Sedeo Pro

QUICKIE Q400 M Sedeo Pro Elektrische rolstoel met midwielaandrijving

Optimaal wendbaar in huis met uitstekende rijeigenschappen buiten

QUICKIE Q400 R Sedeo Pro

QUICKIE Q400 R Sedeo Pro Elektrische rolstoel met achterwielaandrijving

Goed manoeuvreerbaar binnenshuis met solide rijprestaties buitenshuis

QUICKIE Q300 M Mini

QUICKIE Q300 M Mini Elektrische rolstoel met midwielaandrijving

De smalste elektrische rolstoel met midwielaandrijving van QUICKIE!

 • Midwielaandrijving (MWD)
 • Maximale snelheid van 10 km/u
QUICKIE Q300 M Mini Teens

QUICKIE Q300 M Mini Teens Elektrische rolstoel met midwielaandrijving

De compacte elektrische rolstoel voor tieners in de groei

 • Midwielaandrijving (MWD)
 • Maximale snelheid van 10 km/u
QUICKIE Q50 R

QUICKIE Q50 R Elektrische rolstoel

Ga op reis met deze compacte opvouwbare elektrische rolstoel

 • Achterwielaandrijving (RWD)
 • Maximale snelheid van 6 km/u

Veelgestelde vragen

Je kan softwareprofielen programmeren en downloaden via sunmedwebiq.com.

Je kan de accu van je elektrische rolstoel het best iedere nacht opladen, of je hem veel gebruikt hebt of juist vrijwel niet. Het is belangrijk om de elektrische rolstoel volledig op te laden voordat je deze de eerste keer gebruikt. Onderbreek tijdens het opladen nooit de laadcyclus. Als de accu’s niet regelmatig worden opgeladen, is dat van invloed op de capaciteit van de accu.

De elektronica van een elektrische rolstoel kan tot in de kleinste details worden aangepast aan jouw behoeftes en wensen. Het programmeren van je rolstoel moet door een erkende dealer van Sunrise Medical worden uitgevoerd. Informatie over het rijprofiel en andere onderdelen van je elektrische rolstoel vind je in de gebruikershandleiding.

De geïntegreerde oplaadindicator in de oplader geeft aan of de accu volledig opgeladen is. Kijk voor meer informatie in de gebruikershandleiding van je elektrische rolstoel.

Het gewicht van de meeste elektrische rolstoelen ligt tussen de 100 en 160 kg. Het gewicht wordt onder meer bepaald door het aantal elektrische verstellingen, de grootte van de accu’s en het zitsysteem. Het gewicht kan dus per model en configuratie verschillen. De specificaties staan vermeld op de productpagina van de betreffende rolstoel.

 1 2 3 4 

De elektrische rolstoelen met achterwielaandrijving van QUICKIE, zoals de Q700 R Sedeo Pro, Q500 R Sedeo Pro, Q400 R Sedeo Pro en Q50 R, zijn zeer stabiel tijdens het gebruik buitenshuis, het rijden op oneffen terrein of bij het nemen van obstakels. De achterwielaangedreven rolstoelen rijden intuïtief, hebben een krachtig veersysteem, halen hoge snelheden en hebben een tal aan besturingsmogelijkheden.

De elektrische rolstoelen met voorwielaandrijving van QUICKIE, de Q700 F Sedeo Pro Advanced, Q700 F Sedeo Pro, Q500 F Sedeo Pro en Q400 F Sedeo Pro, zorgt voor extra kracht bij het nemen van stoepranden of op ruig terrein, zoals in een bosrijke omgeving. Met een kleinere draaicirkel dan een elektrische rolstoel met achterwielaandrijving, kan je strakkere bochten nemen en heeft het een betere wendbaarheid binnenshuis. Omdat er voor geen zwenkwielen zijn zitten je voeten dichter bij het lichaam, waardoor je dichter bij bureaus en andere voorwerpen kan komen dan met andere aandrijfwielen.

De elektrische rolstoelen met midwielaandrijving van QUICKIE, zoals de  Q700 M Sedeo Pro Advanced, Q700 M Sedeo Pro, Q500 M Sedeo Pro, Q400 M Sedeo ProQ300 M Mini en Q300 M Mini Teens, zijn zeer intuitief en hebben een compacte draaicirkel waardoor de elektrische rolstoel wendbaar is en je heel eenvoudig kan manoeuvreren in kleine ruimtes. De rolstoelen met midwielaandrijving zijn voorzien van geavanceerde veersystemen voor optimale rijcomfort, daarnaast is er een breed scala aan zit- en rugsystemen beschikbaar en keuze uit verschillende besturingsmogelijkheden voor meer onafhankelijkheid.

Naast deze modellen met verschillende aandrijfwielen, zijn er ook gespecialiseerde elektrische rolstoel beschikbaar van QUICKIE. Ben je opzoek naar een elektrische rolstoel met sta-op en geheugenfuncties dan is de Q700-UP M Sedeo Pro Advanced en Q700-UP F Sedeo Pro Advanced ideaal. Deze rolstoelen met voorgeprogrammeerde geheugenfuncties zorgen dat je in zes posities kan bewegen en kunnen geprogrameerd worden aan jouw individuele behoeften.

Verder hebben we ook een Heavy Duty rolstoel voor mensen met obesitas. Ben je opzoek naar de ideale balans tussen wendbaarheid binnenshuis of buitenshuis met elektrische functies? Dan is de Q700 M HD met een maximale gebruikersgewicht van 250 kg perfect voor jou.

Als je op zoek bent naar een elektrische all-terrain rolstoel om maximaal te genieten van het buitenleven, dan kunnen onze elektrische terreinrolstoelen van MAGIC MOBILITY hier een uitkomst bieden. Door de verschillende modellen kunnen wij altijd een oplossing aanbieden en is er altijd een geschikte optie voor jou.