Elektrische rolstoelen voor een zelfstandig leven.

Binnen of buiten, een elektrische rolstoel van Quickie heeft de prestaties en de wendbaarheid om je te brengen waar je wilt. Een drijvende kracht voor een zelfstandig leven. We hebben een ruim aanbod van aandrijfwielen, zitsystemen en besturingsmogelijkheden. Je hebt altijd controle over je eigen onafhankelijkheid met onze elektrische rolstoelen.

Puma Q700-UP serie

Het herdefiniëren van sta-op technologie

Puma Q700 serie

De ultieme rolstoelervaring

Puma Q500 serie

Comfortabel en zorgeloos op uit

Puma Q400 serie

Geavanceerde buiten- en binnenprestaties

close

Sedeo Ergo Zitsysteem

High-end biomechanisch zitsysteem met een volledig assortiment aan programmeerbare zitposities en een sta-op functie.

search
close

Sedeo Ergo zitsysteem

Biomechanische zitsysteem voor de allerbeste onafhankelijke herpositionering. Met een volledig assortiment programmeerbare zitposities. Voor de meest veeleisende klinische behoeften.

search

Sedeo Pro zitsysteem

Volledig instelbaar en configureerbaar zitframe met een uitstekende keuze aan ondersteuningsopties, waaronder een uitgebreid assortiment aan zitkussens en rugleuningen voor lichte tot middelgrote klin

search
close

Sedeo Pro zitsysteem

Volledig instelbaar en configureerbaar met een ruim assortiment aan zitkussens en rugleuning en positioneringsopties. Voor lichte tot middelgrote klinische behoeften.

search
close

Sedeo Pro zitsysteem

Volledig instelbaar en configureerbaar met een ruim assortiment aan zitkussens en rugleuning en positioneringsopties. Voor lichte tot middelgrote klinische behoeften.

search
  • Sorteer op:
  • Meest populair

Wat voor wielaandrijving wil je gebruiken?

Heb je een speciale bedieningskast nodig voor op de elektrische rolstoel?

In welke omgeving zal je de rolstoel gebruiken?

Wat is het gewicht van de beoogde gebruiker?

Heb je een elektrische rughoek- of kantelverstelling nodig?

Meest populair

Elektrische rolstoelen

De elektrische rolstoelen met achterwielaandrijving van QUICKIE, zoals de Q700 R Sedeo Ergo, Q700 R Sedeo Pro, Q500 R Sedeo Pro, Q400 R Sedeo Pro, Puma 40 en Puma 20, zijn zeer stabiel tijdens het gebruik buitenshuis, het rijden op oneffen terrein of bij het nemen van obstakels. De achterwielaangedreven rolstoelen rijden intuïtief, hebben een krachtig veersysteem, halen hoge snelheden en hebben een tal aan besturingsmogelijkheden.

De elektrische rolstoelen met voorwielaandrijving van QUICKIE, de Q700 F Sedeo Ergo, Q700 F Sedeo Pro, Q500 F Sedeo Pro, Q400 F Sedeo Pro, Puma 40 en Puma 20, zorgt voor extra kracht bij het nemen van stoepranden of op ruig terrein, zoals in een bosrijke omgeving. Met een kleinere draaicirkel dan een elektrische rolstoel met achterwielaandrijving, kan je strakkere bochten nemen en heeft het een betere wendbaarheid binnenshuis. Omdat er voor geen zwenkwielen zijn zitten je voeten dichter bij het lichaam, waardoor je dichter bij bureaus en andere voorwerpen kan komen dan met andere aandrijfwielen.

De elektrische rolstoelen met midwielaandrijving van QUICKIE, zoals de  Q700 M Sedeo Ergo, Q700 M Sedeo Pro, Q500 M Sedeo Pro, Q400 M Sedeo Pro, Salsa M² en Salsa M² Mini, zijn zeer intuitief en hebben een compacte draaicirkel waardoor de elektrische rolstoel wendbaar is en je heel eenvoudig kan manoeuvreren in kleine ruimtes. De rolstoelen met midwielaandrijving zijn voorzien van geavanceerde veersystemen voor optimale rijcomfort, daarnaast is er een breed scala aan zit- en rugsystemen beschikbaar en keuze uit verschillende besturingsmogelijkheden voor meer onafhankelijkheid.

Naast deze modellen met verschillende aandrijfwielen, zijn er ook gespecialiseerde elektrische rolstoel beschikbaar van QUICKIE. Ben je opzoek naar een elektrische rolstoel met sta-op en geheugenfuncties dan is de Q700-UP M Sedeo Ergo en Q700-UP F Sedeo Ergo ideaal. Deze rolstoelen met voorgeprogrammeerde geheugenfuncties zorgen dat je in zes posities kan bewegen en kunnen geprogrameerd worden aan jouw individuele behoeften.

Verder hebben we ook een Heavy Duty rolstoel voor mensen met obesitas. Ben je opzoek naar de ideale balans tussen wendbaarheid binnenshuis of buitenshuis met elektrische functies? Dan is de You-Q Luca XL met een maximale gebruikersgewicht van 250 kg perfect voor jou.

Onze merken