QUICKIE Q700 M HDElektrische rolstoel met midwielaandrijving

De ultieme midwiel rijervaring voor plus-size mensen.

Nu kunnen ook rolstoelgebruikers tot 250 kg genieten van de Q700 M, maar dan met de HD-versie (Heavy Duty). Uitgerust met zeer efficiënte 4-polige motoren, biedt de Q700 M HD dezelfde buitenprestaties als de Q700 M zonder het onderstel te hoeven verbreden. De elektrische rolstoel is nog steeds eenvoudig wendbaar in huis!

Het volledig instelbaar en configureerbaar SEDEO PRO zitsysteem is versterkt om een bredere selectie aan zitbreedtes en zitdieptes aan te kunnen. Zelfs de arm- en beensteunen zijn verstevigd, zodat je de meest optimale zithouding voor jezelf kan vinden. De HD-versie betekend niet dat er ingeleverd hoeft te worden, zo kan je nog steeds gebruik maken van de verschillende elektrische verstellingen, zoals het achteroverleunen met de elektrische kantelverstelling van 50°!

Pasafspraak regelen Prijslijst
Crash Tested QUICKIE Q700 M HD | Elektrische rolstoel
Midwiel prestaties, doorontwikkeld voor HD

Midwielaandrijving

Midwiel prestaties, doorontwikkeld voor HD

Geniet van dezelfde buitenprestaties qua stabiliteit en rijeigenschappen als van de Q700 M, maar dan met deze stevige Heavy Duty-versie! Bovendien neemt de breedte van het compacte onderstel (622 mm) niet toe, dus je hebt ook dezelfde ultracompacte wendbaarheid binnenshuis!

  • Draait om zijn eigen as, rijdt intuïtief en heeft een uitstekende manoeuvreerbaarheid in kleine compacte ruimtes met zijn smalle basis (622 mm) en een draaicirkel van 1260 mm. Met een zithoogte van slechts 415 mm rijd je makkelijk onder een tafel of in een aangepaste auto.

  • Dankzij de midwieltechnologie zit de wielaandrijving van de Q700 M HD direct en centraal onder je zitpositie, zodat er meer gewicht op het aandrijfwiel rust. Dit zorgt voor meer grip in vergelijking met een elektrische rolstoel met voorwiel- of achterwielaandrijving. En met zijn 14" aandrijfwielen kan je moeiteloos obstakels van maximaal 75 mm op en af rijden.

  • Het optionele Gyro-Trackingsysteem detecteert en corrigeert automatisch de kleinste afwijking van de rijrichting die je hebt gekozen. Zo blijf je niet alleen veilig op het juiste spoor, je hoeft ook minder te corrigeren. Dat maakt het rijden minder vermoeiend, zeker wanneer je gebruik maakt van alternatieve bedieningen.

  • Geniet van kracht en snelheid met de krachtige 4-polige motoren. Met de keuze uit een maximale snelheid van 6 of 8 km/u en 60 of 80 Ah accu's, kan je gebruik maken van een actieradius tot maximaal 25 km.

  • Stijl is iets persoonlijks. Daarom kan je kiezen uit 7 opvallende kleuraccenten die bij jouw persoonlijkheid passen. Met verborgen bekabeling en componenten in combinatie met speciaal gemaakte bekleding, is het een elektrische rolstoel die vanuit elke hoek elegant en minimalistisch er uit ziet.

    Wil je iets extra's? Onze Built-4-Me afdeling kan de elektrische rolstoel naar jouw persoonlijke wensen uitvoeren.

Q-serie zitsysteem

SEDEO PRO - een stevig en configureerbaar zitsysteem

Het versterkte SEDEO PRO zitsysteem combineert alle voordelen van het zeer configureerbare zitframe met een brede selectie aan zitbreedtes en zitdieptes die speciaal zijn ontworpen voor HD rolstoelgebruikers. Bovendien kan je het zitsysteem uitbreiden met een groot aantal positioneringsopties (inclusief de toonaangevende zitkussens en rugleuningen van JAY) om specifiek aan je individuele behoeften te voldoen.

SEDEO PRO - een stevig en configureerbaar zitsysteem

Bedieningsmogelijkheden

Gepatenteerde toewijsbare knoppen van QUICKIE

Verander de functie van elke knop/schakelaar op je bedieningskast, naar elk gewenste commando die jij wilt, dankzij de gepatenteerde toewijsbare knoppen van QUICKIE. Je kan ook een tweede functie (lang indrukken) toewijzen aan een knop/schakelaar. Zo heb je snel en makkelijk toegang tot de functies die je veel gebruikt, zonder dat je je joystick hoeft te gebruiken.

Gepatenteerde toewijsbare knoppen van QUICKIE

Elektrische opties

De elektrische HD rolstoel met verschillende elektrische mogelijkheden

Dankzij het versterkte ontwerp biedt de Q700 M HD dezelfde elektrische kantelverstelling van 50º als bij de Q700 M. Zodat je je zitpositie de gehele dag veilig kan veranderen voor een goede drukverdeling, je zithouding kan verbeteren en het comfort kan vergroten. Als alternatief kan je kiezen voor een elektrische rughoekverstelling van 90-130º en elektrisch wegzwenkbare lengte compenserende beensteunen of een elektrische centrale lengte compenserende beensteun (90-180º). Bovendien zijn de elektrische verstellingen met één druk op de knop toegankelijk, dankzij de gepatenteerde toewijsbare knoppen van QUICKIE!

Maak vandaag nog een afspraak voor een passing met de QUICKIE Q700 M HD.

Wil je eerst een brochure ontvangen? Geen probleem, selecteer de optie en we mailen het naar je toe. Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een product passing?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mailbevestiging te sturen en om contact met je op te nemen om jouw product passing te regelen met ons of een dealer van Sunrise Medical. Maak je geen zorgen, we zullen je persoonlijke gegevens niet aan iemand doorgeven voordat we dit van tevoren met je hebben besproken en om jouw toestemming hebben vraagt. De informatie die je aan ons geeft, wordt opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en wordt zo lang bewaard als nodig is om aan jouw verzoek te voldoen (en niet langer dan 1 jaar).

Meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrieven

Afmetingen
Totale breedte:620 - 660 mm
Totale lengte:1070 - 1100 mm
Zitbreedte:500 - 660 mm
Zithoogte:415 - 490 mm
Zitdiepte:460 - 560 mm
Kantelinstelling:0° - 9°
Elektrische kantelverstelling:0° - 30° of 0° - 50°
Lift:Nee
Rughoogte:500 - 620 mm
Rughoekinstelling:90 - 120º
Elektrische rughoekverstelling:90 - 130º
Draaicirkel:1120 mm
Maat zwenkwiel/voorwiel:6"
Maat aandrijfwiel/achterwiel:14"
Prestatie/Gewichten
Maximale actieradius:37.5 km (ISO 7176-4)
Snelheid:6 of 8 km/u
Accu:60 of 80 Ah
Maximale hellingshoek:7.5°
Maximale obstakelhoogte:75 mm
Rijaandrijving:Midwielaandrijving
Verlichting en richtingaanwijzers:Ja
Elektronica:R-Net
Gewicht vanaf:145 - 175 kg
Maximale gebruikersgewicht:250 kg
Transport
Gecrashtest:Ja, succesvol volgens ISO 7176-19

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.