{

QUICKIE Q700-UP MElektrische rolstoel met sta functie

De high-end midwielaandrijving van de Q700 M en een intelligent biomechanisch zitsysteem worden gecombineerd met de sociale en gezondheidsvoordelen van staan.

De ultieme midwiel-rijervaring met sta functie

Val op met de Q700-UP M en ervaar zijn compacte wendbaarheid binnenshuis en zijn superieure rijprestaties buitenshuis. Door de rijeigenschappen van de Q700 M te combineren met de mogelijkheid om te staan, kan je nu genieten van de sociale en gezondheidsvoordelen van staan, waar je ook naartoe gaat. Ervaar het leven vanuit een nieuw perspectief!

Het intelligente biomechanische zitsysteem is ontworpen om zich aan te passen en te reageren op de bewegingen van je lichaam. Het zorgt ervoor dat je de hele dag een goede zithouding hebt in de elektrische rolstoel, zelfs tijdens transfers.

Met een ruim aanbod aan elektrische verstellingen zijn al je favoriete sta- en zitposities volledig te personaliseren en beschikbaar met één druk op de knop met de geheugenfuncties! Je kan zelfs je drukmanagment in de gaten houden via de digitale zitcoach (Remote Seating App).

Pasafspraak regelen Prijslijst
Crash Tested
Midwielaandrijving to the next level!

Midwielaandrijving

Midwielaandrijving to the next level!

De Q700-UP M zet de toon voor zowel binnen als buiten gebruik met zijn midwieltechnologie. Het combineert een kleine en compacte wendbaarheid binnenshuis met uitstekende prestaties buitenshuis. De zes wielen bewegen onafhankelijk van elkaar en het veersysteem zorgt dat alle schokken worden geabsobeerd tijdens het rijden. Je blijft zo veilig en stabiel op de meest uitdagende terreinen.

 • Draait om zijn eigen as, rijdt intuïtief en heeft een uitstekende manoeuvreerbaarheid in kleine compacte ruimtes met zijn smalle basis (622 mm) en een draaicirkel van 1260 mm. Met een zithoogte van slechts 450 mm rijd je makkelijk onder een tafel of in een aangepaste auto.

 • Dankzij de midwieltechnologie zit het aandrijfwiel van de Q700-UP M direct en centraal onder je zitpositie, zodat er meer gewicht op het aandrijfwiel rust. Dit zorgt voor meer grip in vergelijking bij een elektrische rolstoel met voorwiel- of achterwielaandrijving. Met zijn mechanische armen bewegen alle zwenkwielen onafhankelijk van elkaar en absobeert het alle schokken tijdens het rijden. De voor- en achterwielen zijn met elkaar verbonden, waardoor alle zwenkwielen de ondergrond blijven volgen, zelfs als je een helling met een hoek van 10° wilt oprijden. En met zijn 14" aandrijfwielen kan je moeiteloos obstakels van maximaal 80 mm op en af rijden.

 • Het optionele Gyro-Trackingsysteem detecteert en corrigeert automatisch de kleinste afwijking van de rijrichting die je hebt gekozen. Zo blijf je niet alleen veilig op het juiste spoor op een moeilijke ondergrond, je hoeft ook minder te corrigeren. Dat maakt het rijden minder vermoeiend, zeker wanneer je gebruik maakt van alternatieve bedieningen.

 • Geniet van kracht en snelheid met de krachtige 4-polige motoren. Kies standaard uit 6 of 8 km/u of upgrade naar 10 of 12.5 km/u voor ultieme rijprestaties. En met een keuze uit 60 of 80 Ah accu's, heb je buiten een actieradius tot maximaal 40 km (ISO 7176-4) en ga je altijd met vertrouwen op pad!

 • Stijl is iets persoonlijks. Daarom kan je kiezen uit 7 opvallende kleuraccenten die bij jouw persoonlijkheid passen. Met verborgen bekabeling en componenten in combinatie met speciaal gemaakte bekleding, is het een elektrische rolstoel die vanuit elke hoek elegant en minimalistisch er uit ziet. Wil je iets extra's? Onze Built-4-Me afdeling kan de elektrische rolstoel naar jouw persoonlijke wensen uitvoeren.

Q-serie zitsysteem

SEDEO PRO ADVANCED UP - een intelligent zitsysteem

Het is een eersteklas zitsysteem die speciaal voor jou. Met de gepatenteerde biomechanische rugleuning, een volledig assortiment aan programmeerbare zitposities en sta functie past de SEDEO PRO ADVANCED UP zich op een unieke wijze aan en reageert het op de bewegingen van je lichaam. Het is één van de meest effectieve biomechanische zitsystemen als het gaat om het onafhankelijk positioneren gedurende de dag.

SEDEO PRO ADVANCED UP - een intelligent zitsysteem

Vergroot je zitcomfort met:

SEDEO PRO flexibele rugleuning

SEDEO PRO flexibele rugleuning

In plaats van een rugleuning met een vaste basis, vormt de flexibele rugleuning zich naar de vorm van je wervelkolom. Dit zorgt voor een zo groot mogelijk contactoppervlak en daardoor maximale comfort en stabiliteit. Daarnaast word je door de verstelbare laterale zijkanten 'omhelst', waardoor het schuim zich naar jouw anatomische rondingen vormt. De zijkanten zijn onafhankelijk instelbaar om de romp te helpen stabiliseren, positioneren en eventueel te corrigeren. Je kan de flexibele rugleuning zo indiviueel afstellen dat zelfs mensen met een matige tot ernstige kyfotische houding of scoliose veel beter worden gecorrigeerd en stabieler kunnen zitten zonder af te doen aan comfort!

Bekijk video
JAY Fluid met Cryo-technologie

JAY Fluid met Cryo-technologie

Met de traditionele zitkussens kan de temperatuur van het zitvlak van de huid oplopen, wat leidt tot een verhoogd risico op decubitus. Een verlaging van de huidtemperatuur van slechts 1°C kan het risico op huidbeschadiging al aanzienlijk verminderen. Daarom koelt de gepatenteerde JAY Fluid met Cryo-technologie je huid af binnen een therapeutisch temperatuurbereik van 28-35°C gedurende 8 uur (interne testgegevens bij 25°C), waardoor het risico op decubitus effectief wordt verlaagd. De koelere huidoppervlaktetemperatuur heeft als bijkomend voordeel dat het de kans op vocht veroorzaakt door plaatselijke transpiratie vermindert.

Bekijk video

Lifestyle

De voordelen van staan

De sta technologie van de Q700-UP M is niet alleen op sociaal vlak heel voordelig voor je, het kan ook heel voordelig zijn voor je gezondheid. Door de sta functie kunnen gezondheidsproblemen worden voorkomen die veroorzaakt worden door langdurig zitten in een elektrische rolstoel. De voordelen zijn onder andere:

 • Vermindert het risico op decubitus wanneer je niet zelfstandig kan gaan verzitten en/of langdurig zit.
 • Vergemakkelijkt je deelname aan sociale activiteiten.
 • Vergroot je bewegingsvrijheid en vermindert het risico op spierverkortingen.
 • Verbetert de functie van de vitale organen waaronder de long-, darm- en blaasfunctie, en verbetert de bloedsomloop.
 • Bevordert de gezondheid van de botten en voorkomt deformiteiten van het skelet door de staande positie.
 • Vermindert de abnormale spiertonus en spasticiteit.
De voordelen van staan

Geheugenfuncties

Toegang tot je favoriete zitposities

Ben je het zat om je favoriete zitposities te verliezen? Haal daarom meer uit de elektrische opties van je Q700-UP M met de geheugenfuncties. Zes van jou favoriete zitfuncties kunnen individueel geprogrammeerd worden. Zo kan je in een handomdraai makkelijk tussen deze posities wisselen.

Maar waarom zou je tijd verspillen met navigeren door het menu om de stoelpositie te vinden die je nodig hebt? Met de CTRL+5 Switch Box kan je met één druk op de knop meteen naar de gewenste zitfunctie gaan. Wil je meer dan vijf zitfuncties? Geen probleem! Je kan tot maximaal 10 opdrachten toewijzen aan elke box.

Klik op de knop om te wijzigen

Q700-UP M

Bedieningsmogelijkheden

Gepatenteerde toewijsbare knoppen van QUICKIE

Verander de functie van elke knop/schakelaar op je bedieningskast, dankzij de gepatenteerde toewijsbare knoppen van QUICKIE. Je kan ook een tweede functie (lang indrukken) toewijzen aan een knop/schakelaar. Zo heb je snel en makkelijk toegang tot de functies die je veel gebruikt, zonder dat je je joystick hoeft te gebruiken.

Gepatenteerde toewijsbare knoppen van QUICKIE

Maak vandaag nog een afspraak voor een passing met de QUICKIE Q700-UP M.

Wil je eerst een brochure ontvangen? Geen probleem, selecteer de optie en we mailen het naar je toe. Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een product passing?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mailbevestiging te sturen en om contact met je op te nemen om jouw product passing te regelen met ons of een dealer van Sunrise Medical. Maak je geen zorgen, we zullen je persoonlijke gegevens niet aan iemand doorgeven voordat we dit van tevoren met je hebben besproken en om jouw toestemming hebben vraagt. De informatie die je aan ons geeft, wordt opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en wordt zo lang bewaard als nodig is om aan jouw verzoek te voldoen (en niet langer dan 1 jaar).

Meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrieven

Afmetingen
Totale breedte:622 - 660 mm
Totale lengte:1070 - 1130 mm
Zitbreedte:380 - 560 mm
Zithoogte:430 - 480 mm
Zitdiepte:400 - 540 mm
Kantelinstelling:0° - 9°
Elektrische kantelverstelling:0° - 50° of -5° - +45°
Lift:200 mm
Onderbeenlengte:340 - 520 mm
Rughoogte:510 - 700 mm
Elektrische rughoekverstelling:85° - 175°
Hoogte armsteun:180 - 370 mm
Draaicirkel:1120 mm
Maat zwenkwiel/voorwiel:6"
Maat aandrijfwiel/achterwiel:14"
Prestatie/Gewichten
Maximale actieradius:40 km (ISO 7176-4)
Snelheid:6, 8, 10 of 12.5 km/u
Accu:60 of 80 Ah
Maximale hellingshoek:6° (10.5%)
Maximale obstakelhoogte:80 mm
Rijaandrijving:Midwielaandrijving
Verlichting en richtingaanwijzers:Ja
Elektronica:R-Net
Minimale rolstoelgewicht:160 - 180 kg
Maximale gebruikersgewicht:120 kg
Transport
Gecrashtest:Ja, succesvol volgens ISO 7176-19

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.

Ondersteuning

Veelgestelde vragen

Je kan softwareprofielen programmeren en downloaden via sunmedwebiq.com.

Je kan de accu van je elektrische rolstoel het best iedere nacht opladen, of je hem veel gebruikt hebt of juist vrijwel niet. Het is belangrijk om de elektrische rolstoel volledig op te laden voordat je deze de eerste keer gebruikt. Onderbreek tijdens het opladen nooit de laadcyclus. Als de accu’s niet regelmatig worden opgeladen, is dat van invloed op de capaciteit van de accu.

De elektronica van een elektrische rolstoel kan tot in de kleinste details worden aangepast aan jouw behoeftes en wensen. Het programmeren van je rolstoel moet door een erkende dealer van Sunrise Medical worden uitgevoerd. Informatie over het rijprofiel en andere onderdelen van je elektrische rolstoel vind je in de gebruikershandleiding.

De geïntegreerde oplaadindicator in de oplader geeft aan of de accu volledig opgeladen is. Kijk voor meer informatie in de gebruikershandleiding van je elektrische rolstoel.

Het gewicht van de meeste elektrische rolstoelen ligt tussen de 100 en 160 kg. Het gewicht wordt onder meer bepaald door het aantal elektrische verstellingen, de grootte van de accu’s en het zitsysteem. Het gewicht kan dus per model en configuratie verschillen. De specificaties staan vermeld op de productpagina van de betreffende rolstoel.

 1 2 3