{

QUICKIE Q400 R Sedeo ProElektrische rolstoel met achterwielaandrijving

Leef zonder grenzen met de Q400 R en combineer de betrouwbare rijeigenschappen met het unieke veersysteem voor maximale grip en comfort buitenshuis. Met zijn compacte frame en draaicirkel is het eenvoudige te bewegen in huis. De Q400 R is een geweldige elektrische rolstoel met achterwielaandrijving voor iedereen die alles wil!

Goed manoeuvreerbaar binnenshuis met solide rijprestaties buitenshuis

De achterwielaandrijving op de Q400 R zorgt voor een goede wendbaarheid binnenshuis met goede buitenprestaties en is daarnaast stijlvol. Dit alles gecombineerd met het volledig configureerbare Sedeo Pro zitsysteem en de meest geavanceerde bedieningsmogelijkheden, heb je de perfecte elektrische rolstoel voor elk avontuur.

Brochure aanvragen Prijslijst
Crash Tested QUICKIE Q400 R Sedeo Pro | Elektrische rolstoel

Met vertrouwen eropuit

De achterwielaandrijving op de Q400 R zorgt voor goede wendbaarheid in huis met geweldige rijprestaties buiten. De elektrische rolstoel is makkelijk te bedienen en biedt een goede controle met niet-proportionele invoerapparaten.

Comfortabel en zorgeloos eropuit

Goede manoeuvreerbaarheid binnenshuis en eenvoudig doorgang door smalle deuropeningen, liften en kleine ruimtes met zijn compacte draaicirkel en basisafmetingen.

Makkelijk transfers, eenvoudig onder tafel of aangepaste auto met de lage zithoogte van slechts 415 mm met een elektrische kantelverstelling of 425 mm met een hoog/laag en kantelverstelling.

Goede wendbaarheid binnenshuis

Geniet van intuïtief rijden en goede manoeuvreerbaarheid in huis met zijn smalle frame (615 mm) en een draaicirkel van 1900 mm. Door de lage zithoogte van slechts 415 mm ga je makkelijk aan tafel en is het eenvoudig om in je aangepaste auto te komen.

Goede buitenprestaties

Rijden met de Q400 R is heel comfortabel. Het veersysteem op de aandrijfwielen zijn voorzien van rubbers die alle schokken opvangen tijdens het rijden.

De kracht om je te brengen waar je heen wilt

De Q400 R wordt geleverd met 2-polige motoren voor een maximale snelheid van 10 km/u. Met een keuze uit 50, 60 of 80 Ah accu's, heb je buiten een actieradius tot maximaal 40 km en ga je met vertrouwen op pad!

Met vertrouwen eropuit

Een volledig instelbaar zitsysteem

Het Sedeo Pro zitsysteem combineert een goed instelbaar en configureerbaar zitframe met een uitstekende keuze aan ondersteuningsopties, waaronder een uitgebreid assortiment aan Sedeo Pro zitkussens en rugleuningen voor lichte tot middelgrote klinische behoeften. De Sedeo Pro is zeer comfortabel in gebruik en vergroot de onafhankelijkheid in het dagelijks leven.

 • Een uitgebreid assortiment aan zitkussens en rugleuningen zijn beschikbaar voor het Sedeo Pro zitsysteem. Inclusief het flexibele rugkussen met verstelbare spanbanden en laterale ondersteuning, voor een goed zitcomfort en optimale positionering.

 • De opklapbare armsteunen zorgen voor voldoende ruimte om een transfer te maken. Er kan gekozen worden uit een afneembare of wegklapbare versie (deze laatste wordt getoond op de afbeelding rechts).
  Ook verkrijgbaar met afneembare single post armsteunen.

  Allemaal mogelijk met verschillende type armleggers.

 • De zitdiepte en zitbreedte, de hoek en hoogte van de rugleuning, de hoek van de beensteun, de lengte van het onderbeen, de hoogte en diepte van de armleuning en de hoogte van de hoofdsteun zijn instelbaar. Deze instellingsopties zorgen voor flexibiliteit en kunnen snel en eenvoudig worden aangepast. Dit zorgt voor de juiste zitpositie voor jou.

  Eenvoudig met één stuks gereedschap aan te passen wanneer de persoonlijk behoeften is veranderd.

 • De Sedeo Pro biedt een uitstekende keuze aan opties om de perfecte pasvorm voor de gebruiker te creëren. Met een breed assortiment aan zitkussens, rugleuningen, armsteunen, beensteunen, hoofdsteunen en positioneringsopties. Het kan eenvoudig worden aangepast aan individuele en veranderende behoeften.

 • Veel positioneringselementen zijn beschikbaar, zoals de hoofdsteunen van Sedeo en Whitmyer, laterale dijbeenondersteuningen en knieondersteuningen.

  Alle positioneringselementen zijn eenvoudig wegzwenkbaar of afneembaar.

 • Met de elektrisch verstelbare lengte compenserende beensteun kan de beste beenpositie worden bereikt. Beschikbaar als een centraal gemonteerde beensteun of als wegzwenkbare beensteunen (deze laatste wordt getoond op de afbeelding rechts).

  Daarnaast kan er gekozen worden voor een mechanisch centraal gemonteerde beensteun, wegzwenkbare 70° beensteunen of wegzwenkbare lengte compenserende beensteunen.

Een volledig instelbaar zitsysteem

Controle met één druk op de knop

Beheer eenvoudig je omgeving met de Q400 R. Elke Quickie Q400 R Sedeo Pro is beschikbaar met de betrouwbare VR2 bediening en superieure R-net bediening met groot HD-kleurenscherm die goed leesbaar is. De makkelijk te bedienen knoppen zorgen voor een intuïtieve bediening.

CONNECT

Neem naadloos de controle over je omgeving met behulp van de geïntegreerde infraroodfunctie. Bedien eenvoudig je tv's, docking stations en andere home entertainment systemen via je joystick.

BLUETOOTH & IDRIVE 

Bedien je telefoon, computer, tablet en andere Bluetooth- en iDevice apparaten met deze handige optie. Je kan maximaal vier apparaten verbinden en aansturen.

GEPATENTEERDE TOEWIJSBARE KNOPPEN

Verander de functie van elke knop/schakelaar op je bedieningskast, dankzij de gepatenteerde toewijsbare knoppen van QUICKIE. Je kan ook een tweede functie (lang indrukken) toewijzen aan een knop/schakelaar. Zo heb je snel en makkelijk toegang tot de functies die je veel gebruikt, zonder dat je je joystick hoeft te gebruiken.

Een brochure en prijslijst aanvragen

Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een brochure aanvraag?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mail te sturen met de brochure en prijslijst die je hebt aangevraagd. We zullen jouw persoonlijke gegevens nooit bekendmaken of delen met iemand anders. Je gegevens worden opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en worden 3 dagen bewaard.

Afmetingen
Totale breedte:615 - 640 mm
Totale lengte:1110 - 1180 mm
Zitbreedte:380 - 560 mm
Zithoogte:415 - 490 mm
Zitdiepte:400 - 560 mm
Kantelinstelling:0° - 9°
Rughoogte:440 - 560 mm
Elektrische rughoekverstelling:90° - 120°
Draaicirkel:1900 mm
Prestatie/Gewichten
Maximale actieradius:40 km
Snelheid:6 of 10 km/u
Accu:50, 60 of 80 Ah
Maximale hellingshoek:10° (17%)
Maximale obstakelhoogte:80 mm
Elektronica:R-net of VR2
Minimale rolstoelgewicht:133 kg
Maximale gebruikersgewicht:136 kg
Transport
Gecrashtest:Ja, succesvol volgens ISO 7176-19
DAHL Docking:Ja

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.

Downloads

Veelgestelde vragen

Je kan softwareprofielen programmeren en downloaden via sunmedwebiq.com.

Je kan de accu van je elektrische rolstoel het best iedere nacht opladen, of je hem veel gebruikt hebt of juist vrijwel niet. Het is belangrijk om de elektrische rolstoel volledig op te laden voordat je deze de eerste keer gebruikt. Onderbreek tijdens het opladen nooit de laadcyclus. Als de accu’s niet regelmatig worden opgeladen, is dat van invloed op de capaciteit van de accu.

De elektronica van een elektrische rolstoel kan tot in de kleinste details worden aangepast aan jouw behoeftes en wensen. Het programmeren van je rolstoel moet door een erkende dealer van Sunrise Medical worden uitgevoerd. Informatie over het rijprofiel en andere onderdelen van je elektrische rolstoel vind je in de gebruikershandleiding.

De geïntegreerde oplaadindicator in de oplader geeft aan of de accu volledig opgeladen is. Kijk voor meer informatie in de gebruikershandleiding van je elektrische rolstoel.

Het gewicht van de meeste elektrische rolstoelen ligt tussen de 100 en 160 kg. Het gewicht wordt onder meer bepaald door het aantal elektrische verstellingen, de grootte van de accu’s en het zitsysteem. Het gewicht kan dus per model en configuratie verschillen. De specificaties staan vermeld op de productpagina van de betreffende rolstoel.

 1 2 3 4