Zitten en Positioneren / Breezy / Nuage PLS positioneringssysteem

Nuage PLS positioneringssysteem

De Breezy Nuage is ontwikkeld voor mensen met een passieve zithouding die zelf niet of nauwelijks (meer) kunnen verzitten. Deze dynamische zitoplossing volgt de lichaamscontouren en zorgt voor een comfortabele ondersteuning van de voorkeurshouding. Door de uitgebreide positioneringsmogelijkheden en opties kan de Nuage optimaal op de mogelijkheden en behoeften van de gebruiker worden afgestemd en eenvoudig worden ondersteund.

BREEZY Nuage PLS

BREEZY Nuage PLS Positioneringssysteem

Speciaal voor mensen met een passieve zithouding

Veelgestelde vragen

Sorry, onze producten kunnen alleen gekocht worden via ons netwerk van dealers. Neem contact met ons op om jouw dichtstbijzijnde dealer te vinden.

Ja, je kan online een gratis pasafspraak maken door het formulier in te vullen op de desbetreffende productpagina. Je kan ook contact met ons opnemen.

Onze producten kunnen allen gekocht worden via ons dealernetwerk. Velen van hen bieden financieringsopties aan. Neem contact met ons op om jouw dichtstbijzijnde dealer te vinden.

Dit hangt volledig af van de keuzes die je maakt. De basisprijs (met de standaardopties geselecteerd) is te vinden op de prijslijst van het product. Als je jouw rolstoel privé wilt kopen, raden wij je aan om contact op te nemen met ons Experience Center.

Jammer genoeg kunnen we geen producten schenken aan particulieren.

 1 2 3 4 5