Ervaar vrijheid als nooit tevoren met onze handbikes en aankoppelfietsen.

Ervaar vrijheid als nooit tevoren met de handbikes en aankoppelfietsen van Quickie. Of je nu wilt gaan sporten, je mobiliteit wilt vergroten of professioneel wilt gaan handbiken, er is altijd een oplossing die perfect bij jou past. Wanneer je fietst/rijdt met een aankoppelfiets of handbike van Quickie, zal je je afvragen waarom je het nog nooit eerder hebt geprobeerd.

  • Sorteer op:
  • Meest populair

Handbikes en aankoppelfietsen

Gaat jouw hart sneller kloppen van snelheid? Rijd jij graag buiten in de natuur of wil je je dagelijkse mobiliteit vergroten en met het gezin er op uit trekken?
Dan hebben wij een gespecialiseerd aanbod aan vastframe handbikes en aankoppelfietsen speciaal voor jou!

Alle QUICKIE handbikes en QUICKIE aankoppelhandbikes worden ontworpen en geproduceerd om de kwailteit van jouw rit te verbeteren, meer vrijheid te geven en beschikken daarnaast over uitstekende rijprestaties. Zoek jouw volgende sportfiets in ons assortiment aan strakke en snelle handbikes en stijlvolle aankoppelfietsen.

De vastframe handbikes van QUICKIE zijn geïnspireerd door de ervaringen van topsporters en ontworpen met de kennis van ervaren sportingenieurs.
Het innovatieve frame zorgt voor optimale rijeigenschappen en stabiliteit met een minimaal gewicht. Verder kan je met de instelmogelijkheden de handbike finetunen en met de lichtgewicht opties maximaal presteren. Het handbikeframe is ontworpen om topprestaties te behalen!
Er zijn verschillende modellen vastframe handbikes, namelijk de Shark RT en Shark RT Performance voor de echte tourliefhebbers met ambitie en de Shark RS, Shark RS Performance en Shark RS Attack voor professionele racers.

Met de aankoppelfietsen van QUICKIE ervaar je hoe vrijheid is met je lichtgewicht rolstoel! Of je nu wilt gaan sporten of je mobiliteit wilt vergroten, er is altijd een oplossing die perfect bij jou past. De Attitude Manual is licht van gewicht en sportief. Wil je tijdens het rijden elektrische ondersteuning? Dan is de Attitude Hybrid echt iets voor jou! Wil je toch liever volledig elektrisch, dan is dit geen probleem met de Attitude Power. De Attitude handbikes hebben een ruim aanbod aan oogstrelende framekleuren, waardoor je het gestroomlijnde ontwerp nog persoonlijker kan maken!

Onze merken