Contact

Vergeet niet dat als je een probleem hebt met een product van Sunrise Medical dat je eerste contact hebt met je dealer waar je het hebt gekocht. Als je advies of hulp van Sunrise Medical nodig hebt, neem dan contact met ons op via een van de onderstaande methodes.

Heb je een vraag?

Voordat je contact met ons opneemt, misschien kan je het antwoord bij onze veelgestelde vragen vinden.

Algemene vragen

Sorry, onze producten kunnen alleen gekocht worden via ons netwerk van dealers. Neem contact met ons op om jouw dichtstbijzijnde dealer te vinden.

Ja, je kan online een gratis pasafspraak maken door het formulier in te vullen op de desbetreffende productpagina. Je kan ook contact met ons opnemen.

Voor vragen met betrekking tot je bestelling, moet je contact opnemen met de dealer bij wie de bestelling is geplaatst.

Neem contact met ons op, geef je postcode aan ons door en wij helpen je graag met het vinden van de dichtstbijzijnde dealer.

De F55 past makkelijk op de meeste handbewogen lichtgewicht rolstoelen met een vouwframe en vastframe. Raadpleeg het combinatieoverzicht op onze website. In dit overzicht vind je alle lichtgewicht rolstoelen waar de F55 op gemonteerd kan worden. Zie ook het gedeelte ‘docking-informatie’ in het combinatieoverzicht. Hier vind je nog meer informatie over aan welke eisen je moet voldoen om de F55 aan jouw rolstoel te bevestigen. Framebuis, zwaartepuntinstelling, maat achterwiel en zitdiepte zijn hierbij van invloed. Daarnaast is ook een recht stuk framebuis van minimaal 35 mm nodig voor de bevestiging van de frameklemmen. Daarnaast vind je op eengoedhulpmiddel.nl een overzicht van alle combinaties die in ieder geval veilig zijn bevonden.

Alle vragen

Contactgegevens

Sunrise Medical HCM B.V.
Defensiedok 20
3433 KL  Nieuwegein
The Netherlands

T:  +31 (0)30 - 60 82 100
E:  info@sunrisemedical.nl
   
 

Sunrise Medical HCM B.V.
Vossenbeemd 104
5705 CL  Helmond
The Netherlands

T:  +31 (0)492 - 59 38 88
E:  info@sunrisemedical.nl
   

Neem online contact met ons op:

Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie?

Sunrise Medical zal de informatie die je aan ons geeft gebruiken om op jouw vraag te reageren. Dit kan inhouden dat we jouw persoonlijke gegevens doorgeven aan andere interne afdelingen om te helpen met je vraag of het beantwoorden hiervan. We zullen jouw persoonlijke gegevens nooit bekendmaken of delen met andere partijen. Jouw gegevens worden opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en worden niet langer dan twee jaar na jouw laatste interactie met ons bewaard.

Als je persoonlijke informatie (zoals je beperking) wilt inzenden, neem dan telefonisch contact met ons op.

Meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrieven