Maatwerk rolstoelen

Built-4-Me

Maatwerk rolstoelen zijn onze specialiteit

Wijken jouw wensen af van de beschikbare opties op onze rolstoelen? Onze Built-4-Me afdeling luistert naar jouw wensen, analyseert het eventuele risico en levert de aangepaste rolstoel die voldoet aan jouw behoeften. Ontdek een deel ons werk dat we al hebben gedaan voor inspiratie of neem vandaag nog contact met ons op met jouw eigen unieke verzoek!

Handgemaakte, unieke rolstoelen om jouw onafhankelijkheid, individualiteit en rijplezier te vergroten.

We hebben al duizenden rolstoelaanpassingen gemaakt. Van een specifieke RAL-kleur, op maat gemaakte bekleding tot individuele opties. Wanneer je de standaard wilt doorbreken, helpt Built-4-Me om voor jou een echt originele rolstoel te creëren.

Bekijk een deel van ons werk dat we al hebben gedaan.

Voorbeelden van ons werk

Op maat ontworpen

Door ervaren ingenieurs van Sunrise Medical.

Uniek voor jou

Gebouwd volgens jouw exacte behoeften.

Handgemaakt

Door ervaren professionals van Sunrise Medical vervaardigend.

Getest op kwaliteit

Voor jouw veiligheid, voordat het onze faciliteit verlaat.

Waarom kiezen voor een maatwerk rolstoel?

Hoe het werkt

01

Het begrijpen van jou behoeften en wensen

De dealer zal samen met jou een Built-4-Me orderformulier invullen met alle specifieke aanpassingen. Hierna wordt de aanvraag naar ons Built-4-Me team verstuurd.

02

Het analyseren en produceren van jouw aanpassing

Zodra wij jouw aanvraag met de specifieke informatie hebben ontvangen, zullen we je verzoek analyseren, mogelijke risico's evalueren en een oplossing voorstellen. Na ontvangst van de orderbevestiging, beginnen wij met het produceren van de aanpassing.

03

Het ontvangen van jouw aangepaste rolstoel

Wanneer de aanpassing is voltooid, zal de rolstoel verzonden worden naar je dealer. De dealer zal de bestelling nakijken om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met jouw individuele aanpassing.

Geïnteresseerd in een rolstoel via Built-4-Me?

Contact

Veelgestelde vragen

Onze Built-4-Me team kan alles bieden wat je nodig hebt - van complexe oplossingen zoals elektronische rolstoelbediening tot aangepaste framekleuren. We helpen je met alles wat je nodig hebt, ongeacht hoe moeilijk het is.

Voor vragen met betrekking tot je bestelling moet je altijd contact opnemen met de dealer waar de bestelling is geplaatst.

Je moet eerst contact opnemen met je dealer. Zij helpen je bij het invullen van het standaard orderformulier voor het product waarin je geïnteresseerd bent - en ook het Built-4-Me bestelformulier (waar je de details van de aanpassing die je nodig hebt). Geef zoveel mogelijk informatie over je aanpassing, omdat dit ons helpt te begrijpen wat je nodig hebt en zo de meest geschikte oplossing kunnen bieden.

Ons doel is om je altijd de veiligste en meest effectieve oplossing te bieden. Daarom worden alle aanvragen voor maatwerk rolstoelen eerst onderworpen aan een risicoanalyse. Omdat wij alleen veilige oplossingen willen bieden, kunnen we in sommige gevallen de aanpassing weigeren als deze niet aan onze veiligheidseisen voldoet.

Ze moeten het product kennen waarvoor je de aanpassing wilt, afmetingen van de klant, sociale details (zoals de dagelijkse omgeving waarin de rolstoel zal worden gebruikt) en natuurlijk details van de daadwerkelijke aanpassing.

Geef zoveel mogelijk informatie als je kan. Dit zal onze experts enorm helpen jouw bestaande of toekomstige behoeften te begrijpen om zo de beste oplossing voor jou te kunnen bieden. Tekeningen, foto's of illustraties van de voorgestelde oplossing zijn altijd handig, evenals een foto van hoe je momenteel in je rolstoel zit.