Scootmobielen / Sterling / Scootmobielen

Scootmobielen

Of je nu in de stad bent of in het land, je kunt altijd rekenen op een Sterling scootmobiel waar je ook maar naar toe wilt. Eenvoudig te bedienen, milieuvriendelijk en een uitgebreid assortiment aan scootmobielen, opties en accessoires.

STERLING Elite² Plus

STERLING Elite² Plus Scootmobiel

Een scootmobiel waarmee je comfortabel, plezierig en veilig mee op pad kan!

 • Maximale snelheid 15 km/u
 • Maximale actieradius 44 km
STERLING Elite² XS

STERLING Elite² XS Scootmobiel

Betrouwbaar en veiligheid zit in de genen van de Sterling Elite² XS!

 • Maximale snelheid 15 km/u
 • Maximale actieradius 44 km
STERLING Elite² Mini

STERLING Elite² Mini Scootmobiel

Compact en comfortabel, de Elite² Mini is klaar wanneer jij dat bent.

 • Maximale snelheid 12 km/u
 • Maximale actieradius 38 km
STERLING Trophy

STERLING Trophy Scootmobiel

Geniet van ongeëvenaarde rijcomfort en rijprestaties met deze ultieme scootmobiel

 • Maximale snelheid 15 km/u
 • Maximale actieradius 60 km
STERLING S700

STERLING S700 Scootmobiel

De ideale scootmobiel om je volgende avontuur mee te beleven

 • Maximale snelheid 15 km/u
 • Maximale actieradius 45 km
STERLING S425

STERLING S425 Scootmobiel

De compacte en comfortabele scootmobiel voor gezelligheid in de stad.

 • Maximale snelheid 12 km/u
 • Maximale actieradius 25 km
STERLING Sapphire 2

STERLING Sapphire 2 Scootmobiel

Een scootmbiel die in een handomdraai deelbaar is om mee te nemen

 • Maximale snelheid 6.4 km/u
 • Maximale actieradius 30 km

Veelgestelde vragen

Sorry, onze producten kunnen alleen gekocht worden via ons netwerk van dealers. Neem contact met ons op om jouw dichtstbijzijnde dealer te vinden.

Ja, je kan online een gratis pasafspraak maken door het formulier in te vullen op de desbetreffende productpagina. Je kan ook contact met ons opnemen.

Onze producten kunnen allen gekocht worden via ons dealernetwerk. Velen van hen bieden financieringsopties aan. Neem contact met ons op om jouw dichtstbijzijnde dealer te vinden.

Dit hangt volledig af van de keuzes die je maakt. De basisprijs (met de standaardopties geselecteerd) is te vinden op de prijslijst van het product. Als je jouw rolstoel privé wilt kopen, raden wij je aan om contact op te nemen met ons Experience Center.

Jammer genoeg kunnen we geen producten schenken aan particulieren.

 1 2 3 4 5 

De 15 km/u scootmobielen van STERLING zijn ideaal voor actieve gebruikers die er graag op uit trekken met hun scootmobiel. Deze robuuste scootmobielen hebben uitstekende rijprestaties en zijn echte krachtpatsers die eenvoudig een obstakel kunnen nemen. Naast de rijprestaties ben je verzekerd van een soepele en comfortabele rit door het geavanceerde veersysteem. De zitoplossing op deze modellen, tilt comfort naar het hoogste niveau. De scootmobielen zijn verkrijgbaar in 3-wiel uitvoeringen zoals de Elite² XS en Elite² Plus en als 4-wiel uitvoeringen zoals de Trophy en S700.

Ga je liever minder hard met je scootmobiel? Dan heeft STERLING ook scootmobielen die 12 km/u en 10 km/u gaan. Ook deze scootmobielen hebben goede rijprestaties, zijn voorzien van vering en maken gebruik van de vertrouwde ergonomische wig-wag hand/duim bediening met soft-touch bedieningsknoppen voor een goede controle en het rijden voelt hiermee natuurlijk aan. Ook de 12 km/u scootmobielen zijn verkrijgbaar in een 4-wiel uitvoering zoals de S700, Trophy en S425 en een 3-wiel uitvoering zoals de Elite² XS, Trophy en Calypso. Net zoals bij de 15 km/u modellen zijn deze scootmobielen voorzien van een traploos verstelbaar stuurkolom, heldere verlichting en richtingaanwijzers, claxon, hand/parkeerrem en een afneembare boodschappenmand. De ideale reisgenoot waarmee je gezien mag worden!

Ben je opzoek naar een scootmobiel voor binnenshuis of voor de kleinere afstanden? Dan zijn de scootmobielen van STERLING met 6 km/u ideaal voor jou! Deze modellen zijn compact, krachtig en manoeuvreerbaar in en rond het huis of winkelcentra! De Sapphire 2 is voorzien van het Gem-Lock syteem, waardoor de scootmobiel makkelijk deelbaar is en eenvoudig meegenomen kan worden in de kofferback van je auto. Het Gem-Lock systeem heeft een speciaal ontgrendelingsysteem wat deelbaar is door middel van één hendel, zonder kabels, schroeven en gereedschap.