Scootmobielen die je brengen waar je maar naar toe wilt.

Of je nu in de stad bent of in het land, je kunt altijd rekenen op een Sterling scootmobiel waar je ook maar naar toe wilt. Eenvoudig te bedienen, milieuvriendelijk en een uitgebreid assortiment aan scootmobielen, opties en accessoires.

  • Sorteer op:
  • Meest populair

Hoe wil je de scootmobiel gaan gebruiken?

Bent u van plan om de scootmobiel op de weg te gebruiken?

Moet de scootmobiel in de achterbak van de auto vervoerd worden?

Wat is de maximale snelheid die je nodig hebt?

Scootmobielen

De 15 km/u scootmobielen van STERLING zijn ideaal voor actieve gebruikers die er graag op uit trekken met hun scootmobiel. Deze robuuste scootmobielen hebben uitstekende rijprestaties en zijn echte krachtpatsers die eenvoudig een obstakel kunnen nemen. Naast de rijprestaties ben je verzekerd van een soepele en comfortabele rit door het geavanceerde veersysteem. De zitoplossing op deze modellen, tilt comfort naar het hoogste niveau. De scootmobielen zijn verkrijgbaar in 3-wiel uitvoeringen zoals de Elite² XS en Elite² Plus en als 4-wiel uitvoeringen zoals de Trophy en S700.

Ga je liever minder hard met je scootmobiel? Dan heeft STERLING ook scootmobielen die 12 km/u en 10 km/u gaan. Ook deze scootmobielen hebben goede rijprestaties, zijn voorzien van vering en maken gebruik van de vertrouwde ergonomische wig-wag hand/duim bediening met soft-touch bedieningsknoppen voor een goede controle en het rijden voelt hiermee natuurlijk aan. Ook de 12 km/u scootmobielen zijn verkrijgbaar in een 4-wiel uitvoering zoals de S700, Trophy en S425 en een 3-wiel uitvoering zoals de Elite² RS, Trophy en Fortress Calypso. Net zoals bij de 15 km/u modellen zijn deze scootmobielen voorzien van een traploos verstelbaar stuurkolom, heldere verlichting en richtingaanwijzers, claxon, hand/parkeerrem en een afneembare boodschappenmand. De ideale reisgenoot waarmee je gezien mag worden!

Ben je opzoek naar een scootmobiel voor binnenshuis of voor de kleinere afstanden? Dan zijn de scootmobielen van STERLING met 6 km/u ideaal voor jou! Deze modellen zijn compact, krachtig en manoeuvreerbaar in en rond het huis of winkelcentra! De Sapphire 2 is voorzien van het Gem-Lock syteem, waardoor de scootmobiel makkelijk deelbaar is en eenvoudig meegenomen kan worden in de kofferback van je auto. Het Gem-Lock systeem heeft een speciaal ontgrendelingsysteem wat deelbaar is door middel van één hendel, zonder kabels, schroeven en gereedschap.

Onze merken