{

STERLING Sapphire 2Scootmobiel

Een scootmbiel die in een handomdraai deelbaar is om mee te nemen.

Een scootmbiel die in een handomdraai deelbaar is om mee te nemen

De Sterling Sapphire 2 scootmobiel is de perfecte keuze als je buiten wilt rijden. Wanneer je op stap gaat is de scootmobiel heel eenvoudig te vervoeren door het Gem-Lock systeem. De Sapphire 2 heeft meer beenruimte dan vergelijkbare modellen in zijn klasse, grotere accu's, LED-verlichting en een comfortabele zitting, zodat de langere ritten makkelijk worden doorstaan.

Brochure aanvragen Prijslijst
Sterling Sapphire 2 | scootmobiel
Accu's

Accu's

Met zijn grote accu's vervoert de Sapphire 2 je met stijl en comfort, een scootmobiel waarmee je op pad wilt gaan!

Veilig vergrendelen

Veilig vergrendelen

Het stuurkolom kan eenvoudig vergrendeld worden voor vervoer.

Een brochure en prijslijst aanvragen

Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een brochure aanvraag?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mail te sturen met de brochure en prijslijst die je hebt aangevraagd. We zullen jouw persoonlijke gegevens nooit bekendmaken of delen met iemand anders. Je gegevens worden opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en worden 3 dagen bewaard.

Afmetingen
Totale breedte:59 cm
Totale lengte:121 cm
Zithoogte:43 - 54 cm
Draaicirkel:140 cm
Maat zwenkwiel/voorwiel:9”
Maat aandrijfwiel/achterwiel:10,5”
Prestatie/Gewichten
Maximale actieradius:30 km
Snelheid:6,4 km/u
Accu:35 Ah
Maximale hellingshoek:10º
Verlichting en richtingaanwijzers:alleen verlichting
Gewicht van het zwaarste onderdeel:22,5 kg
Gewicht vanaf:79 kg
Maximale gebruikersgewicht:150 kg

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.

Downloads

Veelgestelde vragen

Kan ik een scootmobiel accu opladen via mijn auto?

Nee. Hoewel ze er misschien hetzelfde uitzien, zijn een auto-accu en een scootmobiel-accu totaal anders ontworpen en gebouwd. Gebruik geen auto-accu op de scootmobiel, daar gaan de auto accu’s van kapot.

Het weer heeft invloed op de capaciteit van de accu. Is het heel koud en vochtig? Dan kan dit effect hebben op de actieradius van de scootmobiel. Daarom is het belangrijk om de accu's volledig opgeladen te houden.

Laad je scootmobiel elke dag op, of je hem nu gebruikt of niet. Het is volkomen veilig om het voertuig maximaal vijf dagen constant opgeladen te laten. Oplaadperioden moeten minimaal 8-10 uur duren bij normaal gebruik en 10-15 uur bij intensief gebruik. Raadpleeg de gebruikershandleiding voor informatie over het opladen.

Wij bieden deze service niet aan. Veel van onze erkende dealers doen dat wel. Neem contact met ons op om de dichtstbijzijnde te vinden.

 1 2 3