Zitten en Positioneren / Sedeo / Positioneringssystemen

Positioneringssystemen

Het Sedeo positioneringssysteem is een doordacht modulair systeem met oog voor detail. Het is snel, functioneel en eenvoudig in te stellen met slecht één sleutel! Het positioneringssysteem heeft een hoog zitcomfort en is makkelijk te gebruiken en te bedienen. Zo kan er voor elke rolstoelgebruiker de meeste optimale zitpositie gecreëerd worden, waarbij je goed stabiel zit met optimale ondersteuning. De perfecte zitoplossing!

Sedeo Pro

Sedeo Pro Positioneringssysteem

Functioneel en makkelijk aan te passen

Veelgestelde vragen

Sorry, onze producten kunnen alleen gekocht worden via ons netwerk van dealers. Neem contact met ons op om jouw dichtstbijzijnde dealer te vinden.

Ja, je kan online een gratis pasafspraak maken door het formulier in te vullen op de desbetreffende productpagina. Je kan ook contact met ons opnemen.

Onze producten kunnen allen gekocht worden via ons dealernetwerk. Velen van hen bieden financieringsopties aan. Neem contact met ons op om jouw dichtstbijzijnde dealer te vinden.

Dit hangt volledig af van de keuzes die je maakt. De basisprijs (met de standaardopties geselecteerd) is te vinden op de prijslijst van het product. Als je jouw rolstoel privé wilt kopen, raden wij je aan om contact op te nemen met ons Experience Center.

Jammer genoeg kunnen we geen producten schenken aan particulieren.

 1 2 3 4 5