Zitten en Positioneren / Jay / Positioneringselementen

Positioneringselementen

JAY Positioneringselementen draagt bij aan het goed positioneren en functioneren van het hoofd, bovenlichaam, bekken en onderlichaam voor volwassenen en kinderen.

Combineer het met jouw JAY rolstoelkussen, rolstoelrugleuning of een speciaal gemaakt zitsysteem voor een optimale positionering en de meest ideale zithouding in de rolstoel.

Romppositionering

Romppositionering Rolstoelaccessoire

Positioneringsvesten ter ondersteuning van het bovenlichaam

Armpositionering

Armpositionering Rolstoelaccessoire

Positioneringselementen ter ondersteuning van de armen

Bekkenpositionering

Bekkenpositionering Rolstoelaccessoire

Positioneringsgordels ter ondersteuning van het bekken en de heupen

Voetpositionering

Voetpositionering Rolstoelaccessoire

Positioneringselementen ter ondersteuning van de voet, hiel en enkel

Veelgestelde vragen

Sorry, onze producten kunnen alleen gekocht worden via ons netwerk van dealers. Neem contact met ons op om jouw dichtstbijzijnde dealer te vinden.

Ja, je kan online een gratis pasafspraak maken door het formulier in te vullen op de desbetreffende productpagina. Je kan ook contact met ons opnemen.

Onze producten kunnen allen gekocht worden via ons dealernetwerk. Velen van hen bieden financieringsopties aan. Neem contact met ons op om jouw dichtstbijzijnde dealer te vinden.

Dit hangt volledig af van de keuzes die je maakt. De basisprijs (met de standaardopties geselecteerd) is te vinden op de prijslijst van het product. Als je jouw rolstoel privé wilt kopen, raden wij je aan om contact op te nemen met ons Experience Center.

Jammer genoeg kunnen we geen producten schenken aan particulieren.

 1 2 3 4