JAY VoetpositioneringRolstoelaccessoire

Positioneringselementen ter ondersteuning van de voet, hiel en enkel

De voetpositioneringselementen van JAY zijn ontworpen om meer ondersteuning te bieden aan de voeten, hielen en enkels. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker beter gepositioneerd kan worden in de rolstoel, waardoor de zithouding verbetert.

De positioneringselementen voor de voeten zijn er in verschillende maatvoeringen en mogelijk met of zonder gepolsterde banden.

Pasafspraak regelen Prijslijst
JAY voetpositionering | rolstoelaccessoires
Voetenbak

Voetenbak

Deze voetenbak, die verkrijgbaar is in diverse maten, heeft een laag profiel en een dubbelwandige constructie met een ronde afgewerkte rand. Dit zorgt ervoor dat de rand van het voetenbak niet in de voet snijdt. De voetenbak draagt bij aan optimale positionering van de voeten wanneer daar noodzaak voor is.

Voetenbak met uitsparing

Voetenbak met uitsparing

Deze voetenbak is voorzien van hogere opstaande randen die zorgen voor een betere positionering dan de standaard voetenbakken, terwijl de uitsparing aan de achterkant zorgt voor meer ruimte voor de achillespees bij strekking van de voet en enkelgewricht.

Enkelpositionering

Enkelpositionering

Het enkelpositioneringssysteem heeft een zachte, ademende, 3-punts enkelsteun die wordt bevestigd aan de voetplaat van de betreffende rolstoel of de optioneel meegeleverde montageplaat. Het enkelpositioneringssysteem kan rond de enkel of bij de hiel ingesteld worden.

Maak vandaag nog een afspraak voor een passing met de JAY Voetpositionering.

Wil je eerst een brochure ontvangen? Geen probleem, selecteer de optie en we mailen het naar je toe. Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een product passing?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mailbevestiging te sturen en om contact met je op te nemen om jouw product passing te regelen met ons of een dealer van Sunrise Medical. Maak je geen zorgen, we zullen je persoonlijke gegevens niet aan iemand doorgeven voordat we dit van tevoren met je hebben besproken en om jouw toestemming hebben vraagt. De informatie die je aan ons geeft, wordt opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en wordt zo lang bewaard als nodig is om aan jouw verzoek te voldoen (en niet langer dan 1 jaar).

Meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrieven

Afmetingen
Gewichten
Productopties

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.