Rolstoelen / Breezy / Kantelrolstoelen

Kantelrolstoelen

Kantelrolstoelen zijn ontworpen om aan verschillende positioneringsbehoeften te voldoen. Onze Breezy kantelrolstoelen zijn robuust, eenvoudig te gebruiken en kunnen eenvoudig aangepast worden aan de individuele behoeften. De rolstoelen zijn voorzien van een gepolsterde zitkussen en rugleuning voor meer comfort.

BREEZY Ibis

BREEZY Ibis Kantelrolstoel

Wanneer zitcomfort het verschil maakt

Veelgestelde vragen

Sorry, onze producten kunnen alleen gekocht worden via ons netwerk van dealers. Neem contact met ons op om jouw dichtstbijzijnde dealer te vinden.

Ja, je kan online een gratis pasafspraak maken door het formulier in te vullen op de desbetreffende productpagina. Je kan ook contact met ons opnemen.

Onze producten kunnen allen gekocht worden via ons dealernetwerk. Velen van hen bieden financieringsopties aan. Neem contact met ons op om jouw dichtstbijzijnde dealer te vinden.

Dit hangt volledig af van de keuzes die je maakt. De basisprijs (met de standaardopties geselecteerd) is te vinden op de prijslijst van het product. Als je jouw rolstoel privé wilt kopen, raden wij je aan om contact op te nemen met ons Experience Center.

Jammer genoeg kunnen we geen producten schenken aan particulieren.

 1 2 3 4