Rolstoelen / Breezy / Standaard rolstoelen

Standaard rolstoelen

Ontworpen, geproduceerd en gedistribueert door mensen met in het achterhoofd het gemeenschappelijk belang voor familieleden, zorgverleners en leveranciers. Zij zijn net zo bezorgt over de kwaliteit, betrouwbaarheid en de werking van het product, zoals jij dat bent.

Breezy is een naam die je kunt vertrouwen.

BREEZY UniX²

BREEZY UniX² Standaard rolstoel

Een gebruiksvriendelijke ontwerp meteen robuust stalen frame.

BREEZY BasiX² Plus

BREEZY BasiX² Plus Standaard rolstoel

Eenvoudig te configureren aluminiumrolstoel.

BREEZY RubiX²

BREEZY RubiX² Standaard rolstoel

Configureerbare aluminium rolstoel voor allround gebruik.

BREEZY RubiX² Plus

BREEZY RubiX² Plus Standaard rolstoel

Allround inzetbaar met veelzijdigeopties.

Veelgestelde vragen

Sorry, onze producten kunnen alleen gekocht worden via ons netwerk van dealers. Neem contact met ons op om jouw dichtstbijzijnde dealer te vinden.

Ja, je kan online een gratis pasafspraak maken door het formulier in te vullen op de desbetreffende productpagina. Je kan ook contact met ons opnemen.

Onze producten kunnen allen gekocht worden via ons dealernetwerk. Velen van hen bieden financieringsopties aan. Neem contact met ons op om jouw dichtstbijzijnde dealer te vinden.

Dit hangt volledig af van de keuzes die je maakt. De basisprijs (met de standaardopties geselecteerd) is te vinden op de prijslijst van het product. Als je jouw rolstoel privé wilt kopen, raden wij je aan om contact op te nemen met ons Experience Center.

Jammer genoeg kunnen we geen producten schenken aan particulieren.

 1 2 3 4 

De BREEZY allround vouwframe rolstoelen zijn betrouwbaar, modulair en kunnen individueel aangepast worden voor een goede positionering van de gebruiker. De meeste modellen maken gebruik van gemeenschappelijke onderdelen en horen tot de X-Family² rolstoelen! Binnen deze familie zitten standaard rolstoelen met een stalen frame zoals de UniX², een aluminium frame zoals de BasiX² en RubiX². Daarnaast zijn er ook rolstoelen die geschikt zijn voor mensen met obesitas met een maximale gebruikersgewicht van 170 kg, namelijk de BasiX² Plus en RubiX² Plus.

Andere standaard rolstoelen, zoals de Exigo 20 en Exigo 30 maken het assortiment van allround rolstoelen compleet. Deze rolstoelen zijn geschikt voor alle typen gebruikers en hebben een ruim aanbod aan opties en accessoires om de rolstoelen zo compleet mogelijk te maken.

De BREEZY comfort en kantelrolstoelen zijn ontworpen om aan verschillende positioneringsbehoeften te voldoen. De allround rolstoelen, zoals de BasiX² Plus, RubiX² en RubiX² Plus kunnen voorzien worden van gepolsterde zitkussens en rugleuningen van Jay Comfort waardoor het een ideale comfort rolstoel wordt.

De kantelrolstoelen, zoals de Ibis, RelaX² en Emineo kunnen bij een gekantelde stand helpen bij het toedienen van voeding en ademhalingsapparatuur. Het kantelen verlaagt de druk rond het bekken en het verbeterd het gezichtsveld doordat het hoofd rechtop blijft.