Betrouwbare standaard rolstoelen voor algemeen gebruik

Ontworpen, geproduceerd en gedistribueert door mensen met in het achterhoofd het gemeenschappelijk belang voor familieleden, zorgverleners en leveranciers. Zij zijn net zo bezorgt over de kwaliteit, betrouwbaarheid en de werking van het product, zoals jij dat bent.

Breezy is een naam die je kunt vertrouwen.

Moet de rolstoel kunnen kantelen?

Frame materiaal

Do you need comfort seating?

Wat is het gewicht van de beoogde gebruiker?

Allround rolstoelen

De BREEZY allround vouwframe rolstoelen zijn betrouwbaar, modulair en kunnen individueel aangepast worden voor een goede positionering van de gebruiker. De meeste modellen maken gebruik van gemeenschappelijke onderdelen en horen tot de X-Family² rolstoelen! Binnen deze familie zitten standaard rolstoelen met een stalen frame zoals de UniX², een aluminium frame zoals de BasiX² en RubiX². Daarnaast zijn er ook rolstoelen die geschikt zijn voor mensen met obesitas met een maximale gebruikersgewicht van 170 kg, namelijk de BasiX² Plus en RubiX² Plus.

Andere standaard rolstoelen, zoals de Exigo 20 en Exigo 30 maken het assortiment van allround rolstoelen compleet. Deze rolstoelen zijn geschikt voor alle typen gebruikers en hebben een ruim aanbod aan opties en accessoires om de rolstoelen zo compleet mogelijk te maken.

De BREEZY comfort en kantelrolstoelen zijn ontworpen om aan verschillende positioneringsbehoeften te voldoen. De allround rolstoelen, zoals de BasiX² Plus, RubiX² en RubiX² Plus kunnen voorzien worden van gepolsterde zitkussens en rugleuningen van Jay Comfort waardoor het een ideale comfort rolstoel wordt.

De kantelrolstoelen, zoals de Ibis, RelaX² en Emineo kunnen bij een gekantelde stand helpen bij het toedienen van voeding en ademhalingsapparatuur. Het kantelen verlaagt de druk rond het bekken en het verbeterd het gezichtsveld doordat het hoofd rechtop blijft.

Onze merken