Rolstoelen / Breezy / Standaard rolstoelen / BREEZY RubiX² Plus

BREEZY RubiX² PlusStandaard rolstoel

Allround inzetbaar met veelzijdigeopties.

De Breezy RubiX² Plus is een eenvoudig te configureren aluminium rolstoel. Dit en meer maakt dat de Breezy RubiX² Plus een veelzijdig inzetbare en makkelijk te onderhouden rolstoel is.

Brochure aanvragen Prijslijst
Crash Tested Breezy RubiX² Plus
Eenvoudig verstelbare duwhandvatten

Eenvoudig verstelbare duwhandvatten

In hoogte verstelbare duwhandvatten.

Mogelijk met Jay Comfort

Mogelijk met Jay Comfort

Op de Breezy RelaX² is er een uitgebreid assortiment aan Jay Comfort zittingen en rugleuningen mogelijk.

Compleet assortiment van opties en accessoires

Compleet assortiment van opties en accessoires

Zoals een krukkenhouder, wegzwenkbaar werkblad, anti-tip voorziening, positioneringsgordel, lengte compenserende comfort beensteunen, stabilisatiestang, etc.

Een brochure en prijslijst aanvragen

Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een brochure aanvraag?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mail te sturen met de brochure en prijslijst die je hebt aangevraagd. We zullen jouw persoonlijke gegevens nooit bekendmaken of delen met iemand anders. Je gegevens worden opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en worden 3 dagen bewaard.

Afmetingen
Totale breedte:ZB + 20 cm
Totale lengte:77 cm
Zitbreedte:38 - 60 cm
Zitdiepte:41 - 51 cm
Zithoogte:38 - 53 cm
Zithoek:0º - 6º
Rughoogte:41 - 46 cm
Prestatie/Gewichten
Materiaal:Aluminium
Maximale gebruikersgewicht:170 kg
Gewicht vanaf:15 kg
Transportgewicht:8,4 kg
Transport
Gecrashtest:Ja, succesvol volgens ISO 7176-19

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.

Downloads

Veelgestelde vragen

De totale breedte van je rolstoel vind je in de gebruikershandleiding. Belangrijk om te weten als het om handbewogen rolstoelen gaat, is dat de totale breedte snel toeneemt wanneer de achterwielen in camber staan. Zo wordt een rolstoel met 6 graden camber en 24” achterwielen 80 mm breder dan een rolstoel met 0 graden camber.

Camber is de hoek van de achterwielen van de rolstoel ten opzichte van de grond. Standaard staan de achterwielen in een hoek van 90 graden ten opzichte van de grond, dus de camber meting is 0. Een camber (meestal gezien bij sportrolstoelen) past de hoek van de achterwielen naar binnen aan, zodat ze makkelijker zijn vast te pakken - wat helpt bij het manoeuvreren van de rolstoel met minder kracht.

De keuze van de wielmaat van je achterwielen is afhankelijk van je situatie en gebruik. Ga jezelf hoepelen/ trippelen of word je geduwd. Wanneer je geduwd wordt dan heb je kleine achterwielen nodig, ga je jezelf voortbewegen dan heb je grotere achterwielen nodig.

Lichtgewicht rolstoelen worden gemaakt van lichtgewicht aluminium of titanium. Daarom zijn ze aanzienlijk lichter en makkelijker voort te bewegen dan een standaard rolstoel. Ideaal voor mensen die van een actieve lifetyle houden. Lichtgewicht rolstoelen bieden ook meer aanpassingen en zijn makkelijker te personaliseren.

Wij bieden verschillende soorten handbewogen rolstoelen aan: ultra-lichtgewicht rolstoelen voor kinderen en volwassenen, lichtgewicht rolstoelen voor kinderen en volwassenen, sportrolstoelen, kantelrolstoelen voor kinderen en volwassenen en standaard rolstoelen.

 1 2 3