Rollators / GEMINO / Kinderrollators

Kinderrollators

Op zoek naar een kinderrollator waarmee je comfortabel en vol vertrouwen kan wandelen, of je nu onderweg bent of thuis? Maak dan kennis met onze design kinderrollators!
Onze lichtgewicht kinderrollators hebben een sprekend design, zijn comfortabel, veilig en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

GEMINO 30 S

GEMINO 30 S Kinderrollator

De lichtgewicht rollator voor kinderen!

Veelgestelde vragen

Sorry, onze producten kunnen alleen gekocht worden via ons netwerk van dealers. Neem contact met ons op om jouw dichtstbijzijnde dealer te vinden.

Ja, je kan online een gratis pasafspraak maken door het formulier in te vullen op de desbetreffende productpagina. Je kan ook contact met ons opnemen.

Onze producten kunnen allen gekocht worden via ons dealernetwerk. Velen van hen bieden financieringsopties aan. Neem contact met ons op om jouw dichtstbijzijnde dealer te vinden.

Dit hangt volledig af van de keuzes die je maakt. De basisprijs (met de standaardopties geselecteerd) is te vinden op de prijslijst van het product. Als je jouw rolstoel privé wilt kopen, raden wij je aan om contact op te nemen met ons Experience Center.

Jammer genoeg kunnen we geen producten schenken aan particulieren.

 1 2 3 4 5