{

GEMINO 30 SKinderrollator

De lichtgewicht rollator voor kinderen!

De lichtgewicht rollator voor kinderen!

Kinderen willen bewegen, spelen en de wereld ontdekken. Dit kan allemaal met de Gemino 30S. Deze lichtgewicht kinderrollator is zeer stabiel, veilig, eenvoudig te gebruiken en vergroot de mobiliteit van kinderen. De rollator kan ook gebruikt worden voor looptraining.

De Gemino 30S is te krijgen in de kleuren Silver Grey, Pink en Midnight Blue en heeft een ruim aanbod aan opties en accessoires.

Onze verkooppunten Prijslijst
Gemino 30S | lichtgewicht kinderrollator
Een bekroond ontwerp

Een bekroond ontwerp

De Gemino 30S is niet zomaar een loophulpmiddel voor kinderen. Met onze award-winning Gemino 30S kinderrollator krijg je ‘the best of the best’. De Gemino 30S is erkent door internationale design instituten zoals Red Dot en iF en het Duitse consumententijdschrift Öko-Test. Lichtgewicht design, innovatieve functionaliteit, hoogwaardige materialen en moderne styling - voor eenvoudig en veilig gebruik en een betere kwaliteit van leven!

Stabiel, veilig en makkelijk te gebruiken

Stabiel, veilig en makkelijk te gebruiken

De Gemino 30S is een lichtgewicht kinderrollator die speciaal ontworpen is voor kinderen. De rollator is eenvoudig aan te passen, zeer stabiel en door het lichte gewicht makkelijk te hanteren. Door het gewoven materiaal van de zitting en de mand, kan je heel eenvoudig zien waar je loopt. Hierdoor wandel je veilig en zit je comfortabel tijdens een pauze. Verder is de kinderrollator voorzien van beschermende stootranden, waardoor je probleemloos overal langs kan manoeuvreren. Met de geïntegreerde reflectoren aan alle kanten ben je goed zichtbaar. Door het unieke vouwkliksysteem kan de Gemino 30S makkelijk meegenomen of opgeborgen worden.

Geweldig voor looptrainingen

Geweldig voor looptrainingen

Op zoek naar de ideale vriend om mee te leren lopen? De Gemino 30S kinderrollator biedt precies de ondersteuning die nodig is! Om de veiligheid te vergroten en om op de juiste manier te lopen, kan het innovatieve SpeedControl remsysteem toevoegd worden als optie.

Volledig te personaliseren

Volledig te personaliseren

Kies een leuke kleur en personaliseer de Gemino 30S met de gewenste opties en accessoires. Een vertraagrem, verlichting, paraplu of een comfortabele steun in de rug? Het kan allemaal!

Een brochure en prijslijst aanvragen

Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een brochure aanvraag?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mail te sturen met de brochure en prijslijst die je hebt aangevraagd. We zullen jouw persoonlijke gegevens nooit bekendmaken of delen met iemand anders. Je gegevens worden opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en worden 3 dagen bewaard.

Afmetingen
Totale breedte:550 mm
Totale hoogte:650 - 770 mm
Totale lengte:680 mm
Hoogte gevouwen:690 mm
Lengte gevouwen:680 mm
Breedte gevouwen:230 mm
Zithoogte:480 mm
Draaicirkel:790 mm
Breedte tussen duwhandvatten:420 mm
Hoogte van gebruiker:1250 - 1650 mm
Gewichten
Maximale gebruikersgewicht:125 kg
Gewicht vanaf:6.8 kg

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.

Downloads

Documentatie

Veelgestelde vragen

Een rollator is een loophulpmiddel met wielen en handgrepen om op te leunen. Hij maakt lopen makkelijker, verkleint de kans op vallen en stelt je in staat tussentijds uit te rusten. Hierdoor vergroot een rollator de bewegingsvrijheid. Een rollator wordt gerekend tot de paramedische hulpmiddelen.

Onze Gemino 30 Comfort en Gemino 60 zijn buiten rollators en zijn voorzien van extra grote en zachte wielen. De ideale keuze voor een actieve levensstijl in de buitenlucht.

Jazeker! De Gemino 20 en Gemino 30 rollators zijn ook beschikbaar voor kinderen.

Je kan een Gemino rollator kopen bij één van onze verkooppunten.

Vind een erkende dealer bij jouw in de buurt.

De levertijd hangt af van de dealer waar je jouw rollator hebt aangeschaft. Informeer bij de dichtstbijzijnde dealer over de levertijd.

 1 2 3 4 5 6 7