EIM Opleidingen

Geaccrediteerde cursussen

Een uitgebreid programma op het gebied van klinische, technische- en producttrainingen. Met dit cursusprogramma proberen we je theoretische en praktische vaardigheden aan te leren en te combineren - of het nu gaat om het aanmeten van mobiliteitsproducten of het afstellen en onderhoud hiervan.

Deze cursussen zijn bedoeld voor fysio- en ergotherapeuten, onafhankelijke adviseurs, dealer adviseurs en voor anderen professionals die zitvoorzieningen en rolstoelen aanmeten en afstellen.

Cursus per vakgebied

Klinische cursus

Ontwikkel je kennis en het toepassing van mobiliteitsproducten om je te helpen het beste product te adviseren en aan te meten voor jouw cliënt.

Klinische cursussen

Technische cursus

Van het servicen en onderhouden van producten tot diagnostiek en het opsporen van fouten - onze technische cursussen geven je de praktische vaardigheden die je nodig hebt om je werk te doen.

Technische cursussen

Product cursus

Doe het direct in de praktijk! Een praktische cursus over de kenmerken, instellingen en configuratie van rolstoelen en positioneringsproducten.

Product cursussen

Veelgestelde vragen

Bekijk ons trainingsoverzicht van onze EIM opleidingscursussen. Je kan eventueel ook contact met ons opnemen via eim@sunrisemedical.nl.

Dit is natuurlijk geen probleem. Bel ons gewoon met jouw specifieke dieetwensen en wij zorgen ervoor dat hiermee rekening wordt gehouden met het bestellen van de lunch voor die dag.

In overleg met onze adviseurs kan er een training samengesteld worden die op elke datum en locatie gegeven kan worden. Neem hiervoor contact met ons op via eim@sunrisemedical.nl.

Deze training is geaccrediteerd voor 7 punten en alleen voor de onderstaande 3 beroepsgroepen:

  • register algemeen fysiotherapeut en geriatriefysiotherapeut [KNGF]
  • ergotherapeuten [Stichting ADAP].

Voor een product- of technische training kan contact opgenomen worden met de afdeling marketing, regiomanager en/of service adviseur. Klik op de link voor de contactgegevens.

 

EIM brochure voor 2024

Klik op de onderstaande link om de nieuwste brochure te downloaden.

Brochure​ downloaden