EIM Opleidingen / Onze STEPS trainers

Onze trainers

We hebben een aantal uitstekende docenten met jaren ervaring vanuit het veld, zij staan allemaal klaar om jou te helpen je vaardigheden en kennis uit te breiden.

Erik Tobé

Bewegingstechnoloog/Industrieel Product Ontwerper

Erik is de docent bij onze trainingen over Zitten en Positioneren. Deze trainingen worden op de trainingslocaties van Sunrise Medical gegeven en wanneer gewenst zal Erik ook op locatie trainingen verzorgen met betrekking tot Zitten en Positioneren.

Erik werkt al vanaf 2003 in de revalidatie- en hulpmiddelenbranche en adviseert sinds 2006 de mobiliteitsproducten van Sunrise Medical. Erik heeft veel praktische ervaring met het aanmeten van alle soorten hulpmiddelen en wordt vaak ingeschakeld bij complexe zitproblemen.

Vanuit zijn achtergrond als Bewegingstechnoloog en Industrieel Product Ontwerper heeft Erik zowel een paramedische als technische benadering. Tijdens de trainingen die Erik geeft zullen deze twee achtergronden duidelijk naar voren komen. Datgeen wat soms wenselijk is vanuit het medische aspect wordt gekoppeld aan de technische haalbaarheid.

Erik is een enthousiaste presentator, neemt de deelnemers mee in het verhaal en staat altijd open voor een kritische terugkoppeling tijdens het verhaal.

Docent voor de volgende cursussen:

David van Zwol

Bewegingstechnoloog/Regiomanager Sunrise Medical

David werkt al sinds 2009 met rolstoelen, heeft ervaring in alle vormen van financiering van hulpmiddelen en heeft in deze jaren bij benadering 5.000 passingen achter de rug.
Daarnaast is David een docent bij onze trainingen over Zitten en Positioneren. Hij geeft trainingen op onze trainingslocaties bij Sunrise Medical en wanneer gewenst kan David ook een training op locatie verzorgen met betrekking tot Zitten en Positioneren.

Hij heeft dus veel verschillende casussen gezien maar hij hoopt dat jij tijdens een van de trainingen met weer een nieuwe uitdagende casus komt waar we als groep een oplossing voor zullen proberen te vinden.

Door zijn achtergrond als bewegingstechnoloog zal David altijd op zoek zijn naar de beste technische oplossingen in relatie tot de soms unieke anatomische eigenschappen van het menselijk bewegingsapparaat van de cliënt.

De trainingen die David geeft zijn altijd interactief, dus wees niet bang om mee te doen!

Docent voor de volgende cursussen:

Rob Grafhorst

Oefentherapeut/Regiomanager Sunrise Medical

Rob is sinds 2017 werkzaam bij Sunrise Medical als Regiomanager waar hij zijn expertise vaak inzet om mee te denken bij (zit/mobiliteit) problemen bij rolstoelgebruikers.

Hiervoor heeft hij 15 jaar ervaring opgedaan in de revalidatietechniek met het adviseren van een breed scala aan (mobiliteits)hulpmiddelen.

Door zijn opleiding tot oefentherapeut heeft hij de benadering om altijd naar het menselijk lichaam als geheel te kijken, en niet te focussen op één probleem. Dit komt ook zeker naar boven tijdens de trainingen Zitten en Positioneren die hij geeft bij Sunrise Medical, of eventueel op locatie naar keuze.

Tijdens deze trainingen kan hij enthousiast vertellen, maar hij houdt van interactie in een groep en een goede grap op zijn tijd.

Voor Rob geld dat hij uit een situatie het meest optimale probeert te halen door goed te luisteren naar de wensen van de klant, te kijken naar de fysieke mogelijkheden en de technische mogelijkheden van de producten. Door deze tegen elkaar af te wegen komen we altijd tot het maximaal haalbare resultaat!

Hij heet jullie van harte welkom tijdens een van deze trainingsdagen!

Docent voor de volgende cursussen:

Veelgestelde vragen

Bekijk ons trainingsoverzicht van onze EIM opleidingscursussen. Je kan eventueel ook contact met ons opnemen via eim@sunrisemedical.nl.

Dit is natuurlijk geen probleem. Bel ons gewoon met jouw specifieke dieetwensen en wij zorgen ervoor dat hiermee rekening wordt gehouden met het bestellen van de lunch voor die dag.

In overleg met onze adviseurs kan er een training samengesteld worden die op elke datum en locatie gegeven kan worden. Neem hiervoor contact met ons op via eim@sunrisemedical.nl.

Deze training is geaccrediteerd voor 7 punten en alleen voor de onderstaande 3 beroepsgroepen:

  • register algemeen fysiotherapeut en geriatriefysiotherapeut [KNGF]
  • ergotherapeuten [Stichting ADAP].

Voor een product- of technische training kan contact opgenomen worden met de afdeling marketing, regiomanager en/of service adviseur. Klik op de link voor de contactgegevens.

 

EIM brochure voor 2024

Klik op de onderstaande link om de nieuwste brochure te downloaden.

Brochure​ downloaden