EIM Opleidingen / Webinars

Webinars

Vergroot je product- en technische kennis door het volgen van onze webinars online vanachter de PC, Mac, tablet of smartphone. Met onze online seminars willen we je theoretische en praktische vaardigheden bijbrengen op het gebied van onze mobiliteitsproducten en het onderhoud hiervan.

Deze webinars zijn bedoeld voor fysio- en ergotherapeuten, onafhankelijke adviseurs, dealer adviseurs en voor anderen die zitvoorzieningen en rolstoelen voorschrijven en aanmeten.

Veelgestelde vragen

Bekijk ons trainingsoverzicht van onze EIM opleidingscursussen. Je kan eventueel ook contact met ons opnemen via eim@sunrisemedical.nl.

Dit is natuurlijk geen probleem. Bel ons gewoon met jouw specifieke dieetwensen en wij zorgen ervoor dat hiermee rekening wordt gehouden met het bestellen van de lunch voor die dag.

In overleg met onze adviseurs kan er een training samengesteld worden die op elke datum en locatie gegeven kan worden. Neem hiervoor contact met ons op via eim@sunrisemedical.nl.

Deze training is geaccrediteerd voor 7 punten en alleen voor de onderstaande 3 beroepsgroepen:

  • register algemeen fysiotherapeut en geriatriefysiotherapeut [KNGF]
  • ergotherapeuten [Stichting ADAP].

Voor een product- of technische training kan contact opgenomen worden met de afdeling marketing, regiomanager en/of service adviseur. Klik op de link voor de contactgegevens.

 

EIM brochure voor 2024

Klik op de onderstaande link om de nieuwste brochure te downloaden.

Brochure​ downloaden