EIM Opleidingen / Inschrijven

Inschrijven

Je kan je plek online boeken door het onderstaande inschrijfformulier in te vullen.

Heb je vragen, suggesties of kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens.

Via e-mail:

eim@sunrisemedical.nl

Via de telefoon:

+31 (0)30 - 60 82 100 [optie 2 voor de afdeling Marketing]

 

Cursus op een eigen locatie

Het programma bestaat uit educatieve modules, die op flexibele wijze met elkaar gecombineerd kunnen worden om zo een cursus-op-maat te kunnen aanbieden. Een cursus kan een door ons samengesteld EIM programma zijn of een programma dat is afgestemd de leer- en trainingsbehoeftes van de deelnemers.

Een cursus op locatie is mogelijk vanaf 10 deelnemers. Schrijf je vandaag nog in voor een cursus op locatie via eim@sunrisemedical.nl.

Reserveer direct online jouw plek

Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie?

We gebruiken de informatie die je ons gegeven hebt om je in te schrijven voor de cursus(sen) die jij hebt geselecteerd. Dit houdt in dat je per e-mail wordt geïnformeerd over de cursus (zoals reserveringsbevestiging, locatiegegevens, cursusherinneringen, enz). Daarnaast worden je gegevens gebruikt voor eventuele accreditatieaanvraag en om een deelnemerslijst te maken die op de dag door de trainer kan worden gebruikt. Het is ook mogelijk dat we je moeten bellen om details te verduidelijken of je op de hoogte moeten stellen van wijzigingen. Na afloop van de cursus ontvang je een cursuscertificaat. We zullen je persoonlijke gegevens nooit zonder jouw toestemming openbaar maken of delen met iemand anders. Je gegevens worden opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en worden tot 12 maanden na de cursusdatum bewaard.

Aanmelden seminar

Factuurgegevens

Accreditatie via het KNGF of Kwaliteitsregister voor Paramedici

Veelgestelde vragen

Bekijk ons trainingsoverzicht van onze EIM opleidingscursussen. Je kan eventueel ook contact met ons opnemen via eim@sunrisemedical.nl.

Dit is natuurlijk geen probleem. Bel ons gewoon met jouw specifieke dieetwensen en wij zorgen ervoor dat hiermee rekening wordt gehouden met het bestellen van de lunch voor die dag.

In overleg met onze adviseurs kan er een training samengesteld worden die op elke datum en locatie gegeven kan worden. Neem hiervoor contact met ons op via eim@sunrisemedical.nl.

Deze training is geaccrediteerd voor 7 punten en alleen voor de onderstaande 3 beroepsgroepen:

  • register algemeen fysiotherapeut en geriatriefysiotherapeut [KNGF]
  • ergotherapeuten [Stichting ADAP].

Voor een product- of technische training kan contact opgenomen worden met de afdeling marketing, regiomanager en/of service adviseur. Klik op de link voor de contactgegevens.

 

EIM brochure voor 2024

Klik op de onderstaande link om de nieuwste brochure te downloaden.

Brochure​ downloaden