Zitten en Positioneren / Jay / Rugleuningen

Rugleuningen

Effectieve drukverdeling, met inachtneming van de unieke anatomische dimensie van elke cliënt - dat is de filosofie van JAY!

Onze betrouwbare zitkussens en rugleuningen bieden een optimale zitpositie en een posturale stabiliteit & ondersteuning, dat altijd makkelijk is te gebruiken of aan te passen.

JAY J3 rugleuning

JAY J3 rugleuning Rolstoelrugleuning

De steun in je rug!

  • Maximale gebruikersgewicht 225 kg
JAY J3 Carbon

JAY J3 Carbon Rolstoelrugleuning

Ervaar het zelf!

  • Maximale gebruikersgewicht 125 kg
JAY J2 Plus

JAY J2 Plus Rolstoelrugleuning

De perfecte rugondersteuning voor mensen met obesitas

  • Maximale gebruikersgewicht 294 kg
JAY ZIP

JAY ZIP Rolstoelrugleuning

Dé positioneringskeuze voor kinderen

  • Maximale gebruikersgewicht 75 kg

Veelgestelde vragen

Sorry, onze producten kunnen alleen gekocht worden via ons netwerk van dealers. Neem contact met ons op om jouw dichtstbijzijnde dealer te vinden.

Ja, je kan online een gratis pasafspraak maken door het formulier in te vullen op de desbetreffende productpagina. Je kan ook contact met ons opnemen.

Onze producten kunnen allen gekocht worden via ons dealernetwerk. Velen van hen bieden financieringsopties aan. Neem contact met ons op om jouw dichtstbijzijnde dealer te vinden.

Dit hangt volledig af van de keuzes die je maakt. De basisprijs (met de standaardopties geselecteerd) is te vinden op de prijslijst van het product. Als je jouw rolstoel privé wilt kopen, raden wij je aan om contact op te nemen met ons Experience Center.

Jammer genoeg kunnen we geen producten schenken aan particulieren.

 1 2 3 4 5 

European Seating Symposium

Is het toonaangevende evenement in Europa voor professionals, fabrikanten en leveranciers van zit- en ondersteuningstechnologie.

Lees meer