JAY J2 PlusRolstoelrugleuning

De perfecte rugondersteuning voor mensen met obesitas

De JAY J2 Plus rugleuning bestaat uit een aluminium rugschaal met een meebewegende onderrugplaat. Het foam op de rugleuning is anatomisch gevormd en voorzien van een microclimatic hoes voor een goede luchtcirculatie. Optioneel zijn de vaste of wegzwenkbare zijpelotten beschikbaar om extra laterale steun te bieden.

Deze rugleuning is geschikt tot een gebruikersgewicht van 295 kg en is special ontwikkeld om de veel voorkomende lage rugklachten van obesitas cliënten te voorkomen. Daarnaast biedt het rugsysteem meer bekkenstabiliteit waardoor een actieve zithouding wordt bevorderd.

Pasafspraak regelen Prijslijst
JAY J2 Plus rugleuning | rolstoel rugleuning
Verstelbare rugbreedte

Verstelbare rugbreedte

Om de JAY J2 Plus rugleuning makkelijk en breed inzetbaar te maken is het mogelijk de rugschaal in breedte in te stellen. Hiermee kan de rugleuning aangepast worden aan veranderende omstandigheden.

Aangepaste positioneringsopties

Aangepaste positioneringsopties

Net als veel andere gebruikers, hebben mensen met obesitas vaak ook speciale wensen met betrekking tot positionering. De JAY J2 Plus rugleuning voldoet aan deze eisen en met extra opties zoals een hoofdsteun, zijpelostten (vast of wegzwenkbaar) kan voldaan worden aan de individuele behoeften.

Warmte reducerend ontwerp

Warmte reducerend ontwerp

Overgewicht bevordert vaak de opbouw van warmte en vocht, die beiden bijdragen aan huidbeschadiging. Om dit effect te verminderen, is de J2 Plus rugleuning ontworpen om te 'ademen'. Een combinatie van sleuven in de rugschaal en een speciaal rugfoam met luchtdoorlatende hoes zorgt voor een goede luchtcirculatie. Hierdoor blijft de rug koel en droog.

Maak vandaag nog een afspraak voor een passing met de JAY J2 Plus.

Wil je eerst een brochure ontvangen? Geen probleem, selecteer de optie en we mailen het naar je toe. Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een product passing?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mailbevestiging te sturen en om contact met je op te nemen om jouw product passing te regelen met ons of een dealer van Sunrise Medical. Maak je geen zorgen, we zullen je persoonlijke gegevens niet aan iemand doorgeven voordat we dit van tevoren met je hebben besproken en om jouw toestemming hebben vraagt. De informatie die je aan ons geeft, wordt opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en wordt zo lang bewaard als nodig is om aan jouw verzoek te voldoen (en niet langer dan 1 jaar).

Meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrieven

Afmetingen
Totale breedte:51 - 66 cm
Totale hoogte:51 cm
Totale diepte:-
Gewichten
Maximale gebruikersgewicht:294 kg
Productopties
Ondersteuning:Lumbaal/ Lateraal
Hoessoort:Air Exchange of Microclimatic

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.