J2 Plus rugleuning Rolstoelrugleuning

De oplossing voor Heavy Duty gebruikers.

De Jay J2 Plus bestaat uit een aluminium rugschaal met een meebewegende onderrugplaat. Het foam op de rugleuning is anatomisch gevormd en voorzien van een Microclimatic hoes voor een goede luchtcirculatie. Optioneel  zijn de vaste of wegzwenkbare laterale ondersteuning voor het stabiliseren van het lichaam en het ondersteunen van een rechtopzittende positie.
Het Jay J2 Plus rugsysteem is geschikt tot een gebruikersgewicht van 295 kg en is special ontwikkeld om de problematiek rondom heup- en borststabiliteit van obesitas cliënten te voorkomen.

LEES MEER >

JAY J2 Plus rugleuning | rolstoel rugleuning

Een brochure en prijslijst aanvragen

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een brochure aanvraag?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mail te sturen met de brochure en prijslijst die je hebt aangevraagd. We zullen jouw persoonlijke gegevens nooit bekendmaken of delen met iemand anders. Je gegevens worden opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en worden 3 dagen bewaard.

Wat zijn je rechten?

Je kan ons vragen welke informatie wij over je bewaren en deze informatie ook laten corrigeren als dit niet juist is. Je kan een kopie van deze informatie opvragen en je kan ons vragen om te stoppen met het gebruik van jouw informatie voor een bepaalde periode. Als je een aanvraag wilt indienen, neem dan contact met ons op via data.privacy@sunrisemedical.eu.

Onze merken