Zitten en Positioneren / Jay / Rugleuningen / J2 Plus rugleuning

J2 Plus rugleuningRolstoelrugleuning

De oplossing voor Heavy Duty gebruikers.

De Jay J2 Plus bestaat uit een aluminium rugschaal met een meebewegende onderrugplaat. Het foam op de rugleuning is anatomisch gevormd en voorzien van een Microclimatic hoes voor een goede luchtcirculatie. Optioneel  zijn de vaste of wegzwenkbare laterale ondersteuning voor het stabiliseren van het lichaam en het ondersteunen van een rechtopzittende positie.
Het Jay J2 Plus rugsysteem is geschikt tot een gebruikersgewicht van 295 kg en is special ontwikkeld om de problematiek rondom heup- en borststabiliteit van obesitas cliënten te voorkomen.

Brochure aanvragen Prijslijst
JAY J2 Plus rugleuning | rolstoel rugleuning
Verstelbare rugbreedte

Verstelbare rugbreedte

Obesitas patiënten hebben vaak last van gewichtsschommelingen en dan voornamelijk in de breedte. Om hieraan tegemoet te komen heeft de Jay J2 Plus rugleuning een in breedte verstelbare schuifmechanisme.
Aangepaste positioneringsopties

Aangepaste positioneringsopties

Net als veel andere gebruikers, hebben obesitas patiënten vaak ook speciale wensen met betrekking tot positionering. De Jay J2 Plus rugleuning voldoet aan deze eisen en met extra opties zoals een hoofdsteun, laterale ondersteuning (vast of wegzwenkbaar) kan de gebruiker ideaal gepositioneerd worden in zijn rolstoel.
Warmte reducerend ontwerp

Warmte reducerend ontwerp

Overgewicht bevordert vaak de opbouw van warmte en vocht, die beiden bijdragen aan huidbeschadiging. Om dit effect te verminderen, is de J2 Plus rugleuning ontworpen om te 'ademen'. Een combinatie van sleuven in de rugschaal en een speciaal rugfoam met luchtdoorlatende hoes zorgt voor een goede luchtcirculatie. Hierdoor blijft de rug koel en droog.

Een brochure en prijslijst aanvragen

Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een brochure aanvraag?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mail te sturen met de brochure en prijslijst die je hebt aangevraagd. We zullen jouw persoonlijke gegevens nooit bekendmaken of delen met iemand anders. Je gegevens worden opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en worden 3 dagen bewaard.

Afmetingen
Totale breedte:51 - 66 cm
Totale hoogte:51 cm
Totale diepte:-
Gewichten
Maximale gebruikersgewicht:294 kg
Productopties
Ondersteuning:Lumbaal/ Lateraal
Hoessoort:Air Exchange of Microclimatic

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.