Elektrische rolstoelen / Zippie / Elektrische kinderrolstoelen

Elektrische kinderrolstoelen

Binnen of buiten, een elektrische rolstoel van Zippie heeft de prestaties en de wendbaarheid om je te brengen waar je wilt. Een drijvende kracht voor een zelfstandig leven. We hebben een ruim aanbod van aandrijfwielen, zitsystemen en bedieningssystemen. Je hebt altijd controle over je eigen onafhankelijkheid met Zippie.

ZIPPIE Salsa M² Mini

ZIPPIE Salsa M² Mini Elektrische rolstoel

De smalste elektrische kinderrolstoel met midwielaandrijving ter wereld!

ZIPPIE Salsa M²

ZIPPIE Salsa M² Elektrische rolstoel

Optimaal voor indoor gebruik met uitstekende outdoor prestaties

Veelgestelde vragen

Sorry, onze producten kunnen alleen gekocht worden via ons netwerk van dealers. Neem contact met ons op om jouw dichtstbijzijnde dealer te vinden.

Ja, je kan online een gratis pasafspraak maken door het formulier in te vullen op de desbetreffende productpagina. Je kan ook contact met ons opnemen.

Onze producten kunnen allen gekocht worden via ons dealernetwerk. Velen van hen bieden financieringsopties aan. Neem contact met ons op om jouw dichtstbijzijnde dealer te vinden.

Dit hangt volledig af van de keuzes die je maakt. De basisprijs (met de standaardopties geselecteerd) is te vinden op de prijslijst van het product. Als je jouw rolstoel privé wilt kopen, raden wij je aan om contact op te nemen met ons Experience Center.

Jammer genoeg kunnen we geen producten schenken aan particulieren.

 1 2 3 4 
De elektrische kinderrolstoelen met midwielaandrijving van ZIPPIE, zoals de Salsa M² en Salsa M² Mini, zijn zeer intuïtief en hebben een compacte draaicirkel waardoor de elektrische rolstoel wendbaar is en je heel eenvoudig kan manoeuvreren in kleine ruimtes tijdens het spelen. De rolstoelen met midwielaandrijving zijn voorzien van geavanceerde veersystemen voor optimale rijcomfort, daarnaast is er een breed assortiment aan zit- en rugsystemen beschikbaar en keuze uit verschillende besturingsmogelijkheden voor meer onafhankelijkheid.

Opzoek naar een elektrische kinderrolstoel met voorwiel- of achterwielaandrijving? Bekijk dan de Luca Junior van het merk You-Q.