ZIPPIE Salsa M²Elektrische rolstoel

Optimaal voor indoor gebruik met uitstekende outdoor prestaties

Optimaal voor indoor gebruik met uitstekende outdoor prestaties

Met de Midwielaandrijf-technologie heeft de Salsa M² een uiterst compacte draaicirkel voor optimale wendbaarheid binnenshuis. De geringe breedte zorgt ervoor dat smalle deuropeningen geen barrières meer zijn en de compacte draaicirkel vergroot de bewegingsvrijheid in kleine ruimtes. De door Quickie gepatenteerde all-wheel ophanging en anti-pitch technologie zorgen voor uitstekende comfort, stabiliteit en dat er veilig obstakels genomen kunnen worden bij buitenshuis gebruik.

Brochure aanvragen Prijslijst
Crash Tested Zippie Salsa M² | elektrische kinderrolstoel
Meegroeibaar zitsysteem

Meegroeibaar zitsysteem

Het unieke multi-instelbare zitframe zorgt ervoor dat de zitdiepte en zitbreedte meegroeibaar is (30 - 40 cm) en dit zonder extra onderdelen.

Draaicirkel

Draaicirkel

Een ultra-compacte draaicirkel dankzij de Midwielaandrijf-technologie voor een optimale wendbaarheid binnenshuis.

All wheel ophanging

All wheel ophanging

De All Wheel ophanging absorbeert schokken tijdens het rijden en levert daardoor een comfortabele rijervaring.
Daarnaast zorgt het veersysteem voor een optimale stabiliteit op oneffen terrein. De mechanische armen waar de zwenkwielen aan vastzitten volgen de ligging van de weg.

Een volledig assortiment aan mechanische instellingen en elektrische verstellingen

Een volledig assortiment aan mechanische instellingen en elektrische verstellingen

De Zippie Salsa M² heeft een ruim assortiment aan opties, accessoires, instel- en verstellingsmogelijkheden. De elektrische kantel- en hooglaagverstelling geeft een lift van 30 cm en een kanteling van 0° tot 30°. Je kan moeiteloos stoepranden nemen van 7.5 cm. De opklapbare armsteunen zorgen ervoor dat een transfer makkelijker te maken is.

Succesvol gecrashtest

Succesvol gecrashtest

De Zippie Salsa M² is succesvol gecrashtest volgens ISO 7176-19 met een 6-punts vastzetsysteem.

Het is mogelijk om de elektrische kinderrolstoel gereed te laten maken voor het Dalh Docking Systeem. Dit systeem maakt het eenvoudig om de elektrische rolstoel vast te zetten in een voertuig.

Personaliseer de Zippie Salsa M²

Personaliseer de Zippie Salsa M²

De uitgebreide mogelijkheden zorgen ervoor dat de Zippie Salsa M² de perfecte elektrische kinderrolstoel is voor iedere situatie. De kinderrolstoel biedt een ruim assortiment aan opties, accessoires en instelmogelijkheden.

Een brochure en prijslijst aanvragen

Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een brochure aanvraag?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mail te sturen met de brochure en prijslijst die je hebt aangevraagd. We zullen jouw persoonlijke gegevens nooit bekendmaken of delen met iemand anders. Je gegevens worden opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en worden 3 dagen bewaard.

Afmetingen
Wieltype:rigid
Totale breedte:600 mm
Totale lengte:1120 mm
Zitbreedte:300 - 400 mm
Zitdiepte:300 - 400 mm
Kantelinstelling:0° - 9°
Elektrische kantelverstelling:0° - 30° of -5° - +25°
Zithoogte - voor:400 - 455 mm
Extra groeimogelijkheid (zitdiepte):20 mm
Extra groeimogelijkheid (zitbreedte):20 mm
Onderbeenlengte:250 - 475 mm
Rughoogte:410 mm
Rughoekinstelling:Mechanisch: -4° - +16° / Elektrisch: -5° - +30°
Prestatie/Gewichten
Snelheid:6 of 10 km/u
Accu:50 Ah
Gewicht vanaf:113 kg
Maximale gebruikersgewicht:75 kg
Transport
Gecrashtest:Ja, succesvol volgens ISO 7176-19

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.

Ondersteuning

Veelgestelde vragen

Een elektrische kinderrolstoel heeft veel voordelen. Met een elektrische kinderrolstoel heeft een kind een stukje eigen vrijheid en mobiliteit terug. Daarbij zijn de rolstoelen zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken en zijn ze makkelijk te besturen.
De elektrische kinderrolstoelen van Sunrise Medical hebben een ruime actieradius, die kan oplopen tot wel 40 km. De maximale actieradius per model lees je op onze uitgebreide productpagina’s. Een indicatie van het actuele bereik kan bij gebruik realtime aflezen op het scherm van de bedieningskast.
Het gewicht van de meeste elektrische kinderrolstoelen ligt tussen de 90 en 150 kg. Het gewicht wordt onder meer bepaald door het aantal elektrische verstellingen, de zwaarte van de accu’s en het zitsysteem. Het gewicht kan dus per model en configuratie verschillen. De specificaties staan vermeld op de productpagina van de betreffende rolstoel.
Een elektrische kinderrolstoel wordt (deels) vergoed vanuit de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) via je gemeente of via een PGB dat je als ouder/verzorger van je gemeente en zorgverzekeraar ontvangt.
Onze elektrische kinderrolstoelen zijn voorzien van een meegroeibaar zitsysteem. Hierdoor heeft een kind langer plezier van de kinderrolstoel. Het maximale gewicht dat deze kinderrolstoelen aankunnen varieert tussen 75-140 kg. Omdat ieder kind anders groeit is het lastig om hier precieze leeftijden te noemen. De elektrische kinderrolstoelen van Sunrise Medical zijn zo ontworpen dat wanneer je qua maat uit een kinderrolstoel gegroeid bent, je zo kan doorgroeien in een volwassen zitsysteem. De elektroncia, rolstoelonderstel en zitverstellingen zijn van veelal gelijk aan de kinderversie.
 1 2 3