Salsa M² Mini Elektrische rolstoel

De smalste elektrische kinderrolstoel met midwielaandrijving ter wereld!

Met de Zippie Salsa M² Mini hoef je niet meer in te leveren op wendbaarheid in huis en goede rijprestaties buiten. Met slechts een framebreedte van 520 mm is deze elektrische kinderrolstoel de smalste midwieler ter wereld. Dat is 90 mm smaller dan de Zippie Salsa M²

In tegenstelling tot andere elektrische kinderrolstoelen voor in huis, hoef je met de Mini niet in te leveren op de rijprestaties buiten. De Salsa M² Mini maakt namelijk gebruik van hetzelfde onderstel als de Salsa M², alleen net iets smaller. Dus je hebt alle buitenvoordelen van de Salsa M² verpakt in de smalste elektrische kinderrolstoel met midwielaandrijving ter wereld!

LEES MEER >

ZIPPIE Salsa M² Mini | elektrische kinderrolstoel
general.CrashTestApproved#

 
Dit product is succesvol gecrashtest volgens ISO 7176-19.

Een brochure en prijslijst aanvragen

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een brochure aanvraag?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mail te sturen met de brochure en prijslijst die je hebt aangevraagd. We zullen jouw persoonlijke gegevens nooit bekendmaken of delen met iemand anders. Je gegevens worden opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en worden 3 dagen bewaard.

Wat zijn je rechten?

Je kan ons vragen welke informatie wij over je bewaren en deze informatie ook laten corrigeren als dit niet juist is. Je kan een kopie van deze informatie opvragen en je kan ons vragen om te stoppen met het gebruik van jouw informatie voor een bepaalde periode. Als je een aanvraag wilt indienen, neem dan contact met ons op via data.privacy@sunrisemedical.eu.

Onze merken