ZIPPIE Salsa M² MiniElektrische rolstoel

De smalste elektrische kinderrolstoel met midwielaandrijving ter wereld!

Met de Zippie Salsa M² Mini hoef je niet meer in te leveren op wendbaarheid in huis en goede rijprestaties buiten. Met slechts een framebreedte van 520 mm is deze elektrische kinderrolstoel de smalste midwieler ter wereld. Dat is 90 mm smaller dan de Zippie Salsa M²

In tegenstelling tot andere elektrische kinderrolstoelen voor in huis, hoef je met de Mini niet in te leveren op de rijprestaties buiten. De Salsa M² Mini maakt namelijk gebruik van hetzelfde onderstel als de Salsa M², alleen net iets smaller. Dus je hebt alle buitenvoordelen van de Salsa M² verpakt in de smalste elektrische kinderrolstoel met midwielaandrijving ter wereld!

Brochure aanvragen Prijslijst
Crash Tested ZIPPIE Salsa M² Mini | elektrische kinderrolstoel
Uitstekende prestaties binnenshuis!

Uitstekende prestaties binnenshuis!

Met slechts een framebreedte van 520 mm en een draaicirkel van 1100 mm is het geen probleem om te manoeuvreren in kleine ruimtes met de Zippie Salsa M² Mini. Daarnaast is de elektrische kinderrolstoel heel wendbaar. Moeiteloos rondrijden in alle ruimtes van je huis, dat is wel zo handig!

Indrukwekkende prestaties buitenshuis

Indrukwekkende prestaties buitenshuis

Ga je graag op stap? Met de Zippie Salsa M² Mini kun je overal comfortabel en veilig naar toe! De gepatenteerde all-wheel ophanging vangt schokken op en de anti-pitch technologie zorgt ervoor dat de rolstoel altijd stabiel blijft, ook op ruwe oppervlaktes.

Blijf genieten van de elektrische opties

Blijf genieten van de elektrische opties

Een smal en strak ontwerp mag niet betekenen dat je gedwongen wordt om consessies te doen. Dit is vooral belangrijk wanneer je afhankelijk bent van elektrische verstellingen/opties op een elektrische rolstoel. Door de super stabiele all-wheel ophanging op de Salsa M² Mini is het gebruik van elektrische verstellingen, zoals een kantel- en/of hooglaagverstelling, geen probleem.

Sta in de schijnwerpers!

Sta in de schijnwerpers!

Het prachtig gestroomlijnde ontwerp is niet het enige kenmerk van Zippie dat er voor zorgt dat je opvalt. Met de Salsa M² Mini kan je kiezen uit vier bekappingskleuren om extra op te vallen. Kies uit klassiek wit, elegant rood, spetterend blauw of bewonder zijn super slanke contouren met mat zwart. Er is een kleur voor elke gelegenheid en smaak.

Succesvol gecrashtest

Succesvol gecrashtest

De Salsa M² Mini is succesvol gecrashtest volgens ISO 7176-19 met een 4-punts vastzetsysteem.

Het is mogelijk om de Salsa M² Mini gereed te laten maken voor het Dahl Docking Systeem. Dit systeem maakt het eenvoudig om de elektrische rolstoel vast te zetten in een voertuig.

Een brochure en prijslijst aanvragen

Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een brochure aanvraag?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mail te sturen met de brochure en prijslijst die je hebt aangevraagd. We zullen jouw persoonlijke gegevens nooit bekendmaken of delen met iemand anders. Je gegevens worden opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en worden 3 dagen bewaard.

Afmetingen
Totale breedte:520 mm
Totale lengte:1120 mm
Zitbreedte:300 - 400 mm
Zitdiepte:300 - 400 mm
Kantelinstelling:0° - 9°
Elektrische kantelverstelling:0° - 30° of -5° - +25°
Zithoogte - voor:400 - 455 mm
Rughoogte:460 - 510 mm of 500 - 570 mm
Rughoekinstelling:Mechanisch: -4° - +16° / Elektrisch: -5° - +30°
Prestatie/Gewichten
Snelheid:6 of 10 km/u
Accu:41 Ah
Gewicht vanaf:97 kg
Maximale gebruikersgewicht:75 kg
Transport
Gecrashtest:Ja, succesvol volgens ISO 7176-19

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.

Ondersteuning

Veelgestelde vragen

Een elektrische kinderrolstoel heeft veel voordelen. Met een elektrische kinderrolstoel heeft een kind een stukje eigen vrijheid en mobiliteit terug. Daarbij zijn de rolstoelen zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken en zijn ze makkelijk te besturen.

De elektrische kinderrolstoelen van Sunrise Medical hebben een ruime actieradius, die kan oplopen tot wel 40 km. De maximale actieradius per model lees je op onze uitgebreide productpagina’s. Een indicatie van het actuele bereik kan bij gebruik realtime aflezen op het scherm van de bedieningskast.

Het gewicht van de meeste elektrische kinderrolstoelen ligt tussen de 90 en 150 kg. Het gewicht wordt onder meer bepaald door het aantal elektrische verstellingen, de zwaarte van de accu’s en het zitsysteem. Het gewicht kan dus per model en configuratie verschillen. De specificaties staan vermeld op de productpagina van de betreffende rolstoel.

Een elektrische kinderrolstoel wordt (deels) vergoed vanuit de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) via je gemeente of via een PGB dat je als ouder/verzorger van je gemeente en zorgverzekeraar ontvangt.

Onze elektrische kinderrolstoelen zijn voorzien van een meegroeibaar zitsysteem. Hierdoor heeft een kind langer plezier van de kinderrolstoel. Het maximale gewicht dat deze kinderrolstoelen aankunnen varieert tussen 75-140 kg. Omdat ieder kind anders groeit is het lastig om hier precieze leeftijden te noemen. De elektrische kinderrolstoelen van Sunrise Medical zijn zo ontworpen dat wanneer je qua maat uit een kinderrolstoel gegroeid bent, je zo kan doorgroeien in een volwassen zitsysteem. De elektroncia, rolstoelonderstel en zitverstellingen zijn van veelal gelijk aan de kinderversie.

 1 2 3