{

JAY J3 rugleuningRolstoelrugleuning

De steun in je rug!

De steun in je rug!

Het JAY J3 rugleuning is een revolutionair totaalconcept. Het zorgt voor een optimale ondersteuning, stabiliseert op hetzelfde moment en is geschikt voor iedere gebruiker die een eenvoudige oplossing zoekt. Het rugsysteem kan achteraf worden opgebouwd op alle bestaande elektrische en handbewogen rolstoelen.
Eenvoudig en snel te monteren, eenvoudig in te stellen en aan te passen en zorgt voor een goede positionering.

Pasafspraak regelen Prijslijst
Crash Tested JAY J3 rugleuning | rolstoel rugleuning
Diverse mogelijkheden met één rugleuning

Diverse mogelijkheden met één rugleuning

De JAY J3 rugleuning is ontworpen met verschillende contourdieptes, ondersteuningsniveau‘s, breedtes en hoogtes. Hierdoor is het bijna ondenkbaar dat er een compromis gemaakt moet worden. Voor elke individuele wens bestaat er een pasvorm. De verschillende opties en het bevestigingssysteem maken het allemaal eenvoudiger. Eén rugleuning, één vorm, één orderformulier, zo eenvoudig is het!

Individuele aanpassingen

Individuele aanpassingen

Voor de juiste ondersteuning en optimale zitcomfort moet een rugschaal de individuele rugvorm kunnen volgen. Op basis van deze behoeften zijn de JAY J3 positioneringcomponenten ontworpen. Dit zijn extra te bestellen onderdelen die eenvoudig toegevoegd, verplaatst en eventueel weer verwijderd kunnen worden.

Met behulp van deze onderdelen kan de ideale pasvorm nog beter worden bereikt.

Bevestigingsmateriaal

Bevestigingsmateriaal

Het bevestigingsmateriaal van de JAY J3 rugleuning is een revolutionair ontwerp: een klemsysteem dat bestaat uit twee bevestingsklemmen die te monteren zijn op rugbuizen met een diameter van 19 mm tot 28 mm. Dit maakt dat 90% van de rolstoelen in de markt voorzien kan worden van een JAY J3 rugleuning. Daarbij zijn er geen extra onderdelen nodig, waardoor het hele bestel- en montageproces eenvoudig is.

Voor het monteren van de rugleuning bestaan 2 soorten bevestingingsklemmen. De Heavy Duty klemmen (voor gebruikers die een extra sterke montage wensen) en de standaard klemmen die in de meeste situaties geschikt zijn.

Extreem licht van gewicht

Extreem licht van gewicht

Alle normale JAY J3 rugschalen zijn gemaakt van aluminium. Wanneer er behoefte is aan een extreem lichte oplossing als rugondersteuning bestaat ook de JAY J3 Carbon rugleuning.

Kijk voor meer informatie bij de JAY J3 Carbon rugleuning.

Ruim assortiment aan opties

Ruim assortiment aan opties

De J3 rugleuning biedt een breed assortiment aan opties en accessoires zoals verlengde bevestigingsklemmen, zijpelotten, hoofdsteunen van Whitmyer, positioneringswiggen en fixatiegordels voor een optimale positionering.

Maak vandaag nog een afspraak voor een passing met de JAY J3 rugleuning.

Wil je eerst een brochure ontvangen? Geen probleem, selecteer de optie en we mailen het naar je toe. Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een product passing?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mailbevestiging te sturen en om contact met je op te nemen om jouw product passing te regelen met ons of een dealer van Sunrise Medical. Maak je geen zorgen, we zullen je persoonlijke gegevens niet aan iemand doorgeven voordat we dit van tevoren met je hebben besproken en om jouw toestemming hebben vraagt. De informatie die je aan ons geeft, wordt opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en wordt zo lang bewaard als nodig is om aan jouw verzoek te voldoen (en niet langer dan 1 jaar).

Meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrieven

Afmetingen
Totale breedte:31 - 51 cm
Totale hoogte:17 - 61 cm
Totale diepte:5.6, 8 of 15 cm
Gewichten
Maximale gebruikersgewicht:136 kg
Productopties
Ondersteuning:Low-, Mid-, High Thoracaal en Schouderhoogte
Hoessoort:Microclimatic
Contour:Shallow, Mid, Deep en Posterior Deep Contour

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.

Downloads

Veelgestelde vragen

Er zijn verschillende voordelen, waaronder een verbeterde lichaamshouding en een goede uitlijning van de rugstructuur. Ook wordt de drukverdeling verbeterd, evenals stabiliteit, comfort en functionaliteit.

Positionering is een klinisch proces dat tot doel heeft een persoon met posturale stoornissen in een vereiste houding te plaatsen met behulp van ondersteunende middelen (inclusief een rugleuning en een zitkussen). Het doel is het verbeteren van kwaliteit van leven voor mensen met verminderde mobiliteit.

Decubitus is weefselschade die voornamelijk ontstaat door langdurige druk op een specifiek lichaamsgebied gedurende een langere periode. De bloedcirculatie en stofwisseling functioneren op die plaats beperkt tot zelfs niet.

De huid is de eerste laag van bescherming van het lichaam en het behoud hiervan is van cruciaal belang.

Of de rugleuning nu gemonteerd is op rolstoelen van Sunrise Medical of andere fabrikanten, het bvestigingssysteem van JAY zijn universeel en passen op een groot aantal rugbuizen.