{

JAY J3 CarbonRolstoelrugleuning

Ervaar het zelf!

Ervaar het zelf!

Deze ​​lichtgewicht en stijlvolle rugleuning is speciaal ontworpen voor actieve gebruikers. De JAY J3 Carbon rugleuning biedt de ideale support onder in de rug en op de bovenrand van het bekken wat zorgt voor een actieve zithouding.

De Carbon rugleuning voegt minimaal gewicht toe aan de rolstoel en de energie die gegenereerd wordt met het voortbewegen van de rolstoel wordt meteen omgezet via de rugleuning naar de rolstoel. Het rendement wordt dus meteen verhoogd!

Pasafspraak regelen Prijslijst
JAY J3 Carbon rugleuning | rolstoel rugleuning
Een lichtgewicht en stijlvolle rugleuning

Een lichtgewicht en stijlvolle rugleuning

Carbon is een materiaal dat tegenwoordig steeds vaker wordt toegepast in situaties waarbij een voorwerp extreem licht en oersterk moet zijn. Het biedt dezelfde sterkte als aluminium (maar dan 60% lichter) en is daarbij vormvast. De gewichtstoename bij gebruik van een JAY J3 Carbon rugleuning is minimaal, waardoor het makkelijker is om voort te bewegen in een rolstoel.

Kies jouw rugleuning

Kies jouw rugleuning

Verschillende behoeftes vragen om adequate oplossingen. De JAY J3 Carbon rugleuning richt zich met vier rughoogtes (17-38 cm) op de actieve rolstoelgebruiker die een lage tot gemiddelde rompondersteuning nodig heeft. De rugcontour van 5 cm geeft een milde laterale rompondersteuning.

2 soorten bevestigingsklemmen

2 soorten bevestigingsklemmen

Voor de JAY J3 Carbon rugleuning zijn 2 soorten bevestigingsklemmen beschikbaar:

  • vaste bevestigingsklem: deze is het lichtst en geeft de minste speling
  • quick release bevestigingsklem: waarbij de rugschaal eenvoudig verwijderd kan worden, bijvoorbeeld voor transport.

Ongeacht de keuze, beide bevestigingssystemen zijn eenvoudig te bedienen en hebben een 2-punts bevestiging. De J3 Carbon rugleuning is eenvoudig en traploos in hoek, diepte en hoogte in te stellen.

Opbergtas

Opbergtas

Je hebt nu een plek om je waardevolle spullen in op te bergen met deze opbergtas. De opbergtas bedekt ook heel slim de ruimte tussen de rugleuning en het zitkussen.

Maak vandaag nog een afspraak voor een passing met de JAY J3 Carbon.

Wil je eerst een brochure ontvangen? Geen probleem, selecteer de optie en we mailen het naar je toe. Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een product passing?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mailbevestiging te sturen en om contact met je op te nemen om jouw product passing te regelen met ons of een dealer van Sunrise Medical. Maak je geen zorgen, we zullen je persoonlijke gegevens niet aan iemand doorgeven voordat we dit van tevoren met je hebben besproken en om jouw toestemming hebben vraagt. De informatie die je aan ons geeft, wordt opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en wordt zo lang bewaard als nodig is om aan jouw verzoek te voldoen (en niet langer dan 1 jaar).

Meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrieven

Afmetingen
Totale breedte:32 - 46 cm
Totale hoogte:17 - 38 cm
Gewichten
Maximale gebruikersgewicht:125 kg
Productopties
Hoessoort:Microclimatic
Contour:5 cm

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.