JAY RomppositioneringRolstoelaccessoire

Positioneringsvesten ter ondersteuning van het bovenlichaam

Ondersteuning van het bovenlichaam kan noodzakelijk zijn om een goede zithouding te creëren in een rolstoel. Door gebruik te maken van een positioneringsvest verbetert de positie van het hoofd, wordt er gezorgd voor een betere ademhaling en is er meer controle over de bovenste extremiteiten.

Er zijn verschillende positioneringsvesten beschikbaar die leverbaar zijn in verschillende soorten materialen en maatvoeringen. Hierdoor is er voor elke gebruiker een passende oplossing.

Pasafspraak regelen Prijslijst
JAY romppositionering | rolstoelaccessoires
Verschillende positioneringsvesten

Verschillende positioneringsvesten

De positioneringsvesten zijn leverbaar in de verschillende materialen en maatvoeringen. De volgende type vesten hebben wij in ons assortiment: 4-punts klassiek, 4-punts contour, 4-punts met rits, H-style met zijknopsluiting, Y-style en een borstgordel.

Positioneringsvest klassiek

Positioneringsvest klassiek

Dit klassieke 4-punts vest zorgt voor optimale drukverdeling en maximale stabiliteit. Uiteraard is het vest op 4 punten verstelbaar voor optimale positionering.

Positioneringsvest contour

Positioneringsvest contour

Dit contour 4-punts vest is ontworpen voor het vrouwelijke lichaam. Daarnaast kan het vest ook gebruikt worden door mannen die zo min mogelijk contact willen tussen het positioneringsvest en lichaam.

Positioneringsvest met rits

Positioneringsvest met rits

Dit 4-punts vest met rits is makkelijk in gebruik en ideaal voor mensen die met regelmaat transfers doen. Door de rits is het positioneringsvest eenvoudig aan en af te doen.

Positioneringsvest H-style

Positioneringsvest H-style

Dit H-style vest heeft een zijknopsluiting aan de voorzijde, waardoor het vest ideaal is voor mensen die met regelmaat transfers doen. De zijknopsluiting met verstelbare band maakt het mogelijk het vest nauwkeurig op het lichaam aan te laten sluiten.

Positioneringsvest Y-style

Positioneringsvest Y-style

Dit Y-style positioneringsvest zorgt voor een optimale ondersteuning aan één arm, terwijl de andere arm zijn bewegingsvrijheid houdt. Ideaal bij een asymmetrische zithouding.

Borstgordel

Borstgordel

Deze borstgordel is gepolsterd en ondersteunt de romp, maar geeft nog wel genoeg vrijheid aan de schouders en de armen.

 Hoogwaardige materialen

Hoogwaardige materialen

De romppositioneringselementen zijn leverbaar in de volgende materialen:

  • statische stof
  • dynamische stof
  • vinyl

Het statische materiaal is niet flexibel, rekt niet uit en is dus heel sterk. Dit zorgt voor een optimale positionering van de gebruiker.

Het dynamische materiaal (neopreen) is flexibel en rekt goed mee bij diverse activiteiten of ongewilde bewegingen.

Het vinyl materiaal lijkt op leer en is net zoals het statische materiaal niet flexibel, maar wel sterk. Vinyl is daarnaast eenvoudig te reinigen.

Maak vandaag nog een afspraak voor een passing met de JAY Romppositionering.

Wil je eerst een brochure ontvangen? Geen probleem, selecteer de optie en we mailen het naar je toe. Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een product passing?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mailbevestiging te sturen en om contact met je op te nemen om jouw product passing te regelen met ons of een dealer van Sunrise Medical. Maak je geen zorgen, we zullen je persoonlijke gegevens niet aan iemand doorgeven voordat we dit van tevoren met je hebben besproken en om jouw toestemming hebben vraagt. De informatie die je aan ons geeft, wordt opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en wordt zo lang bewaard als nodig is om aan jouw verzoek te voldoen (en niet langer dan 1 jaar).

Meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrieven

Afmetingen
Gewichten
Productopties

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.