{

JAY ZIPRolstoelrugleuning

Dé positioneringskeuze voor kinderen

Dé positioneringskeuze voor kinderen

Een stabiele zitpositie, de juiste ondersteuning en bewegingsvrijheid zijn de basis om je actief te bewegen in een rolstoel en is van groot belang voor de algemene ontwikkeling van een kind. De Jay Zip rugleuning is hier speciaal voor ontworpen. De rugleuning waarborgt een stabiele actieve zithouding en is eenvoudig te monteren door het bevestigingssysteem in bijna elke kinderrolstoel.

Pasafspraak regelen Prijslijst
Crash Tested JAY Zip rugleuning | rolstoel rugleuning
Een kindspecifiek ontwerp

Een kindspecifiek ontwerp

De rugleuningbreedtes en rugleuninghoogtes van de Jay Zip rugleuning zijn speciaal gemaakt voor kinderen van 2 tot 15 jaar. De contourvormen van de rugleuning verschillen per maat en zijn zo ontworpen om tegemoet te komen aan de unieke lichaamsvormen van het kind. Het extra zachte schuim van de rugleuning zorgt voor optimale vorming naar het lichaam van het kind.

Extreem lichtgewicht

Extreem lichtgewicht

Als het gaat om de mobiliteit van kinderen, is elk extra gewicht al te veel. Vanwege hun lage lichaamsgewicht wordt de onafhankelijkheid van een kind al snel beïnvloed met elke toegevoegde gram aan extra gewicht. Het is daarom zeer onwenselijk om extra gewicht toe te voegen aan een mobiliteitsproduct voor kinderen door middel van een zware rugleuning! Dat is de reden dat deze rugleuning geleverd wordt met een gewicht vanaf 1.1 kg inclusief het montage materiaal.

Veelzijdige hardware

Veelzijdige hardware

De veelzijdige hardware van de rugleuning is makkelijk instelbaar in diepte en in breedte, zodat de rugleuning met het kind kan meegroeien. De rughoekinstelling van 40° helpt bij het verbeteren van de visuele oriëntatie en functie. De bevestigingsklemmen zijn eenvoudig te monteren en kunnen makkelijk met één hand losgemaakt worden. Al deze instellingen kunnen worden gedaan met een 10 mm sleutel!

Individuele aanpassingen

Individuele aanpassingen

Voor de juiste ondersteuning en optimale zitcomfort moet een rugschaal de individuele rugvorm kunnen volgen. Op basis van deze behoeften zijn de JAY Zip positioneringcomponenten ontworpen. Dit zijn extra te bestellen onderdelen die eenvoudig toegevoegd, verplaatst en eventueel weer verwijderd kunnen worden. Met behulp van deze onderdelen kan de ideale pasvorm nog beter worden bereikt.

Maximale bescherming tegen bacteriën met Ionic+™ technologie

Maximale bescherming tegen bacteriën met Ionic+™ technologie

De zachte stretch buitenhoes van de rugleuning is geïmpregneerd met zilver wat ervoor zorgt dat de groei van bacteriën wordt afgeremd. Het 3DX microclimatic materiaal bevordert de ventilatie en reguleert warmte en vocht. De buitenhoes is verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw en roze en kan gewassen worden in de wasmachine op 60°C.

Waterbestendige binnenhoes door Aqua-Guard technologie

Waterbestendige binnenhoes door Aqua-Guard technologie

De binnenhoes is makkelijk en eenvoudig schoon te maken. De samenstelling van flexibel lycra en polyurethaan zorgen ervoor dat het schuim beschermd blijft tegen vocht en vuil zonder dat het de pasvorm beïnvloedt.

De Aqua-Guard ritssluiting beschermt de schuimbasis tegen vocht, waardoor de levensduur van de rugleuning wordt verlengd en het uitstekend bestand is tegen incontinentie.

Maak vandaag nog een afspraak voor een passing met de JAY ZIP.

Wil je eerst een brochure ontvangen? Geen probleem, selecteer de optie en we mailen het naar je toe. Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een product passing?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mailbevestiging te sturen en om contact met je op te nemen om jouw product passing te regelen met ons of een dealer van Sunrise Medical. Maak je geen zorgen, we zullen je persoonlijke gegevens niet aan iemand doorgeven voordat we dit van tevoren met je hebben besproken en om jouw toestemming hebben vraagt. De informatie die je aan ons geeft, wordt opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en wordt zo lang bewaard als nodig is om aan jouw verzoek te voldoen (en niet langer dan 1 jaar).

Meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrieven

Afmetingen
Totale breedte:20 - 35 cm
Totale hoogte:15 - 30 cm
Gewichten
Maximale gebruikersgewicht:75 kg
Productopties
Hoessoort:Microclimatic
Contour:2.5 - 6.3 cm

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.

Downloads