JAY ArmpositioneringRolstoelaccessoire

Positioneringselementen ter ondersteuning van de armen

Armpositionering van JAY is ontworpen om de armen te ondersteunen en de zithouding te verbeteren.
Daarbij kan de juiste armondersteuning het makkelijker maken bepaalde gerichte bewegingen te maken zoals bijvoorbeeld het bedienen van een stuurkast.

Pasafspraak regelen Prijslijst
JAY armpositionering | rolstoelaccessoires
Gepolsterde polsbanden

Gepolsterde polsbanden

Deze zacht gepolsterde polsbanden van JAY zorgen ervoor dat de polsen en handen op de juiste positie blijven. De houding van het lichaam kan hierdoor verbeteren en het helpt om meer controle te krijgen over het hoofd.

Maak vandaag nog een afspraak voor een passing met de JAY Armpositionering.

Wil je eerst een brochure ontvangen? Geen probleem, selecteer de optie en we mailen het naar je toe. Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een product passing?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mailbevestiging te sturen en om contact met je op te nemen om jouw product passing te regelen met ons of een dealer van Sunrise Medical. Maak je geen zorgen, we zullen je persoonlijke gegevens niet aan iemand doorgeven voordat we dit van tevoren met je hebben besproken en om jouw toestemming hebben vraagt. De informatie die je aan ons geeft, wordt opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en wordt zo lang bewaard als nodig is om aan jouw verzoek te voldoen (en niet langer dan 1 jaar).

Meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrieven

Afmetingen
Gewichten
Productopties

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.