BREEZY Nuage PLSPositioneringssysteem

Speciaal voor mensen met een passieve zithouding

De Breezy Nuage PLS is een comfortable zitoplossing voor passieve rolstoelgebruikers. Elk model volgt de contouren van het lichaam en omarmt de gebruiker. Dit zorgt voor een comfortabele ondersteuning van de zithouding. Met de Nuage PLS kies je voor flexibiliteit en gemak, het systeem heeft een eenvoudige montage en een uitgebreid assortiment aan positioneringsopties.

Brochure aanvragen Prijslijst
Nuage PLS | positioneringssysteem
Keuze uit drie dynamische zitoplossingen

Keuze uit drie dynamische zitoplossingen

Er zijn drie modellen in de Nuage PLS serie: de Nuage PLS (volledige ondersteuning van het lichaam), Nuage PLS Active en Nuage PLS Active XS (kuipstoel).
Elk model volgt het contour van het lichaam, ‘omarmt’ de gebruiker en zorgt voor een zeer comfortabele houdingsondersteuning. Wanneer er meer zorg en/of comfort nodig is, kies dan voor de Nuage PLS Active. In combinatie met de optionele centrale kuitsteun biedt deze dynamische zitoplossing volledige ondersteuning van het lichaam, net als bij de Nuage PLS.

Zeer uitgebreide positioneringsmogelijkheden

Zeer uitgebreide positioneringsmogelijkheden

De zitting en rugleuning zijn voorzien van meerdere montageposities, waardoor de singels asymmetrisch én in diepte ingesteld kunnen worden. Zo kan bijvoorbeeld een kyfose, beenlengteverschil of bekkenscheefstand goed worden ondersteund. Hierdoor wordt er vrijwel voor iedere gebruiker een comfortabele en ontspannen zithouding gecreëerd.

Eenvoudig te monteren

Eenvoudig te monteren

De Nuage PLS is ideaal te combineren met de Breezy Ibis kantelrolstoel en is al jaren dé verpleeghuisrolstoel in Nederland. Een ijzersterke totaaloplossing!

Ook is het mogelijk om de Nuage PLS te monteren op andere gangbare kantelrolstoelen.

Ruim aanbod aan positioneringsopties

Ruim aanbod aan positioneringsopties

De Nuagle PLS biedt een breed assortiment aan positioneringsopties zoals voetplaten, kuitsteunen, hoofdsteunen en armleggers voor een optimale positionering.

Een brochure en prijslijst aanvragen

Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een brochure aanvraag?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mail te sturen met de brochure en prijslijst die je hebt aangevraagd. We zullen jouw persoonlijke gegevens nooit bekendmaken of delen met iemand anders. Je gegevens worden opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en worden 3 dagen bewaard.

Afmetingen
Gewichten
Maximale gebruikersgewicht:120 kg
Productopties

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.

Downloads