{

QUICKIE Q300 M MiniElektrische rolstoel met midwielaandrijving

De compacte (520 mm) elektrische rolstoel met GROTE prestaties.

Gratis pasafspraak

De smalste elektrische rolstoel met midwielaandrijving van QUICKIE!

Vele ruimtes zijn bereikbaar voor de Q300 M Mini. Met een breedte van slechts 520 mm en een draaicirkel van 1120 mm is deze elektrische rolstoel geboren voor kleine ruimtes en krappe hoeken. Maar is daarnaast net zo behendig in de buitenlucht. De gepatenteerde all-wheel ophanging houd je te allen tijde veilig en stabiel. Stoepranden van 70 mm aanpakken? Een makkie met de 14” aandrijfwielen. Je kan zelfs van de aangelegde paden afwijken, de krachtige motoren banen een weg waar anderen zouden omdraaien. En met een bereik van 36 km hoef je dat niet snel te doen. Ruime keuze aan elektrische opties en met een volledig instelbaar Sedeo Pro zitsysteem, wat is er niet om van te houden?

Pasafspraak regelen Prijslijst
Crash Tested

Binnenshuis

Kleine ruimte? Maak kennis met dit compacte onderstel (520 mm)

Ben je het zat om te horen waar je niet naartoe kan? Het compacte onderstel van de Q300 M Mini is met 520 mm zo ontzettend smal, dat ruimtes die voor anderen onbereikbaar zijn makkelijk bereikbaar zijn met deze compacte elektrische rolstoel.

 • Daarbij zitten de aandrijfwielen van een elektrische rolstoel in het midden. Zijn ze meer naar voren of achteren gepositioneerd, dan is de draaicirkel groter en zwenkt de rolstoel meer uit. Er zit ook minder gewicht op de aandrijfwielen, waardoor de tractie wordt verminderd. Omdat de Q300 M Mini een ECHTE midwieler is, combineert die een compacte draaicirkel met optimale tractie en stabiliteit.

 • Dankzij de ECHTE midwieltechnologie draait de Q300 M Mini om zijn as, daardoor is de draaicirkel van maar 1120 mm heel compact. Ter vergelijking; elektrische rolstoelen met voorwiel- of achterwielaandrijving moeten ronddraaien op de voor- of achterwielen, waardoor de draaicirkel groter is.

 • Met een lengte van maar 1060 mm (met een centraal gemonteerde beensteun) past de Q300 M Mini met gemak in de kleinste lift en andere krappe ruimtes. En door zijn lichte gewicht (vanaf 103 kg) is de elektrische rolstoel geschikt voor vrijwel elke rolstoellift.

 • Moeite met transfers? De Q300 M Mini is verkrijgbaar met verschillende wegklapbare en opklapbare beensteunen, armleuningen en bedieningen. Dit geeft je extra ruimte om dichter bij objecten te komen zoals tafels en stoelen.

Kleine ruimte? Maak kennis met dit compacte onderstel (520 mm)

Manoeuvreerruimte

Makkelijk overal tussendoor

Het compacte onderstel van 520 mm is niet alleen binnen een groot voordeel. Dankzij de smalle breedte van de Q300 M Mini is de elektrische rolstoel ook makkelijk te manoeuvreren door smalle doorgangen of tussen geparkeerde auto‘s!

Makkelijk overal tussendoor

Buitenshuis

Buitengewone prestaties

Ervaar een ECHTE compacte elektrische rolstoel met indrukwekkende buitenprestaties. Ja, dat kan! De Q300 M Mini is smal en wendbaar in de drukke stad en heeft met zijn ‘body’ GROOTSE prestaties buiten netzoals een ‘grote’ elektrische rolstoel. Daarmee heeft hij een straatlengte voorsprong op andere compacte rolstoelen!

 • Wanneer de snelheid af- of toeneemt zorgt het gepatenteerde anti-pitch systeem ervoor dat je niet voor- of achterover kan kantelen. Het anti-pitch systeem zal de voorwaartse en achterwaartse bewegingen corrigeren, waardoor de elektrische rolstoel altijd stabiel blijft en je een veilig gevoel geeft.

 • Onze GEPATENTEERDE onafhankelijke All-Wheel ophanging absorbeert schokken tijdens het rijden en levert daardoor een comfortabele rijervaring. Daarnaast zorgt het unieke instelbare veersysteem voor een optimale stabiliteit op oneffen terrein.
  De mechanische armen waar de zwenkwielen aan vastzitten volgen de ligging van de weg en houden onafhankelijk van elkaar contact met de ondergrond, zelfs wanneer je over obstakels rijdt! Hierdoor maakt het veersysteem het rijden veilig en heel comfortabel.

 • Vind je het ook zo vervelend als je geen verlaagde stoeprand ziet? Gelukkig kan je met de Q300 M Mini en zijn 12" aandrijfwielen al stoepranden aan tot 50 mm, dus het is niet nodig om verder te rijden. Moet je iets lastigers aanpakken? Ga dan voor 14" aandrijfwielen en neem obstakels tot wel 70 mm.

 • Meer dan 40 jaar ervaring heeft geleid tot duurzamere, zeer efficiënte motoren met de prestaties, rijeigenschappen en actieradius die anderen gewoon niet kunnen evenaren. Vraag een pasafspraak aan en ervaar wat we bedoelen.

 • Aangedreven door krachtige 56 Ah accu's, brengt de Q300 M Mini je overal waar je maar naar toe wilt met een indrukwekkend actieradius van maximaal 36 km.

Buitengewone prestaties

Toegankelijkheid

Extra ruimte waar nodig

De Q300 M Mini is zo ontwikkeld dat deze een zo laag mogelijke zithoogte heeft. Hierdoor is het mogelijk om een zithoogte van minimaal 410 mm te halen!

Dankzij de ultra lage zithoogte kan de Q300 M Mini makkelijk onder het stuur in de auto. Omdat de elektrische rolstoel zo smal is, komt hij ook niet tegen de geleiders of zijpanelen aan.

Extra ruimte waar nodig

Elektrische opties

Rijd 4,5 km/u en verhoogd met C-ME

Met C-ME draait alles om jou. Lift jezelf omhoog tot wel 300 mm, terwijl je 4,5 km/u rijdt en ben schouder aan schouder met iedereen om je heen. In tegenstelling tot andere, vergrendelt onze vering niet, zo heb je een soepele en comfortabele rit van begin tot eind. Je kan zelfs met een druk op de knop omhoog of omlaag gaan zonder dat je hoeft te stoppen tijdens de overgang!

Meer elektrische opties

SEDEO flexibele rugleuning

Steun en stabiliteit die je moet voelen om te geloven!

In plaats van een rugleuning met een vaste basis, vormt de Flexibele rugleuning zich naar de vorm van je wervelkolom. Dit zorgt voor een zo groot mogelijk contactoppervlak en daardoor maximale comfort en stabiliteit. Daarnaast word je door de geïntegreerde verstelbare laterale zijkanten 'omhelst', waardoor het schuim zich naar jouw anatomische rondingen vormt. De laterale zijkanten zijn onafhankelijk instelbaar om de romp te helpen stabiliseren, positioneren en eventueel te corrigeren. Je kan de Flexibele rugleuning zo indiviueel afstellen dat zelfs mensen met een matige tot ernstige kyfotische houding of scoliose veel beter worden gecorrigeerd en stabieler kunnen zitten zonder af te doen aan comfort!

Steun en stabiliteit die je moet voelen om te geloven!

Instelbaar zitsysteem

Sedeo Pro zitsysteem

Het Sedeo Pro zitsysteem combineert een goed instelbaar en configureerbaar zitframe met een uitstekende keuze aan ondersteuningsopties, waaronder een uitgebreid assortiment aan Sedeo Pro zitkussens en rugleuningen voor lichte tot middelgrote klinische behoeften. De Sedeo Pro is zeer comfortabel in gebruik en vergroot de onafhankelijkheid in het dagelijks leven.

 • Deze universele hoofdsteunhouder is mogelijk met zowel Sedeo als Whitmyer hoofdsteunen en kunnen helpen om aan de verschillende klinische behoeften te voldoen, van licht tot middelgroot.

 • De opklapbare armsteunen zorgen voor voldoende ruimte om een transfer te maken. Ook verkrijgbaar als afneembare of wegklapbare versie en met verschillende type armleggers.

 • De Sedeo Pro biedt een uitstekende keuze aan opties om de perfecte pasvorm te creëren. Het kan eenvoudig worden aangepast aan jouw individuele en veranderende behoeften. Upgrade het zitsysteem met de zitkussens en rugleuningen van JAY voor specifieke positioneringsbehoeften.

 • De geïntegreerde zitrail biedt veel mogelijkheden voor positioneringsopties zoals laterale romp-, dijbeen- en knieondersteuning. Alle opties zijn eenvoudig wegklapbaar of afneembaar.

 • Met de elektrisch verstelbare lengte compenserende beensteun kan de beste beenpositie worden bereikt. Beschikbaar met een centraal gemonteerde beensteun of wegzwenkbare beensteunen voor en makkelijke overstap tijdens transfers. Daarnaast kan er gekozen worden voor een mechanisch centraal gemonteerde beensteun, wegzwenkbare 70° beensteunen of wegzwenkbare lengte compenserende beensteunen.

Sedeo Pro zitsysteem
Wheelchair Wheelchair Frame accent

Stralende details

De Q300 M Mini zit boordevol kleurmogelijkheden inclusief hippe kleuraccenten en supergave bekappingskleuren en designs!

 • Wit gemarmerd
 • Wit
 • Rood gemarmerd
 • Grijs gemarmerd
 • Blauw gevlamd
 • Wit gevlamd
 • Rood gevlamd
 • Grijs gevlamd
 • Carbon
 • Blauw gemarmerd
 • Zwart
 • Wit
 • Zilver
 • Rood
 • Oranje
 • Groen
 • Blauw
 • Zwart

We proberen kleuraccenten en bekappingskleuren zo goed mogelijk over te brengen op het beeldscherm, maar toch kunnen deze enigszins afwijken van de werkelijke kleur. Daarom kan dit alleen gebruikt worden als een richtlijn.

Bedieningsmogelijkheden

Controle met één druk op de knop

Beheer eenvoudig je omgeving met de Q300 M Mini. Elke Quickie Q300 M Mini Sedeo Pro is beschikbaar met de betrouwbare VR2 bediening en superieure R-net bediening met groot HD-kleurenscherm die goed leesbaar is. De makkelijk te bedienen knoppen zorgen voor een intuïtieve bediening.

Controle met één druk op de knop

Maak vandaag nog een afspraak voor een passing met de QUICKIE Q300 M Mini.

Wil je eerst een brochure ontvangen? Geen probleem, selecteer de optie en we mailen het naar je toe. Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een product passing?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mailbevestiging te sturen en om contact met je op te nemen om jouw product passing te regelen met ons of een dealer van Sunrise Medical. Maak je geen zorgen, we zullen je persoonlijke gegevens niet aan iemand doorgeven voordat we dit van tevoren met je hebben besproken en om jouw toestemming hebben vraagt. De informatie die je aan ons geeft, wordt opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en wordt zo lang bewaard als nodig is om aan jouw verzoek te voldoen (en niet langer dan 1 jaar).

Meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrieven

Afmetingen
Totale breedte:520 - 570 mm
Totale lengte:1060 - 1180 mm
Zitbreedte:380 - 560 mm
Zithoogte:410 - 490 mm
Zitdiepte:400 - 560 mm
Kantelinstelling:0°, 3°, 6° of 9°
Elektrische kantelverstelling:0° - 30° of 0° - 50°
Lift:300 mm
Extra groeimogelijkheid (zitbreedte):50 mm
Rughoogte:440 - 560 mm
Rughoekinstelling:90° - 120°
Elektrische rughoekverstelling:90° - 130°
Draaicirkel:1120 mm
Maat zwenkwiel/voorwiel:7"
Maat aandrijfwiel/achterwiel:12" of 14"
Prestatie/Gewichten
Maximale actieradius:36 km (ISO 7176-4)
Snelheid:6 of 10 km/u
Accu:41 of 56 Ah
Maximale hellingshoek:6° (10%)
Maximale obstakelhoogte:70 mm
Verlichting en richtingaanwijzers:LED-verlichting
Elektronica:VR2 of R-Net
Minimale rolstoelgewicht:103 kg
Maximale gebruikersgewicht:136 kg
Transport
Gecrashtest:Ja, succesvol volgens ISO 7176-19

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.

Downloads

Veelgestelde vragen

Je kan softwareprofielen programmeren en downloaden via sunmedwebiq.com.

Je kan de accu van je elektrische rolstoel het best iedere nacht opladen, of je hem veel gebruikt hebt of juist vrijwel niet. Het is belangrijk om de elektrische rolstoel volledig op te laden voordat je deze de eerste keer gebruikt. Onderbreek tijdens het opladen nooit de laadcyclus. Als de accu’s niet regelmatig worden opgeladen, is dat van invloed op de capaciteit van de accu.

De elektronica van een elektrische rolstoel kan tot in de kleinste details worden aangepast aan jouw behoeftes en wensen. Het programmeren van je rolstoel moet door een erkende dealer van Sunrise Medical worden uitgevoerd. Informatie over het rijprofiel en andere onderdelen van je elektrische rolstoel vind je in de gebruikershandleiding.

De geïntegreerde oplaadindicator in de oplader geeft aan of de accu volledig opgeladen is. Kijk voor meer informatie in de gebruikershandleiding van je elektrische rolstoel.

Het gewicht van de meeste elektrische rolstoelen ligt tussen de 100 en 160 kg. Het gewicht wordt onder meer bepaald door het aantal elektrische verstellingen, de grootte van de accu’s en het zitsysteem. Het gewicht kan dus per model en configuratie verschillen. De specificaties staan vermeld op de productpagina van de betreffende rolstoel.

 1 2 3 4