QUICKIE Puma Q700 R Sedeo ProElektrische rolstoel met achterwielaandrijving

De Q700 R is de meest geavanceerde elektrische rolstoel met achterwielaandrijving van QUICKIE! De Q700 R heeft een uniek veersysteem op alle wielen, Gyro Control, instelbare Sedeo Pro zitsysteem en innovatieve bedieningsmogelijkheden.

Perfect rijcomfort met maximale vrijheid

Ervaar de ultieme rolstoelervaring met de opvallende Q700 R. Deze elektrische rolstoel met achterwielaandrijving is elegant en uitstekend wenbaar. Geniet van uitstekende buitenprestaties en goede manoeuvreerbaarheid binnenshuis.

Het innovatieve Full Track Suspension Systeem zorgt voor optimaal comfort op alle wielen. Met Gyro Control op de Q700 R houd je veilig op de weg en het All-Wheel veersysteem op de aandrijfwielen zorgt altijd voor maximale grip op de weg.

Geniet van de goed instelbare en volledig configureerbare Sedeo Pro zitsysteem. Het zitsysteem zorgt voor de meest ideale zitpositie, waarbij je goed stabiel zit en met ondersteuning en bewegingsvrijheid op de juiste plaatsen.

Blijf bovendien in verbinding met de wereld om je heen met eenvoudig te gebruiken bedieningsmogelijkheden en personaliseer je elektrische rolstoel met de gepatenteerde toewijsbare knoppen van Quickie.

Brochure aanvragen Prijslijst
Crash Tested

Gebouwd om buiten te presteren

De achterwielaandrijving op de Q700 R Sedeo Pro biedt uitstekende buitenprestaties met goede wendbaarheid binnenshuis. De elektrische rolstoel is makkelijk in gebruik, rijd intuïtief en kan obstakels nemen tot 100 mm met een stoepenklimmer. Overwin het buitenleven en leef een leven vol vrijheid.

Uitstekend wendbaar binnenshuis

De QUICKIE Q700 R Sedeo Ergo met zijn geïntegreerde stabiliteits zwenkwielen zorgt voor een compacte draaicirkel, reageert intuïtief en manoeuvreert makkelijk overal tussendoor bij gebruik in huis. Ook kan je overal dichtbij en onder rijden door onder andere de lage zithoogte van slechts 415 mm.

Optimaal comfort met het onafhankelijke veersysteem

Wil je een stevige sportievere rit of toch liever zacht en comfortabel? Wat je voorkeur ook is, je kan de Q700 R precies instellen op jouw behoeften. Het Full Track Suspension System (FTSS) met gasveer demping en de rubberen vering op de zwenkwielen zorgen voor een vlotte en stabiele rit.

Beide aandrijfwielen zijn met elkaar verbonden en houden altijd contact met de ondergrond. Dit zorgt ervoor dat alle schokken worden geabsorbeerd door het veersysteem en geeft je daarnaast volledige stabiliteit met maximale grip bij elke snelheid.

Houd je veilig op de weg

Het optionele Gyro Trackingsysteem detecteert en corrigeert automatisch de kleinste afwijking van de rijrichting die je hebt gekozen. Zo blijf je niet alleen veilig op het juiste spoor op een moeilijke ondergrond, je hoeft ook minder te corrigeren. Dat maakt het rijden minder vermoeiend, zeker wanneer je gebruik maakt van speciale bedieningen.

Maximale vrijheid

Met grote wielen, krachtige 4-polige motoren met snelheden van 6, 8, 10 of 12.5 km/u en een keuze uit 60 of 80 Ah accu's voor een maximale actieradius. Reis altijd veilig en vol vertrouwen met de QUICKIE Q700 R Sedeo Pro.

Een tijdloos ontwerp dat een blijvende indruk achterlaat

Stijl, dat is persoonlijk. Daarom kan je kiezen uit 7 opvallende kleuraccenten die bij jouw persoonlijkheid past. Met verborgen bedrading en componenten in combinatie met speciaal gemaakte bekleding, is het een elektrische rolstoel die vanuit elke hoek elegant en minimalistisch er uit ziet.

Geïnspireerd door zijn ontwerp en wil je iets extra's? Onze Built-4-Me afdeling kan de elektrische rolstoel naar jouw persoonlijke wensen uitvoeren. Waarom neem je hem niet mee voor een rit en ervaar jouw unieke stijl in beweging?

Gebouwd om buiten te presteren

Een volledig instelbaar zitsysteem

Het Sedeo Pro zitsysteem combineert een goed instelbaar en configureerbaar zitframe met een uitstekende keuze aan ondersteuningsopties, waaronder een uitgebreid assortiment aan Sedeo Pro zitkussens en rugleuningen voor lichte tot middelgrote klinische behoeften. De Sedeo Pro is zeer comfortabel in gebruik en vergroot de onafhankelijkheid in het dagelijks leven.

 • De zitdiepte en zitbreedte, de hoek en hoogte van de rugleuning, de hoek van de beensteun, de lengte van het onderbeen, de hoogte en diepte van de armleuning en de hoogte van de hoofdsteun zijn instelbaar. Deze instellingsopties zorgen voor flexibiliteit en kunnen snel en eenvoudig worden aangepast. Dit zorgt voor de juiste zitpositie voor jou.

  Eenvoudig met één stuks gereedschap aan te passen wanneer de persoonlijk behoeften is veranderd.

 • Ontdek de nieuwe elektrische biomechanische rughoekverstelling met 100 mm schuifkrachtreductie. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker niet gaat glijden op het zitkussen. Daarnaast zijn er een instelbare rughoek en twee elektrische rughoekopties beschikbaar.

 • Met de elektrisch verstelbare lengte compenserende beensteun kan de beste beenpositie worden bereikt. Beschikbaar als een centraal gemonteerde beensteun of als wegzwenkbare beensteunen (deze laatste wordt getoond op de afbeelding rechts).

  Daarnaast kan er gekozen worden voor een mechanisch centraal gemonteerde beensteun, wegzwenkbare 70° beensteunen of wegzwenkbare lengte compenserende beensteunen.

 • Een uitgebreid assortiment aan zitkussens en rugleuningen zijn beschikbaar voor het Sedeo Pro zitsysteem. Inclusief het flexibele rugkussen met verstelbare spanbanden en laterale ondersteuning, voor een goed zitcomfort en optimale positionering.

 • Veel positioneringselementen zijn beschikbaar, zoals de hoofdsteunen van Sedeo en Whitmyer, laterale dijbeenondersteuningen en knieondersteuningen.

  Alle positioneringselementen zijn eenvoudig wegzwenkbaar of afneembaar.

 • De opklapbare armsteunen zorgen voor voldoende ruimte om een transfer te maken. Er kan gekozen worden uit een afneembare of wegklapbare versie (deze laatste wordt getoond op de afbeelding rechts).
  Ook verkrijgbaar met afneembare single post armsteunen.

  Allemaal mogelijk met verschillende type armleggers.

 • De Sedeo Pro biedt een uitstekende keuze aan opties om de perfecte pasvorm voor de gebruiker te creëren. Met een breed assortiment aan zitkussens, rugleuningen, armsteunen, beensteunen, hoofdsteunen en positioneringsopties. Het kan eenvoudig worden aangepast aan individuele en veranderende behoeften.

Een volledig instelbaar zitsysteem

Controle met één druk op de knop

Beheer eenvoudig je omgeving met de Q700 R. Elke Quickie Q700 R Sedeo Pro is beschikbaar met de betrouwbare VR2 bediening en superieure R-net bediening met groot HD-kleurenscherm die goed leesbaar is. De makkelijk te bedienen knoppen zorgen voor een intuïtieve bediening.

CONNECT

Neem naadloos de controle over je omgeving met behulp van de geïntegreerde infraroodfunctie. Bedien eenvoudig je tv's, docking stations en andere home entertainment systemen via je joystick.

BLUETOOTH & IDRIVE 

Bedien je telefoon, computer, tablet en andere Bluetooth- en iDevice apparaten met deze handige optie. Je kan maximaal vier apparaten verbinden en aansturen.

GEPATENTEERDE TOEWIJSBARE KNOPPEN

Verander de functie van elke knop/schakelaar op je bedieningskast, dankzij de gepatenteerde toewijsbare knoppen van QUICKIE. Je kan ook een tweede functie (lang indrukken) toewijzen aan een knop/schakelaar. Zo heb je snel en makkelijk toegang tot de functies die je veel gebruikt, zonder dat je je joystick hoeft te gebruiken.

Een brochure en prijslijst aanvragen

Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een brochure aanvraag?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mail te sturen met de brochure en prijslijst die je hebt aangevraagd. We zullen jouw persoonlijke gegevens nooit bekendmaken of delen met iemand anders. Je gegevens worden opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en worden 3 dagen bewaard.

Afmetingen
Totale breedte:640 mm
Totale lengte:1110 - 1180 mm
Zitbreedte:380 - 560 mm
Zithoogte:415 - 490 mm
Zitdiepte:400 - 600 mm
Kantelinstelling:0° - 9°
Rughoogte:440 - 620 mm
Rughoekverstelling:85° - 175°
Draaicirkel:1900 mm
Prestatie/Gewichten
Maximale actieradius:40 km
Snelheid:6, 8, 10 of 12.5 km/u
Accu:60 of 80 Ah
Maximale hellingshoek:10° (18%)
Maximale obstakelhoogte:80 mm
Elektronica:R-net of VR2
Minimale rolstoelgewicht:134 kg
Maximale gebruikersgewicht:160 kg
Transport
Gecrashtest:Ja, succesvol volgens ISO 7176-19

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.