{

JAY Xtreme ActiveRolstoelkussen

Lichtgewicht preventief anti-decubitus zitkussen voor actieve rolstoelgebruikers

Lichtgewicht preventief anti-decubitus zitkussen voor actieve rolstoelgebruikers

Het JAY Xtreme Active zitkussen is ontworpen voor een ideale drukverdeling en om stabiliteit te bieden voor actieve rolstoelgebruikers, zonder dat het gewicht van het zitkussen teveel toeneemt. De Fluid inserts bieden optimale huidbescherming en verminderen de schuifkrachten.

Er zijn positioneringselementen beschikbaar voor extra stabiliteit voor de gebruiker.

Pasafspraak regelen Prijslijst
Jay Xtreme Active | Anti-decubitus zitkussen
Een innovatief hoessysteem

Een innovatief hoessysteem

Bij diverse JAY zitkussens wordt gebruik gemaakt van het dual-cover-systeem. Deze innovatieve hoestechnologie van de binnen- en buitenhoes zorgt voor een goede balans tussen het ventilerende materiaal en het incontinentie materiaal. De binnenste hoes is waterbestendig, makkelijk af te nemen en schoon te maken, daarnaast zorgt de Aqua-Guard rits ervoor dat de basis (het schuim) droog blijft. De buitenhoes zorgt voor ventilatie, waardoor temperatuur verhoging zoveel mogelijk wordt tegen gegaan.

Als aanvulling van de microclimatic hoes, is het JAY Xtreme Active zitkussen ook verkrijgbaar met een stretch- of incontinentiehoes. Welke hoes je ook kiest, alle hoezen worden geleverd met een handig opbergtasje dat aan de hoes is gestikt en kan in de wasmachine gewassen worden op 60° C.

Twee Fluid Pad opties

Twee Fluid Pad opties

De standaard Fluid Pad geeft een gemiddelde tot hoge drukverdeling. Er is ook een large Fluid Pad beschikbaar met meer fluid voor een optimale immersie en drukverdeling van prominente botdelen.

Het is ontworpen voor actieve rolstoelgebruikers die extra bescherming tegen druk en schuifkrachten nodig hebben, maar geen zwaarder zitkussen willen. Bij de large Fluid Pad hoort een basis met een grotere bekkenuitsparing (rechts). Dit zorgt voor minder piekdruk en dus een betere bescherming. De standaard Fluid Pad heeft een kleinere bekkenuitsparing (links) voor een betere zijwaartse stabiliteit.

Positioneringselementen

Positioneringselementen

Voor het JAY Xtreme Active zitkussen zijn positioneringselementen beschikbaar. Deze dragen bij aan een goede individuele positionering. Het verhoogt de zittolerantie en kan, wanneer de behoefte van de rolstoelgebruiker verandert, worden aangepast.

Via klittenband zijn de positioneringselementen eenvoudig op de binnenhoes van het zitkussen te plaatsen en/of te verwijderen.

Maak vandaag nog een afspraak voor een passing met de JAY Xtreme Active.

Wil je eerst een brochure ontvangen? Geen probleem, selecteer de optie en we mailen het naar je toe. Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een product passing?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mailbevestiging te sturen en om contact met je op te nemen om jouw product passing te regelen met ons of een dealer van Sunrise Medical. Maak je geen zorgen, we zullen je persoonlijke gegevens niet aan iemand doorgeven voordat we dit van tevoren met je hebben besproken en om jouw toestemming hebben vraagt. De informatie die je aan ons geeft, wordt opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en wordt zo lang bewaard als nodig is om aan jouw verzoek te voldoen (en niet langer dan 1 jaar).

Meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrieven

Afmetingen
Totale breedte:34 - 50 cm
Totale hoogte:5 cm
Totale diepte:34 - 50 cm
Gewichten
Gewicht vanaf:2.2 kg (40 x 40 cm - Large Fluid)
Maximale gebruikersgewicht:150 kg
Productopties
Hoessoort:Microclimatic, stretch of incontinentie

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.