Zitten en Positioneren / Jay / Zitkussens / JAY Easy Fluid

JAY Easy FluidRolstoelkussen

Bescherming van de huid in combinatie met stabiliteit

Het JAY Easy Fluid zitkussen is geschikt voor cliënten met een advies voor milde positionering en stabiliteit. Daarnaast worden schuifkrachten gereduceerd door de Fluid.

Pasafspraak regelen Prijslijst
JAY Easy Fluid | Preventief anti-decubitus zitkussen
Flat of Curved schuimbasis

Flat of Curved schuimbasis

Het JAY Easy zitkussen wordt geleverd met een voorgevormde schuimbasis (voor gebruik op een zitmat) of een platte schuimbasis (voor gebruik op een stevige basis), zoals bijvoorbeeld bij een elektrische rolstoel.

De contour is gevuld met een Fluid pad.

Een vochtbestendige hoes met antislipbodem

Een vochtbestendige hoes met antislipbodem

De standaard meegeleverde incontinentiehoes houdt vocht tegen en beschermt daarmee de schuimbasis van de JAY Easy Fluid. De antislip onderkant van de hoes en het klittenband houden het zitkussen op zijn plaats tijdens het gebruik en bij transfers.

Uitsparingen aan de achterkant

Uitsparingen aan de achterkant

De schuimbasis van het JAY Easy Fluid zitkussen is voorzien van uitsparingen aan de achterkant voor een optimale pasvorm tussen de buizen van de rugleuning. Aan de achterkant van het zitkussen bevindt zich een uitsparing om piekdruk op het sacrum te voorkomen.

JAY Flow Fluid pad

JAY Flow Fluid pad

De JAY Flow Fluid pad vormt zich naar het lichaam en is in staat druk- en schuifkrachten te verminderen. Dit maakt het zitkussen geschikt voor gebruikers met een verhoogd risico op decubitus.

Maak vandaag nog een afspraak voor een passing met de JAY Easy Fluid.

Wil je eerst een brochure ontvangen? Geen probleem, selecteer de optie en we mailen het naar je toe. Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een product passing?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mailbevestiging te sturen en om contact met je op te nemen om jouw product passing te regelen met ons of een dealer van Sunrise Medical. Maak je geen zorgen, we zullen je persoonlijke gegevens niet aan iemand doorgeven voordat we dit van tevoren met je hebben besproken en om jouw toestemming hebben vraagt. De informatie die je aan ons geeft, wordt opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en wordt zo lang bewaard als nodig is om aan jouw verzoek te voldoen (en niet langer dan 1 jaar).

Meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrieven

Afmetingen
Totale breedte:25 - 60 cm
Totale hoogte:6.35 cm
Totale diepte:25 - 60 cm
Gewichten
Gewicht vanaf:1,6 kg
Maximale gebruikersgewicht:150 kg
Productopties
Hoessoort:Microclimatic en incontinentie

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.