{

QUICKIE Q50 RElektrische rolstoel

De compacte, ruimtebesparende elektrische rolstoel die makkelijk en in enkele seconden kan worden opgevouwen tot het formaat van een koffer.

Gratis pasafspraak

Ga op reis met deze compacte opvouwbare elektrische rolstoel

Heb je genoeg van die grote elektrische rolstoelen of scootmobielen die veel ruimte in beslag nemen? Zeg dan hallo tegen de QUICKIE Q50 R een compacte, ruimtebesparende opvouwbare elektrische rolstoel. Makkelijk en binnen een paar seconden op te vouwen tot het formaat van een koffer en een actieradius heeft van maar liefst 50 km. Ideaal om netjes op te bergen tot je weer zin krijgt om op pad te gaan!

Pasafspraak regelen Prijslijst
QUICKIE Q50 R | Elektrische rolstoel

Opbergen in huis

Vouwt in enkele seconden uit, urenlang rijplezier

Ben je op zoek naar een alternatief voor een grote elektrische rolstoel of scootmobiel, maar wil je niet inleveren op reisafstand en prestaties? Maak dan kennis met de compacte, ruimtebesparende QUICKIE Q50 R! Deze elektrische rolstoel kan je makkelijk met één hand en binnen een paar seconden opvouwen tot het formaat van een koffer... je kan hem eenvoudig kwijt in huis of meenemen op pad!

  • Opgevouwen is de Q50 R zo compact dat hij makkelijk in een hal, onder de trap of in de kofferbak van een auto past. Dankzij de anti-tip aan de achterzijde is de elektrische rolstoel ook eenvoudig te verplaatsen wanneer deze rechtop staat.

  • Ga je vaak met de auto op pad? De Q50 R past eenvoudig in de kofferbak van de meest gangbare auto’s en neemt niet veel ruimte in beslag. Met een kofferbaklift til je de Q50 R met zijn 37.5 kg (32 kg zonder accu) makkelijk in en uit de auto, maar het is ook mogelijk om dit met twee personen te doen. Dus let’s go!

  • Omdat je bij het opvouwen van de Q50 R de accu niet hoeft te verwijderen, kan je deze elektrische rolstoel ook makkelijk in opgevouwen stand, via de laadpoort in de bedieningskast, aan de lader leggen.

Vouwt in enkele seconden uit, urenlang rijplezier

Moeiteloos opvouwen

Eenvoudig opvouwen met slechts één hand

De Q50 R heeft geen lastig vouwmechanisme. Trek gewoon de clip aan de achterkant omhoog, klap de voetplaat in en duw de rugleuning naar beneden om de Q50 R in zijn geheel op te vouwen (staand of liggend). Je hoeft de accu niet eens te verwijderen. Heel eenvoudig dus!

Prestaties buitenshuis

Rijeigenschappen om je van A naar B te brengen

Plekken om naartoe te gaan, mensen ontmoeten? De Q50 R is niet alleen compact en ruimtebesparend, maar ook voorzien van allerlei componenten om je comfortabel en veilig naar je plaats van bestemming te brengen.

  • De Q50 R is voorzien van een veersysteem, zodat schokken en trillingen opvangen worden. Een elastomeer demping aan de voorzijde en spiraalveren onder de zitting (achterzijde) zorgen voor extra comfort en grip voor de beste rijervaring. Ga er lekker en comfortabel op uit!

  • Meer grip met meer tractie dankzij de grote 12” aandrijwielen. Deze achterwielen zijn ontworpen voor buitenprestaties en bieden een uitstekende grip op allerlei oppervlaktes. Tijdens het rijden beschermen de spatborden op de achterwielen je tegen opspattend water of kiezelsteentjes.

  • Het duurzame aluminium frame van de Q50 R maakt gebruik van ovale buizen. Deze buizen zijn sterker, buigen minder snel en verminderen beweging in het frame tijdens het rijden over oneffen terrein, in vergelijking met ronde buizen.

  • De Q50 R heeft een lengte van 1030 mm dat voor stabiliteit zorgt en waarmee je veilig hellingen tot 10° kan oprijden. Voor nog meer veiligheid zit er standaard een anti-tip systeem achterop de elektrische rolstoel.

  • De krachtige 200W koolborstelloze motoren bieden al het vermogen dat je nodig hebt om lastige omgevingen te overwinnen (inclusief het nemen van obstakels tot wel 50 mm). Compleet geoptimaliseerd en levert dankzij de accu's de allerbeste actieradius.

Rijeigenschappen om je van A naar B te brengen

Bewegingsvrijheid

Een groot bereik van 50 km

Dankzij de geoptimaliseerde motorefficiëntie kan de Q50 R een bereik van maar liefst 50 km (ISO 7176-4) leveren door middel van de lithium-ion-accu en dat met maar één keer opladen. De actieradius van 50 km vergroot de onafhankelijkheid en vermindert de noodzaak om na elke rit de accu op te laden.

Manoeuvreerruimte

Compact opbergen en overal makkelijk tussendoor

Ervaar het beste van twee werelden met het bereik van een scootmobiel, maar de wendbaarheid van een elektrische rolstoel. Zo kan je dichter bij objecten komen en als nooit tevoren door krappe ruimtes manoeuvreren. Bang om de zijkanten van je Q50 R te beschadigen met het rondrijden in huis? Geen probleem, met de compacte breedte van slechts 600 mm past de Q50 R makkelijk door smalle deuropeningen en in drukke ruimtes.

In tegenstelling tot een scootmobiel heeft de Q50 R een kleine draaicirkel van 1220 mm, waardoor hij ideaal is voor binnengebruik. Draai moeiteloos in smalle gangen, keukens en andere beperkte ruimtes zonder ingewikkelde manoeuvres.

Compact opbergen en overal makkelijk tussendoor

Intuïtief bedieningssysteem

VSI Bediening

Het gebruik van een elektrische rolstoel in kleinere ruimtes vraagt om precisie. Daarom is de Q50 R voorzien van een VSI bedieningskast.

Een eenvoudig en intuïtief bedieningssysteem dat direct en nauwkeurig reageert op jouw bewegingen, zodat je soepeltjes overal langs of tussendoor rijdt.

VSI Bediening

Zitmogelijkheden

Maak veilige transfers

Stap makkelijk in en uit de QUICKIE Q50 R. De armsteunen en voetplaat zijn eenvoudig omhoog te klappen, zodat je alle ruimte hebt voor een zijwaartse of voorwaartse transfer.

Meer zitmogelijkheden

Maak hem persoonlijk

Zet de puntjes op de i

Natuurlijk doet het uiterlijk van de QUICKIE Q50 R er ook toe. De elektrische rolstoel heeft, zoals de hele Q-serie, een strak design met een matzwart frame dat gecombineerd kan worden met een aantal accentkleuren.

Je kan kiezen uit de kleuren rood, groen of blauw. Kies de kleur die het beste bij je past!

Zet de puntjes op de i

Maak vandaag nog een afspraak voor een passing met de QUICKIE Q50 R.

Wil je eerst een brochure ontvangen? Geen probleem, selecteer de optie en we mailen het naar je toe. Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een product passing?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mailbevestiging te sturen en om contact met je op te nemen om jouw product passing te regelen met ons of een dealer van Sunrise Medical. Maak je geen zorgen, we zullen je persoonlijke gegevens niet aan iemand doorgeven voordat we dit van tevoren met je hebben besproken en om jouw toestemming hebben vraagt. De informatie die je aan ons geeft, wordt opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en wordt zo lang bewaard als nodig is om aan jouw verzoek te voldoen (en niet langer dan 1 jaar).

Meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrieven

Afmetingen
Type:Vouwframe
Totale breedte:600 mm
Totale lengte:855 - 1030 mm
Zitbreedte:430 mm
Zithoogte:490 mm
Zitdiepte:450 mm
Rughoogte:450 - 550 mm
Hoogte armsteun:270 mm
Maat zwenkwiel/voorwiel:8"
Maat aandrijfwiel/achterwiel:12"
Prestatie/Gewichten
Maximale actieradius:50 km
Snelheid:6 km/u
Accu:30 Ah lithium-ion
Maximale hellingshoek:10º
Maximale obstakelhoogte:50 mm
Rijaandrijving:Achterwielaandrijving
Verlichting en richtingaanwijzers:Nee
Elektronica:VSI (Curtiss & Wright)
Minimale rolstoelgewicht:32 kg
Gewicht vanaf:37.5 kg (inclusief accu)
Maximale gebruikersgewicht:136 kg

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.

Downloads

Veelgestelde vragen

Je kan softwareprofielen programmeren en downloaden via sunmedwebiq.com.

Je kan de accu van je elektrische rolstoel het best iedere nacht opladen, of je hem veel gebruikt hebt of juist vrijwel niet. Het is belangrijk om de elektrische rolstoel volledig op te laden voordat je deze de eerste keer gebruikt. Onderbreek tijdens het opladen nooit de laadcyclus. Als de accu’s niet regelmatig worden opgeladen, is dat van invloed op de capaciteit van de accu.

De elektronica van een elektrische rolstoel kan tot in de kleinste details worden aangepast aan jouw behoeftes en wensen. Het programmeren van je rolstoel moet door een erkende dealer van Sunrise Medical worden uitgevoerd. Informatie over het rijprofiel en andere onderdelen van je elektrische rolstoel vind je in de gebruikershandleiding.

De geïntegreerde oplaadindicator in de oplader geeft aan of de accu volledig opgeladen is. Kijk voor meer informatie in de gebruikershandleiding van je elektrische rolstoel.

Het gewicht van de meeste elektrische rolstoelen ligt tussen de 100 en 160 kg. Het gewicht wordt onder meer bepaald door het aantal elektrische verstellingen, de grootte van de accu’s en het zitsysteem. Het gewicht kan dus per model en configuratie verschillen. De specificaties staan vermeld op de productpagina van de betreffende rolstoel.

 1 2 3 4