{

Magic Mobility Magic 360Elektrische all-terrain rolstoel

Maak je klaar om je eigen weg te gaan met deze elektrische all-terrain rolstoel

Gratis pasafspraak

Van wendbaar in de stad naar een off-road omgeving

Eindelijk een echte elektrische all-terrain rolstoel die reageert op elk avontuur die je zoekt, zodat je samen de offroad-uitdagingen aan kan gaan. Maar waarmee je ook binnenshuis heel eenvoudig kan manoeuvreren door zijn compacte framebreedte van 610 mm.

Door de verwisselbare aandrijfwielen (Urban, Crossover, Off-road) ben je met de Magic 360 heel veelzijdig en kan je de elektrische terreinrolstoel voor verschillende omgevingen gebruiken. Kleine ruimtes, het stadsleven of veel in de buitenlucht... het is allemaal geen probleem door het compacte onderstel, zijn wendbaarheid, krachtige motoren en comfortabel veersysteem.

Welke Magic 360 past het beste bij jou? Is het de compacte en wendbare Urban, wil je makkelijk van binnen naar buiten met de Crossover of liever de Off-road voor zijn krachtige outdoor rijprestaties?

Dit is jouw rolstoel en jouw keuze!

Pasafspraak regelen Prijslijst
Crash Tested Magic Mobility Magic 360 | Elektrische all-terrain rolstoel

Omarm je vrijheid

Voor in kleine ruimtes, voor buiten op straat tot aan off-road avonturen

Pas deze all-terrain rolstoel aan aan jouw leven en aan je bestemming van het moment. De Magic 360 is één van ’s werelds meest veelzijdige compacte elektrische rolstoel met off-road rijeigenschappen. De Magic 360 is afgestemd aan de wereld waarin je leeft en laat jou je leven leiden dat jij wilt.

Selecteer de aandrijfwielen voor het avontuur dat je kiest. Jouw rolstoel. Jouw smaak. Jouw keuze.

Video

Veelzijdig onderstel

Ga overal naartoe met deze elektrische all-terrain rolstoel

Het onderstel van de Magic 360 is veelzijdig en kan tegen een stootje! Met onder andere zijn krachtige motoren, compacte midwielaandrijving (MWD) en de 3 verwisselbare 14” aandrijfwielen zorgen voor ongekende rijprestaties.

 • Daarbij zitten de aandrijfwielen van een elektrische rolstoel in het midden. Zijn ze meer naar voren of achteren gepositioneerd, dan is de draaicirkel groter en zwenkt de rolstoel meer uit. Er zit ook minder gewicht op de aandrijfwielen, waardoor de tractie wordt verminderd. Omdat de Magic 360 een ECHTE midwieler is, combineert die een compacte draaicirkel met optimale tractie en stabiliteit.

 • Twee krachtige 800W motoren met een zeer hoog koppel stellen je niet alleen in staat om een topsnelheid van 10 km/u te halen, maar geven ook vertrouwen om eropuit te gaan. Deze zeer efficiënte motoren helpen de levensduur van de accu's te maximaliseren en geven 2x zoveel kracht om te presteren!

 • Deze elektrische all-terrain rolstoel is ontworpen door terreinexperts. Het volledig onafhankelijke all-wheel veersysteem op alle wielen zorgt voor optimaal rijcomfort door schokken te absorberen tijdens het rijden. De mechanische armen waar de zwenkwielen aan vastzitten volgen de ligging van de weg en houden contact met de ondergrond, zelfs wanneer je over obstakels rijdt! Hierdoor maakt het veersysteem het rijden veilig en heel comfortabel.

 • Met de 3 verwisselbare aandrijfwielen (urban, crossover, off-road) kan de elektrische rolstoel aangepast worden om je in een handomdraai te verplaatsen van krappe binnenruimtes naar de straat of naar een offroad-omgeving en vice versa. Je kan de banden kiezen die passen bij het terrein en de omgeving waar je naartoe wilt gaan.

 • Vind je het ook zo vervelend als je geen verlaagde stoeprand ziet? Gelukkig kan je met de Magic 360 en zijn 14" aandrijfwielen al stoepranden aan tot 100 mm, dus het is niet nodig om om te rijden.

Ga overal naartoe met deze elektrische all-terrain rolstoel
Buitengewone prestaties

Buitenshuis

Buitengewone prestaties

Ervaar een elektrische all-terrain rolstoel met indrukwekkende rijeigenschappen en buitenprestaties. Met de Magic 360 heb je de meest optimale outdoor rijprestaties voor welke omgeving dan ook. Daarnaast heeft deze elektrische terreinrolstoel een veelzijdig onderstel, twee krachtige 800W motoren, een zeer comfortabel veersysteem en is daardoor uitermate geschikt voor de verschillende omgevingen binnen en buiten. De Magic 360 heeft power en door het all-wheel veersysteem ervaar je veel rijcomfort tijdens het rijden. De wereld ligt aan je voeten met de Magic 360!

Bagagedrager

Bagagedrager

De bagagedrager zorgt voor meer zelfstandigheid tijdens het reizen, omdat je zo je eigen bagage makkelijk kan meenemen. Het kan eenvoudig gemonteerd worden op de Magic 360 en heeft een draagvermogen van ongeveer 10 kg.

Naast de bagagedrager heb je ook de mogelijkheid om tashaken te monteren aan de stabilisatiestang of aan de rugbuizen om meer bagage mee te nemen.

Elektrische opties

Blijf in beweging met C-Me

Met de Magic 360 draait alles om jou. Lift jezelf omhoog tot wel 300 mm, terwijl je 5 km/u rijdt en ben schouder aan schouder met iedereen om je heen. Omdat onze vering actief blijft ben je verzekert van de meest comfortabele rit. Je kan zelfs met een druk op de knop omhoog of omlaag gaan zonder dat je hoeft te stoppen tijdens de overgang!

Meer elektrische opties

Instelbaar zitsysteem

Rehab zitsysteem

Het Rehab zitsysteem combineert een optimaal instelbaar en configureerbaar zitframe met een uitstekende keuze aan ondersteuningsopties, waaronder lumbale en laterale ondersteuning. Het Rehab zitsysteem is zeer comfortabel in gebruik en vergroot de onafhankelijkheid in het dagelijks leven. Daarnaast kan het uitgebreid worden met de zitkussens en rugleuningen van JAY voor lichte tot middelgrote klinische behoeften.

 • De Rehab hoofsteun is gepolsterd en kan bekleed worden met stof of vinyl. De hoofdsteunhouder is verstelbaar, zodat de hoofsteun goed gepositioneerd kan worden. Voor extra positionering, om aan de verschillende klinische behoeften te voldoen, is het ook mogelijk om hoofsteunen van Whitmyer toe te passen.

 • De opklapbare horizontaal blijvende armsteunen zorgen voor voldoende ruimte om een transfer te maken. Verkrijgbaar met verschillende type armleggers in stof en vinyl.

 • Het zitsysteem biedt genoeg opties voor een goede zitpositie. De rugleuning is uitneembaar (optie), waardoor het rugframe naar voren geklapt kan worden. Het zitsysteem kan geüpgraded worden met de zitkussens en rugleuningen van JAY voor meer specifieke positioneringsbehoeften.

 • Met de elektrisch verstelbare lengte compenserende beensteun kan de beste beenpositie worden bereikt. Beschikbaar als een centraal gemonteerde beensteun of als wegzwenkbare beensteunen voor een makkelijke overstap tijdens het maken van transfers.

  Daarnaast kan er gekozen worden voor een mechanisch centraal gemonteerde beensteun, wegzwenkbare beensteunen of wegzwenkbare lengte compenserende beensteunen. Ook kan je kiezen voor een ééndelige voetplaat of gedeelde voetplaten of voetenplank die opklapbaar is of vast gemonteerd.

Rehab zitsysteem

Bedieningsmogelijkheden

Controle met één druk op de knop

Elke Magic 360 is beschikbaar met de superieure R-net bediening inclusief groot HD-kleurenscherm, die goed leesbaar is. De makkelijk te bedienen knoppen zorgen voor een intuïtieve bediening.

Controle met één druk op de knop

Maak vandaag nog een afspraak voor een passing met de Magic Mobility Magic 360.

Wil je eerst een brochure ontvangen? Geen probleem, selecteer de optie en we mailen het naar je toe. Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een product passing?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mailbevestiging te sturen en om contact met je op te nemen om jouw product passing te regelen met ons of een dealer van Sunrise Medical. Maak je geen zorgen, we zullen je persoonlijke gegevens niet aan iemand doorgeven voordat we dit van tevoren met je hebben besproken en om jouw toestemming hebben vraagt. De informatie die je aan ons geeft, wordt opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en wordt zo lang bewaard als nodig is om aan jouw verzoek te voldoen (en niet langer dan 1 jaar).

Meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrieven

Afmetingen
Totale breedte:610 - 660 mm
Zitbreedte:305 - 560 mm
Zithoogte:410 - 485 mm
Zitdiepte:405 - 610 mm
Kantelinstelling:0° - 9°
Elektrische kantelverstelling:0° - 50°
Lift:300 mm
Onderbeenlengte:300 - 430 mm
Rughoogte:560 - 700 mm
Rughoekinstelling:0° - 15°
Elektrische rughoekverstelling:0° - 170°
Hoogte armsteun:220 - 390 mm
Draaicirkel:1100 mm
Maat zwenkwiel/voorwiel:8"
Maat aandrijfwiel/achterwiel:14"
Prestatie/Gewichten
Maximale actieradius:35 km (ISO 7176-4)
Snelheid:10 km/u
Accu:70 Ah
Maximale hellingshoek:10° (17.5%)
Maximale obstakelhoogte:100 mm
Rijaandrijving:Midwielaandrijving
Verlichting en richtingaanwijzers:Ja
Elektronica:R-Net
Gewicht vanaf:140 kg
Maximale gebruikersgewicht:182 kg
Transport
Gecrashtest:Ja, succesvol volgens ISO 7176-19
DAHL Docking:Ja

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.