{

Magic Mobility Extreme X8elektrische 4x4 terreinrolstoel

Zand, modder, sneeuw, onverharde wegen... genieten als nooit tevoren met vierwielaandrijving (4x4)!

Gratis pasafspraak

Een elektrische terreinrolstoel met vierwielaandrijving (4WD) voor offroad gebruik

Dit is niet zomaar een standaard elektrische rolstoel voor buitengebruik! De Extreme X8 van Magic Mobility is jouw vriend voor elke buitenbestemming; kinderkopjes, zand, sneeuw of stoepranden, de Extreme X8 is een echte buitenrolstoel met vierwielaandrijving (4WD).
Met zijn ongeëvenaarde offroad-prestaties en betrouwbaarheid maakt het de perfecte offroad 4x4 terreinrolstoel voor urban avonturiers en ontdekkingsreizigers, maar ook heel geschikt voor mensen die in de bouw-, agrarische en maritieme sector werken.

Leef en werk je graag in de buitenlucht? De Magic Mobility Extreme X8 geeft je die vrijheid en onafhankelijkheid met zijn ongekende buitenprestaties!

Pasafspraak regelen Prijslijst
Crash Tested Magic Mobility Extreme X8 | Elektrische terreinrolstoel

Omarm je vrijheid

Het is tijd om je omgeving te veroveren!

Met de Extreme X8 kan je elke uitdaging aan. Een slecht wegdek of hoge stoepen hoef je niet meer uit de weg te gaan. Een opengebroken straat, je kan gewoon doorrijden! Of hou je ervan om naast verharde wegen ook op onverharde wegen te rijden? Dan is deze elektrische terreinrolstoel echt iets voor jou!

De Extreme X8 geeft de vrijheid die je altijd hebt gewild. Zand, sneeuw, modder, ongerepte natuur, maar ook betonnen traptredes, stadsparken, bouwplaatsen... deze 4x4 terreinrolstoel is de ideale en comfortabele krachtpatser op elke bestemming.

Video

Uniek onderstel

De ideale 4x4 terreinrolstoel voor het echte werk

Het sterke onderstel van de Extreme X8 kan tegen een stootje! Met onder andere zijn krachtige motoren, efficiënte vierwielaandrijving (4WD) en 14” offroad banden die zorgen voor betrouwbaarheid en ongekende buitenprestaties, zodat je bijna elke obstakel overwint.

 • De Extreme X8 maakt gebruik van een fusee-gestuurde vooras waardoor deze elektrische terreinrolstoel zeer wendbaar is en heel kort kan draaien. Tijdens het sturen zullen de voorwielen automatisch in de juiste hoek draaien zonder enige vertraging. Hierdoor heb je altijd een maximale controle over je elektrische rolstoel. Wanneer de fuseebesturing wordt vergrendeld (optie) kan deze 4x4 rolstoel sturen/rijden als een rupsvoertuig. Hierdoor kan je gecontroleerd achteruit manoeuvreren.

 • Vier krachtige 700W motoren met een zeer hoog koppel stellen je niet alleen in staat om een topsnelheid van 10 km/u te halen, maar geven ook vertrouwen om de meest uitdagende terreinen te overwinnen. Deze zeer efficiënte motoren helpen de levensduur van de accu's te maximaliseren en geven je het vertrouwen om echt avontuurlijk te worden!

 • Het unieke karakter van de banden zorgt voor maximale tractie en grip op de verschillende ondergronden. De luchtdruk in de offroad banden is zo laag mogelijk ingesteld en zorgt zo voor de beste rijeigenschappen. Door de lage luchtdruk hebben de banden een natuurlijke vering, waardoor het rijden met de Extreme X8 heel comfortabel is.

 • De stuurvergrendeling is ideaal wanneer je achteruitrijdt. De fuseebesturing wordt namelijk tijdelijk uitgeschakeld, zodat je maximale controle hebt bij het achteruit manoeuvreren.

De ideale 4x4 terreinrolstoel voor het echte werk
Buitengewone prestaties

Buitenshuis

Buitengewone prestaties

Ervaar een elektrische terreinrolstoel met indrukwekkende rijeigenschappen en buitenprestaties. De Extreme X8 is betrouwbaar, zeer comfortabel, duurzaam en geschikt voor de meest ruige omgevingen. De Extreme X8 heeft power met zijn krachtige 700W motoren en natuurlijke vering. Alles wat een echte 4x4 rolstoel moet hebben!

Instelbaar zitsysteem

Rehab zitsysteem

Het Rehab zitsysteem combineert een optimaal instelbaar en configureerbaar zitframe met een uitstekende keuze aan ondersteuningsopties, waaronder lumbale en laterale ondersteuning. Het Rehab zitsysteem is zeer comfortabel in gebruik en vergroot de onafhankelijkheid in het dagelijks leven. Daarnaast kan het uitgebreid worden met de zitkussens en rugleuningen van JAY voor lichte tot middelgrote klinische behoeften.

 • De Rehab hoofsteun is gepolsterd en kan bekleed worden met stof of vinyl. De hoofdsteunhouder is verstelbaar, zodat de hoofsteun goed gepositioneerd kan worden. Voor extra positionering, om aan de verschillende klinische behoeften te voldoen, is het ook mogelijk om hoofsteunen van Whitmyer toe te passen.

 • De opklapbare armsteunen zorgen voor voldoende ruimte om een transfer te maken. Verkrijgbaar met verschillende type armleggers in stof, vinyl en Dartex met gel-insert.

 • Het zitsysteem biedt genoeg opties voor een goede zitpositie. De rugleuning is uitneembaar (optie), waardoor het rugframe naar voren geklapt kan worden. Het zitsysteem kan geüpgraded worden met de zitkussens en rugleuningen van JAY voor meer specifieke positioneringsbehoeften.

 • Met de elektrisch verstelbare lengte compenserende beensteun kan de beste beenpositie worden bereikt. Beschikbaar als een centraal gemonteerde beensteun of als wegzwenkbare beensteunen voor en makkelijker overstap tijdens transfers. Daarnaast kan er gekozen worden voor een mechanisch centraal gemonteerde beensteun, wegzwenkbare 70° beensteunen of wegzwenkbare lengte compenserende beensteunen.

Rehab zitsysteem

Bedieningsmogelijkheden

Controle met één druk op de knop

Elke Magic Mobility Extreme X8 is beschikbaar met de superieure R-net bediening inclusief groot HD-kleurenscherm, die goed leesbaar is. De makkelijk te bedienen knoppen zorgen voor een intuïtieve bediening.

Controle met één druk op de knop
Wheelchair Wheelchair Frame rim

Levendige kleurenopties

Kies uit zes bekappingskleuren en twee gespecialiseerde hydro-graphics. Of kies tegen een meerprijs je eigen kleur uit het Dulux kleurenpalet.

 • Flames Fury
 • Sunrise Yellow
 • Stealth Black
 • Ocean Blue
 • Forest Green
 • Forest Camo
 • Flame Red
 • Desert Tangerine
 • Zilver
 • Zwart

We proberen kleuraccenten en bekappingskleuren zo goed mogelijk over te brengen op het beeldscherm, maar toch kunnen deze enigszins afwijken van de werkelijke kleur. Daarom kan dit alleen gebruikt worden als een richtlijn.

Maak vandaag nog een afspraak voor een passing met de Magic Mobility Extreme X8.

Wil je eerst een brochure ontvangen? Geen probleem, selecteer de optie en we mailen het naar je toe. Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een product passing?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mailbevestiging te sturen en om contact met je op te nemen om jouw product passing te regelen met ons of een dealer van Sunrise Medical. Maak je geen zorgen, we zullen je persoonlijke gegevens niet aan iemand doorgeven voordat we dit van tevoren met je hebben besproken en om jouw toestemming hebben vraagt. De informatie die je aan ons geeft, wordt opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en wordt zo lang bewaard als nodig is om aan jouw verzoek te voldoen (en niet langer dan 1 jaar).

Meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrieven

Afmetingen
Totale breedte:710 mm
Totale lengte:1030 mm
Zitbreedte:305 - 610 mm
Zithoogte:470, 495 of 520 mm
Zitdiepte:305 - 560 mm
Kantelinstelling:0°, 3°, 6° of 9°
Elektrische kantelverstelling:0º - 50º
Lift:300 mm
Onderbeenlengte:300 - 430 mm
Rughoogte:430 - 635 mm
Rughoekinstelling:0º - 170º
Elektrische rughoekverstelling:0º - 160º
Hoogte armsteun:220 - 390 mm
Draaicirkel:660 mm
Maat zwenkwiel/voorwiel:14"
Maat aandrijfwiel/achterwiel:14"
Prestatie/Gewichten
Maximale actieradius:35 km
Snelheid:10 km/u
Accu:90 Ah
Maximale hellingshoek:6° (10%)
Maximale obstakelhoogte:120 mm
Rijaandrijving:4WD
Verlichting en richtingaanwijzers:Ja
Elektronica:R-net
Minimale rolstoelgewicht:168 kg
Maximale gebruikersgewicht:182 kg
Transport
Gecrashtest:Ja, succesvol volgens ISO 7176-19

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.