De beste Paralympiërs aller tijden

De beste Paralympiërs aller tijden

17-3-2020

Voor iedere topsporter met een beperking zijn de Paralympische Spelen het hoogtepunt van alle wedstrijden. Jarenlang, dag in, dag uit trainen ze hiervoor. En natuurlijk wilt iedere topatleet een medaille halen, want een medaille is de ultieme erkenning en eer voor een Paralympische atleet.

Blijf doorlezen
Duiken met een beperking

Duiken met een beperking

26-11-2019

Meer dan 70% van de aarde is bedekt met water. Wanneer je nog nooit onderwater gekeken hebt, mis je een enorme en prachtige nieuwe wereld. Met duiken kom je in een compleet andere omgeving, bewoond door onder andere prachtige vissen en kleurrijke koralen. Elke duik is uniek en elke duikstek biedt iets anders. Zowel in Nederland als wereldwijd wordt de duiksport door een groeiende groep mensen beoefend. Met een goede opleiding en begeleiding is duiken zeer veilig en enorm leuk.

Blijf doorlezen
Golfen met een handicap!

Golfen met een handicap!

20-8-2019

Een balletje slaan op een mooi greenfield. Golf is een sociale sport geschikt voor bijna alle leeftijden en het is een van de weinige sporten waaraan (bijna) iedereen, dus ook iemand met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking, kan deelnemen. Golfen is gezond. Lekker in de buitenlucht fysiek bezig zijn en je gedachten laten varen. Dat het dus goed is voor je fysieke en mentale gezondheid spreekt voor zich.

Blijf doorlezen
Resultaten 1-5 (van 17)
  < 1 - 2 - 3 - 4  >