Improving people's lives blog > Senioren > Meer zekerheid met de Gemino SpeedControl

Meer zekerheid met de Gemino SpeedControl

Geplaatst:

Delen:

Take it offline!

This Education in Motion resource is also available as a printable PDF.

Downloaden PDF

Wil je meer zekerheid tijdens het lopen? En ben je bang om te vallen? Met de Gemino SpeedControl kan je weer met volle zelfvertrouwen lopen. Dit innovatief remsysteem kan als optie gecombineerd met alle voordelen van de award-winnende Gemino 30 rollator en Gemino 20 rollator.

Voordelen van Gemino SpeedControl

  • Op een gelijkmatig tempo lopen
  •  Automatisch worden afgeremd bij een plotse versnelling
  • Betere veiligheid
  • Rechtop lopen
  • Geschikt voor looptraining
  • Alle voordelen van de Gemino 30 inbegrepen
  • Ook geschikt voor kinderen

Maximale veiligheid tijdens het lopen

Dankzij de SpeedControl zal je een gelijkmatig tempo aanhouden en met een betere houding gaan lopen. Het geïntegreerde remsysteem zorgt ervoor dat bij een plotselinge versnelling, de rollator automatisch geleidelijk afremt. Daardoor kan de SpeedControl uitstekend gebruikt worden voor looptraining. De SpeedControl is ook geschikt voor het S-model specifiek kinderen! Uiteraard zal je geen weerstand ondervinden wanneer je rustig aan het wandelen bent en het pad omhoog gaat.

Eenvoudig in gebruik

De lichtgewicht rollator is eenvoudig op te bergen en mee te nemen door het unieke vouw-kliksysteem. Je kan zelfs de rollator nog compacter maken door de handvatten in de laagste stand te plaatsen. Doordat de ingeklapte rollator op vier wielen blijft staan, kan je er daarna alsnog mee manoeuvreren.

Vind je het vervelend om de hoogteverstelling van je rollator alsmaar te moeten verstellen en onthouden? De Gemino 30 en Gemino 20 hebben een geheugenfunctie. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken of de hoogte van de duwhandvatten juist staan. Daarnaast zitten er voorgevormde remblokken op de banden die voor meer grip en minder slijtage zorgen. Zo maken wij het gebruik van een rollator buitengewoon veilig, aangenaam en simpel!

Neem direct contact op met een dealer voor een test!

Gemino werkt nauw samen met een aantal geselecteerde dealers. Bij deze dealers ben je zeker van een professioneel advies, een goede vergelijking en uitgebreide service.