Empulse WheelDrive

We hebben antwoorden gevonden voor:

Ja, de achterwielen worden volledig vervangen door de WheelDrive - zelfs wanneer ze uitstaan.

Om veiligheidsredenen (met 2 signaalingangen) is de software tijdelijk uitgeschakeld. Herstart de WheelDrive en let op de waarschuwingssignalen.

Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met je dealer.

Controleer de luchtdruk in de banden en de rolstoelinstellingen, oefen met rijden (zorg voor een gelijke krachtsverdeling op beide hoepels).

Als dit het probleem niet oplost, neem dan contact op met de dealer. Zij kunnen het rijprofiel/programmering aan beide zijden controleren (dit moet identiek zijn).

Maak de WheelDrive schoon (met perslucht) en vet de veer van de kleine hoepel in.

Breng de ontgrendelingshendel omhoog (tot 90º) en weer terug, zet het systeem dan weer aan. Als dit probleem nog niet is opgelost, neem dan contact op met je dealer.

De AA-batterijen (2) in de sensorbox zijn leeg. Vervang de batterijen (let op waarschuwingen).

Nadat je de quick-release assen met de hendel hebt ontgrendeld, trek je het achterwiel langzaam uit de asadapter. Tijdens het terugplaatsen van het achterwiel, zorg ervoor dat het wiel op de grond rust terwijl je het in de asadapter plaatst.

De WheelDrive maakt gebruik van een metaalhybride accu en heeft daarom ook een IATA-certificaat beschikbaar. Het is dus geen probleem om de WheelDrive mee te nemen in het vliegtuig!

De WheelDrive is gecrashtest (generatie 2019) en kan in combinatie met een rolstoel die ook is gecrashtest als zitplaats worden gebruikt in een auto.

Let op: De maximale belasting van de rolstoel moet met 20 kg worden verminderd (het gewicht van de WheelDrive).

Als de accu niet werkt, moet deze eerst volledig worden opgeladen. (Belangrijk: oplaadtijd is ongeveer 4 uur - let op, de LED op de oplader wordt groen als het laadproces is voltooid). Plaats de opgeladen accu terug en controleer opnieuw of de functie nu beschikbaar is. Plaats ook de accu aan de andere kant om te kijken of de storing aanwezig is.

Voer een accu-stresstest uit om te zien of de opgeladen accu beschadigd is (zie video).

De WheelDrive mag alleen aan het wiel worden gedragen. Bij vervoer in een auto mag het hoepelsysteem niet op de hoepels worden gelegd om schade aan de sensoren te voorkomen. Wanneer de WheelDrive op de rolstoel is gemonteerd, moet deze alleen in een rechtopstaande positie worden vervoerd en stevig worden vastgemaakt. Bij het inladen moet worden opgelet dat de hoepels niet beschadigd of belast worden.

De snelheid van 15 km/u is op minstens één wiel overschreden en heeft de autoremfunctie geactiveerd, waardoor het vertraagt.

Controleer de accu's (vervang links/rechts), verwijder de transportbescherming van de accu's, reinig de contacten (met perslucht, reinigingspen), controleer de contacten en het bedieningspaneel op beschadigingen.

Let op: Druk op de softtouch-knop totdat de pieptoon stopt.

Bekijk in de gebruikershandleiding het overzicht met foutmeldingen en neem contact op met jouw dealer.

Motorgeluid is normaal en kan links en rechts verschillend zijn. Alleen een knarsend geluid kan wijzen op een storing. Let ook op onderdelen zoals spaakbeschermers of een verkeerd afgestelde steunblok (speling). De rolstoel zelf (max. 3° camber, opties en accessoires...) kan ook zorgen voor extra geluid.

       
  • 1
  •  
  • 2
  •