{

EMPULSE StreetJetAankoppelbike

Geniet van je vrijheid buiten en de power om overal naartoe te gaan. Het gepatenteerde one-touch bevestigingssysteem zorgt ervoor dat je je StreetJet met één simpele beweging aan je rolstoel kan koppelen.

Gratis pasafspraak

Ga verder weg. Ga overal naartoe. Gewoon aankoppelen en gaan!

Wist je dat hoe meer je hoepelt in je rolstoel, hoe meer belasting dit geeft op je spieren en gewrichten? De StreetJet geeft je de vrijheid om verder, sneller en langer weg te gaan zonder deze belasting! De aankoppelbike is supersnel aan te koppelen. Het gepatenteerde one-touch bevestigingssysteem kan moeiteloos aan jouw rolstoel worden vastgemaakt zonder dat er extra onderdelen nodig zijn. Dit doe je met één simpele beweging en kost zo weinig kracht dat het zelfs met een beperkte handfunctie en/of buikspierfunctie kan worden gedaan.

Dankzij de krachtige motor en grote accucapaciteit kan je zonder zorgen op pad en van je vrijheid en onafhankelijkheid genieten. Met een bereik tot 50 km ben je in staat om over uitdagend terrein te gaan en makkelijk door de verschillende weersomstandigheden te rijden. Waar je ook woont, in de stad of op het platteland, hoe jong of oud je ook bent... iedereen kan genieten van de betrouwbare StreetJet en de vrijheid die het geeft. Meer mobiliteit op een veilige en duurzame manier. De uitgebreide keuze in bedieningsmogelijkheden en gepersonaliseerde stylingsopties maakt de aankoppelbike geschikt vooor iedereen, gewoon aankoppelen en gaan!

Pasafspraak regelen Prijslijst
Empulse StreetJet | Elektrische aankoppelbike
Buitenprestaties om je horizon te verbreden

Bewegingsvrijheid

Buitenprestaties om je horizon te verbreden

Meer bereik: van winkels tot het platteland, de 14 Ah lithium-ion-accu levert een actieradius tot 50 km (gemeten volgens ISO 7176-4), dus je hoeft je geen zorgen te maken over het opladen van de accu.

Meer vermogen: 630 (12”) of 750 Watt (16”) krachtige motoren met hoog koppel om te rijden over uitdagende terreinen (zonder extra vermogen te vragen van de accu).

Meer veiligheid: het dubbele of (optionele) drievoudige remsysteem zorgt voor snel en intuitief remmen, zelfs op verschillende ondergronden en onder verschillende weersomstandigheden. En met cruise control kan je ook meer en ontspannen genieten van de rit!

Welke wielmaat kies jij?

Mobiliteit

Welke wielmaat kies jij?

Wil je lekker door de stad rijden of in een andere stedelijke omgeving? Het 12" voorwiel is met zijn korte basislengte ideaal van formaat voor krappe bochten en heeft ook nog geweldige rijeigenschappen.

Als je meer van het avontuur bent en lange afstanden aflegt of op onverhard terrein rijdt, is het grotere 16" voorwiel de ideale keuze. Het geeft meer controle en stabiliteit bij off-road gebruik en het verhoogt het rijcomfort op ruwe oppervlaktes, zoals in bosrijke omgevingen.

Welke wielmaat je ook kiest, de StreetJet zal je verder brengen! Het maakt niet uit of je een vastframe of vouwframe rolstoel hebt, het is allemaal mogelijk! De rolstoel moet wel voorzien zijn van een vast voorframe.

Cheat Sheet

One-Touch bevestigingssysteem

Gepatenteerd, snel en moeiteloos koppelen

Plaats het vaste voorframe van je rolstoel in de GEPATENTEERDE bevestigingsklemmen en sluit de klemmen met één simpele beweging. Het is zo eenvoudig dat je het zelfs kan doen als je een beperkte handfunctie en/of buikspierfunctie hebt.

Ontworpen om op verschillende framebuizen te passen zonder dat er extra onderdelen nodig zijn die op je rolstoel gemonteerd moeten worden. Afgekoppeld blijft je rolstoel dus even licht als anders.

Gewoon aankoppelen en gaan!

Aankoppelmogelijkheden

Ontworpen om bij iedereen te passen

Ontwikkeld om snel en eenvoudig aan de meeste rolstoelen aan te koppelen. De klemmen zijn specifiek ontworpen en getest met bepaalde modellen om zowel de garantie op de aankoppelbike als de rolstoel te behouden. Zo kan je met een gerust hart veilig genieten.

Het testen van combinaties is een continu proces, daarom wordt het combinatie-overzicht regelmatig bijgewerkt.

combinatie-overzicht

Ontworpen om bij iedereen te passen
Goedgekeurd voor vliegreizen

Vliegreizen

Goedgekeurd voor vliegreizen

Wil je naar het buitenland reizen, bijvoorbeeld met het vliegtuig? De 8 Ah lithium-ion-accu van de StreetJet is goedgekeurd door de IATA* (International Air Transport Association) voor vervoer per vliegtuig.

Ideaal om mee te nemen op vakantie, zodat je de activiteiten kan doen die je graag wilt doen!

IATA-certificaat

Optimale controle

Intuïtieve bediening

De bediening op de StreetJet voldoet aan een zeer hoge standaard en is bedoeld om jouw rijervaring zo prettig mogelijk te maken. De elektrische aankoppelbike is standaard uitgerust met een duidelijk LCD-display (1), cruise control (4) voor de langere ritten, voor- en achteruit (3) om uit een krappe plek te navigeren en een soepele elektrische rem (5) voor een gecontroleerde stop. Pas je snelheid eenvoudig aan door de druk op de gashendel (2) te veranderen voor een nauwkeurige controle in krappe ruimtes.

De positie van het stuur is vanaf de zijkant makkelijk met een inbussleutel af te stellen. Dit zorgt voor een goede zithouding in je rolstoel en het ontlast de armen en schouders, omdat deze minder gespannen zijn tijdens het rondrijden.

Intuïtieve bediening
Gemaakt om van de gebaande paden af te wijken

Vergoot je onafhankelijkheid

Gemaakt om van de gebaande paden af te wijken

De StreetJet wordt geleverd met tal van functionele mogelijkheden, zoals superheldere LED-verlichting aan de voorkant. Het zorgt voor een goede zichtbaarheid en verlicht de paden tijdens het rijden. Het spatbord van carbon voegt niet alleen een beetje extra stijl toe aan je StreetJet, maar het zal je ook beschermen tegen opspattend water, zand en modder dat je onderweg tegen kan komen.

Wheelchair Wheelchair Frame shroud accent

Personaliseer je StreetJet

Geef je StreetJet kleur met 20 kleurkeuzes voor het frame en de voorvork. Daarnaast heb je de keuze uit 5 geanodiseerde accentkleuren voor de bokstandaard, het centrale gedeelte en de bevestigingsklemmen. Maak het af met één van de 3 opvallende kabelkleuren!

 • Yellow Gloss
 • White Matt
 • White Gloss
 • Royal Blue Gloss
 • Red Gloss
 • Purple Gloss
 • Pink Gloss
 • Orange Gloss
 • Light Grey Matt
 • Grey Matt
 • Grey Gloss
 • Green Gloss
 • Forest Green Gloss
 • Duck Egg Blue Gloss
 • Dark Blue Gloss
 • Cream Gloss
 • Blue Gloss
 • Black Matt
 • Black Gloss
 • Rood
 • Purple
 • Gold
 • Blauw
 • Zwart
 • Rood
 • Blauw
 • Zwart

We proberen kleuraccenten en bekappingskleuren zo goed mogelijk over te brengen op het beeldscherm, maar toch kunnen deze enigszins afwijken van de werkelijke kleur. Daarom kan dit alleen gebruikt worden als een richtlijn.

Maak vandaag nog een afspraak voor een passing met de EMPULSE StreetJet.

Wil je eerst een brochure ontvangen? Geen probleem, selecteer de optie en we mailen het naar je toe. Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een product passing?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mailbevestiging te sturen en om contact met je op te nemen om jouw product passing te regelen met ons of een dealer van Sunrise Medical. Maak je geen zorgen, we zullen je persoonlijke gegevens niet aan iemand doorgeven voordat we dit van tevoren met je hebben besproken en om jouw toestemming hebben vraagt. De informatie die je aan ons geeft, wordt opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en wordt zo lang bewaard als nodig is om aan jouw verzoek te voldoen (en niet langer dan 1 jaar).

Meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrieven

Afmetingen
Totale breedte:220 - 425 mm (voorframebreedtes)
Maat voorwiel:12" of 16"
Prestatie/Gewichten
Maximale actieradius:50 km
Snelheid:6, 10, 15 of 20 km/u
Remmen:mechanisch met elektrisch of dubbel mechanisch met elektrisch
Parkeerrem:Ja
Handrem:Ja
Motor:630 of 750 W
Accu:8 of 14 Ah (Lithium-ion)
Maximale hellingshoek:11% (6°)
Maximale gebruikersgewicht:120 kg
Gewicht vanaf:15.5 kg
Gewicht van onderdelen op rolstoel:0 g

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.

Downloads

Veelgestelde vragen

Bewaar de lithium-ion-accu op een droge, koele plaats bij ongeveer 10° tot 15°. Idealiter moet de accu in een laadtoestand van ongeveer 75% worden gehouden. Als de accu te lang wordt opgeslagen met weinig lading, daalt de spanning binnenin zo drastisch dat er een diepe ontlading kan optreden die de lithium-ion-accu permanent beschadigt.

De maximale snelheid vooruit is 15 km/u. Optioneel is de StreetJet te krijgen met een maximale snelheid van 6 of 10 km/u. De maximale snelheid is bepaald door de huidige regelgeving omtrent Medische hulpmiddelen (EN12183). Als je met je StreetJet reist, controleer dan altijd de specifieke wetgeving in het betreffende land, soms is er lokale wetgeving die de maximale toegestane snelheid van 6 km/u aanhoudt.

 

Ja, het is toegestaan om de StreetJet met 8 Ah lithium-ion-accu in het vliegtuig mee te nemen. Het maximaal toegestane accuvermogen voor medische apparaten in een vliegtuig is 300 Wh. Het accuvermogen van de StreetJet met 8 Ah lithium-ion-accu is 288 Wh. Je vindt het IATA-certificaat op onze website. De StreetJet met 14 Ah li-ion-accu is niet toegestaan om mee te nemen in het vliegtuig, het accuvermogen hiervan is 504 Wh.

Dit hangt af van het specifieke type en de configuratie van de handbewogen rolstoel. Op eengoedhulpmiddel.nl vind je een lijst met alle combinaties die als veilig zijn beoordeeld.