{

EMPULSE Attitude HybridAankoppelbike

De handbewogen aankoppelfiets met elektrische ondersteuning

De handbewogen aankoppelfiets met elektrische ondersteuning

De Hybrid combineert de voordelen van zelfstandig fietsen met de betrouwbaarheid van de elektrische ondersteuning.
Hulp nodig bij het fietsen? De elektrische ondersteuning kan eenvoudig worden ingeschakeld wanneer jij het nodig hebt. Dit is vooral handig bij tegenwind, steile hellingen of gewoon wanneer je meer snelheid wilt maken!

Pasafspraak regelen Prijslijst
EMPULSE Attitude Hybrid | aankoppelfiets
Aankoppelen in een paar seconden!

Aankoppelen in een paar seconden!

De Attitude heeft een slim innovatief aankoppelmechanisme waarmee je binnen enkele seconden eenvoudig je Attitude kan aan- of afkoppelen. Ideaal als je geen tijd wilt verliezen of als je haast hebt. Het aankoppelmechanisme op de EMPULSE Attitude is eenvoudig en zit stevig aan de voorzijde van de rolstoel vergrendeld. Omdat er geen extra koppeling nodig is, gaat er geen kostbare ruimte verloren.
Niets staat jou en het comfort in de rolstoel in de weg.

Bekijk de video en zie hoe makkelijk het is!

De aankoppelfiets met elektrische ondersteuning!

De aankoppelfiets met elektrische ondersteuning!

De krachtige 250 Watt motor heeft een topsnelheid van 25 km per uur en is ideaal voor heuvelachtig terrein of voor lange afstanden.
De Hybrid heeft een 14.5 Ah Lithium-ion-accu en het is mogelijk om energie op te wekken wanneer je meefietst. Hierdoor heb je een grotere actieradius. De fietscomputer geeft de resterende accucapaciteit aan via de accu-indicatiemeter op het scherm.

Bagagedrager voor een fietstas

Bagagedrager voor een fietstas

De bagagedrager is geschikt voor alle standaard fietstassen. Deze optie is mogelijk op alle Attitude aankoppelfietsen.

Pure stijl in elke bocht

Pure stijl in elke bocht

Met het ruime aanbod aan oogstrelende framekleuren kan je het gestroomlijnde ontwerp nog persoonlijker maken! Door de talrijke functionele opties en mogelijkheden, zoals een spatbord, achteruitkijkspiegel, bel of handvat met quad ondersteuning is de EMPULSE Attitude de ideale aankoppelfiets!

Ergonomische V-Crank

Ergonomische V-Crank

De positie van de ergonomische handgreep voorkomt contact met het lichaam, dit is vooral te merken bij het nemen van scherpe bochten.

Maak vandaag nog een afspraak voor een passing met de EMPULSE Attitude Hybrid.

Wil je eerst een brochure ontvangen? Geen probleem, selecteer de optie en we mailen het naar je toe. Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een product passing?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mailbevestiging te sturen en om contact met je op te nemen om jouw product passing te regelen met ons of een dealer van Sunrise Medical. Maak je geen zorgen, we zullen je persoonlijke gegevens niet aan iemand doorgeven voordat we dit van tevoren met je hebben besproken en om jouw toestemming hebben vraagt. De informatie die je aan ons geeft, wordt opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en wordt zo lang bewaard als nodig is om aan jouw verzoek te voldoen (en niet langer dan 1 jaar).

Meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrieven

Afmetingen
Totale breedte:26 – 46 cm
Lengte Crank:17 cm
Breedte V-Crank:47 cm
Prestatie/Gewichten
Versnellingsschakelaars:Trigger shift of Grip shift
Versnellingssnelheden:10
Snelheid:25 km/u
Remmen:Schijfrem (16 cm)
Motor:250 W
Accu:14.5 Ah
Maximale gebruikersgewicht:100 kg
Gewicht vanaf:21.5 kg
Gewicht van onderdelen op rolstoel:170 g

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.

Downloads

Veelgestelde vragen

De Attitude aankoppelfietsen zijn compatibel met de volgende actieve rolstoelen van QUICKIE, RGK en ZIPPIE, die een vast voorframe en een framebreedte van 26 to 46 cm hebben zoals de Xenon², Life, Life T, Life R, Life RT, Nitrum, Argon² en Youngster 3. Bekijk de prijslijst van de Attitude en Attitude Junior voor een compleet overzicht.

De EMPULSE Attitude aankoppelfietsen voor rolstoelen zijn ideaal als je je kracht en uithoudingsvermogen wilt verbeteren door middel van cardiovasculaire training. De Attitudes zijn ook ideaal voor uitstapjes en tochten, met of zonder elektrische ondersteuning (hybrid) of zelfs volledig elektrisch.