QUICKIE Life RVastframe rolstoel

Robuust met een eigentijds ontwerp

Robuust met een eigentijds ontwerp

Met de gebruikte innovatieve technologieën heeft de Life R een hoge contructiestijfheid en is het de ideale combinatie tussen individualitei­t en perfecte rijeigenschappen met uitgebreide instelmogelijk­heden. Het lichte gewicht van de rolstoel zorgt ervoor dat de gebruiker zich makkelijker kan voortbewegen en dat er minder druk is op de schouders, armen en handen.

De Life R heeft een vast voorframe van 75° of 85° en er is een mogelijkheid voor een 2 cm frame-inset op de 85° voorframe.

Pasafspraak regelen Prijslijst
Crash Tested QUICKIE Life R | actief vastframe rolstoel
De ideale zitpositie instellen

De ideale zitpositie instellen

Om de ideale zitpositie te krijgen is het mogelijk om de zithoogte via de asplaat in 7 verschillende standen in te stellen. Daarnaast kan de camber ingesteld worden tussen de 0° - 4°, zodat de achterwielen in de juiste hoek staan. Dit is allemaal eenvoudig in te stellen zonder extra onderdelen.
Rughoekinstelling

Rughoekinstelling

De rughoekinstelling kan worden ingesteld van -12° tot +8° (in stappen van 4°). De lichtgewicht rughoek is eenvoudig aan te passen en voorzien van een rugvergrendeling, zodat de rugleuning op zijn plaats blijft tijdens het tillen.

Balhoofdinstelling

Balhoofdinstelling

Om de optimale rijeigenschappen te bereiken moet de voorvork goed ingesteld worden. Dit is eenvoudig en snel aan te passen met het balhoofdsysteem, waardoor de stabiliteit en de rijprestaties verbeteren. Daarnaast kan er uit 3 verschillende voorvork maten worden gekozen om de ideale zithoogte te bereiken.

Uitgebreid assortiment aan opties

Uitgebreid assortiment aan opties

Zoals kledingbeschermers met spatbord, uitneembare zijkanten, verstelbare armsteunen, opklapbare voetplaten, verschillende soorten remmen, diverse soorten voor- en achter­wielen, wegzwenkbare anti-tip voorziening, een krukhouder, etc.

Koppel de nieuwe Attitude aankoppelfietsen aan je Life R en ervaar vrijheid als nooit tevoren!

Koppel de nieuwe Attitude aankoppelfietsen aan je Life R en ervaar vrijheid als nooit tevoren!

Of je nu wilt gaan sporten of je mobiliteit wilt vergroten, er is altijd een Attitude die perfect bij jou past. De Manual versie is licht van gewicht en sportief. Wil je tijdens het rijden elektrische ondersteuning? Dan is de Hybrid versie echt iets voor jou! Heb je toch liever een volledig elektrische versie, dan is dit geen probleem met de Power versie.

Als je rijdt met de Attitude zal je je afvragen waarom je het nog nooit eerder hebt geprobeerd!

Ontdek de Attitude aankoppelfietsen

Maak vandaag nog een afspraak voor een passing met de QUICKIE Life R.

Wil je eerst een brochure ontvangen? Geen probleem, selecteer de optie en we mailen het naar je toe. Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een product passing?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mailbevestiging te sturen en om contact met je op te nemen om jouw product passing te regelen met ons of een dealer van Sunrise Medical. Maak je geen zorgen, we zullen je persoonlijke gegevens niet aan iemand doorgeven voordat we dit van tevoren met je hebben besproken en om jouw toestemming hebben vraagt. De informatie die je aan ons geeft, wordt opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en wordt zo lang bewaard als nodig is om aan jouw verzoek te voldoen (en niet langer dan 1 jaar).

Meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrieven

Afmetingen
Totale breedte:ZD + 200 mm
Zitbreedte:340 - 480 mm
Zitdiepte:360 - 500 mm
Zithoogte - voor:390 - 500 mm
Zithoogte - achter:360 - 470 mm
Zithoek:0° - 12°
Rughoogte:250 - 450 mm
Rughoekinstelling:-12° - +8°
Framehoek:75° of 85°
Frame inset:20 mm per zijde
Camber:0° - 4°
Prestatie/Gewichten
Type:75° of 85°
Maximale gebruikersgewicht:125 kg
Gewicht vanaf:10.7 kg
Transport
Gecrashtest:Ja, succesvol volgens ISO 7176-19

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.