EMPULSE LightDrive 2Elektrische ondersteuning

Een elektrische aandrijving voor meer zelfstandigheid

Met de Light Drive 2 worden de voordelen van een handbewogen rolstoel gecombineerd met de kracht van een elektrische rolstoel. De Light Drive 2 is snel en eenvoudig te monteren en transformeert je handbewogen rolstoel in een volledige elektrische rolstoel, in minder dan 20 seconden!

De Light Drive 2 zal je meer zelfstandigheid geven en zal je de kracht geven wanneer jij dat nodig hebt.

Pasafspraak regelen Prijslijst
EMPULSE Light Drive 2 | duwondersteuning
Afneembare elektrische ondersteuning

Afneembare elektrische ondersteuning

De Light Drive 2 komt met VR2 “Drive Only” besturing, anti-tip voorziening, 15 Ah accupack en een oplader.

Eenvoudig in gebruik

Eenvoudig in gebruik

Het ondersteuningssysteem is makkelijk aan- en af te koppelen, zelfs met 1 hand. De hendels zijn eenvoudig om te zetten, om zo te wisselen tussen het elektrisch rijden en de vrijloopstand.

VR2 “Drive Only” besturingssysteem

VR2 “Drive Only” besturingssysteem

Eenvoudig VR2 “Drive Only” besturingssysteem, waarmee de snelheid makkelijk naar wens is aan te passen. Het polskussentje is als optie mogelijk en biedt een comfortabele ondersteuning van de pols. Ook zorgt het ervoor dat de hand en pols een ergonomische houding aanhouden.

Maak vandaag nog een afspraak voor een passing met de EMPULSE LightDrive 2.

Wil je eerst een brochure ontvangen? Geen probleem, selecteer de optie en we mailen het naar je toe. Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een product passing?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mailbevestiging te sturen en om contact met je op te nemen om jouw product passing te regelen met ons of een dealer van Sunrise Medical. Maak je geen zorgen, we zullen je persoonlijke gegevens niet aan iemand doorgeven voordat we dit van tevoren met je hebben besproken en om jouw toestemming hebben vraagt. De informatie die je aan ons geeft, wordt opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en wordt zo lang bewaard als nodig is om aan jouw verzoek te voldoen (en niet langer dan 1 jaar).

Meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrieven

Afmetingen
Zitbreedte:300 - 550 mm
Prestatie/Gewichten
Maximale actieradius:15 km
Snelheid:6 km/u
Accu:12 Ah (300Wh lithium)
Maximale hellingshoek:20% (12°) bij 70 kg
Elektronica:VR2 "Drive Only"
Minimale rolstoelgewicht:8.5 kg
Gewicht vanaf:14.5 kg
Maximale gebruikersgewicht:115 kg

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.