EMPULSE Light Drive 2.1Elektrische hulpaandrijving

Een elektrische aandrijving voor meer zelfstandigheid

Met de Light Drive 2.1 worden de voordelen van een handbewogen rolstoel gecombineerd met de kracht van een elektrische rolstoel. Deze elektrische hulpaandrijving is voor incidenteel, tijdelijk of permanent gebruik om zo makkelijk mogelijk de mobiliteit te verbeteren. Met dit gebruiksvriendelijke systeem kan je je bewegingsvrijheid elektrisch vergroten tot wel 15-18 km door de sterke 130W motorunit en accupack die waterdicht is.

Het ondersteuningssysteem is snel en eenvoudig te monteren en transformeert je handbewogen rolstoel in een volledige elektrische rolstoel, in minder dan 20 seconden! Hiermee verlicht je heel makkelijk de druk op je schouders en maak je de handbewogen rolstoel direct elektrisch.

De Light Drive 2.1 zal je meer zelfstandigheid en kracht geven wanneer jij dat nodig hebt.

Pasafspraak regelen Prijslijst
Empulse Light Drive 2.1 | hulpaandrijving
Afneembare elektrische ondersteuning

Afneembare elektrische ondersteuning

De Light Drive 2.1 komt met VR2 “Drive Only” besturing die rechts of links gemonteerd kan worden aan de rolstoel. Een anti-tip voorziening met ontgrendelingsknop die met een klem opgeborgen kan worden aan de accupack (12 of 18 Ah) en een oplader.

Deze elektrische hulpaandrijving kan zelfs mee op vakantie aangezien de lithium accupack voldoet aan de IATA richtlijnen voor vliegreizen.

Eenvoudig in gebruik

Eenvoudig in gebruik

Het ondersteuningssysteem is makkelijk aan- en af te koppelen, zelfs met 1 hand. De bedieningshendels zijn eenvoudig om te zetten, om zo te wisselen tussen het elektrisch rijden en de vrijloopstand. De hendels hebben een interne veer waardoor ze automatisch in schuiven na gebruik ervan.

VR2 “Drive Only” besturingssysteem

VR2 “Drive Only” besturingssysteem

Eenvoudig VR2 “Drive Only” besturingssysteem, waarmee de snelheid makkelijk naar wens is aan te passen. Het polskussentje is als optie mogelijk en biedt een comfortabele ondersteuning van de pols. Ook zorgt het ervoor dat de hand en pols een ergonomische houding aanhouden. De bedieningskast kan recht of links gemonteerd worden aan de rolstoel en is in hoogte te verstellen door de ontgrendelknop, eventueel op een wegzwenkbare beugel.

Het is ook mogelijk om begeleidersbediening op het duwhandvat te monteren achterop de rugleuning, zodat als het nodig is makkelijk de controle overgenomen kan worden van de rolstoel. Voor de makkelijkheid is het mogelijk om de bedieningskast op de motorunit te bevestigen wanneer de de 'elektrische' functie niet gebruikt. Zo kan de joystick ook niet in de weg zitten wanneer je er geen gebruik van maakt.

Spatborden (optie)

Spatborden (optie)

Deze kunststof spatborden worden over de motorrolletjes van de elektrische ondersteuning, die contact hebben met het achterwiel, geplaatst. Door gebruik te maken van deze spatborden zal je rolstoel en kleding minder snel vies worden van opspattend water en vuil.

Maak het persoonlijk

Maak het persoonlijk

Met de keuze uit 15 kleuren voor de centrale buis kan je de Light Drive 2.1 mooi combineren met de framekleur van jouw handbewogen rolstoel. Bekijk de prijslijst voor de beschikbare kleuren.

Maak vandaag nog een afspraak voor een passing met de EMPULSE Light Drive 2.1.

Wil je eerst een brochure ontvangen? Geen probleem, selecteer de optie en we mailen het naar je toe. Als je jonger dan 18 bent, geef ons dan geen persoonlijke informatie over jezelf. Je kan hier meer over lezen in onze richtlijnen voor gegevensverwerking in ons privacybeleid.

Hoe gebruiken we jouw informatie voor een product passing?

Sunrise Medical gebruikt jouw gegevens om je een e-mailbevestiging te sturen en om contact met je op te nemen om jouw product passing te regelen met ons of een dealer van Sunrise Medical. Maak je geen zorgen, we zullen je persoonlijke gegevens niet aan iemand doorgeven voordat we dit van tevoren met je hebben besproken en om jouw toestemming hebben vraagt. De informatie die je aan ons geeft, wordt opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk en wordt zo lang bewaard als nodig is om aan jouw verzoek te voldoen (en niet langer dan 1 jaar).

Meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrieven

Afmetingen
Zitbreedte:300 - 550 mm
Maat aandrijfwiel/achterwiel:22" of 24"
Prestatie/Gewichten
Maximale actieradius:15 of 18 km
Snelheid:6 - 8 km/u
Accu:12 of 18 Ah (300 of 400Wh lithium)
Maximale hellingshoek:11% (6°) bij 70 kg
Elektronica:VR2 "Drive Only"
Minimale rolstoelgewicht:8.8 kg
Gewicht vanaf:14.5 kg
Maximale gebruikersgewicht:120 kg

Voor meer informatie over de specificaties, opties en accessoires verwijzen wij je naar de prijslijst. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, technische wijzigingen en kunnen veranderd worden zonder mededeling.